Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 6
adra_bell spune:
Petro, nu m-am suparat la faza cu ignoratul, am zis mai mult in gluma, da' si in serios, sa trag de fete![]()
Bb, eu nu i-am dat Evei ciocolata, o singura data a mancat o bucatica de cozonac cu cacao, bomboane la fel, i-am dat o data o bomboana moale, fara ciocolata, nu mai stiu cum se numeste genul ala de bomboane, nici cutia nu o mai am, ca am halit-o eu pe toata:D
Dar ma dispera si pe mine. Biscuiti i-am facut dupa cateva retete,
ultimii erau chiar deliciosi cu unt si stafide, nu i-au placut. Ei ii plac unii de la Lu si biscuiti cu miere. Mai mananca placinta cu mere, miere (sau zahar brun) si stafide facuta de mine, intai scurma dupa stafide si apoi mananca si ceva din placinta. I-am mai dat visine din dulceata, nu nimerea mai repede sa le bage in gura, si ii plac curmalele uscate. Ca snack iau in parc o banana, o bucatica de placinta (a, ii mai place banana bread) si biscuiti sau covrigi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Stii bine ca nu e asa,alintatura mica ce esti! ![]() Cand am fost ultima oara la control cu Amira (adica in urma cu vreo 4-5 luni :I ) pediatra zicea ca stam binisor cu fontanela,dar pana la 2 ani,nu e nici un fel de problema. Daca o pipai eu nu-mi dau seama daca s-a inchis de tot ,cred ca da.Acum de cand i-am facut analizele si i-a iesit calciul peste limita,nu-i mai dau nici Vigantol. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Saru'mana pentru raspuns! Pai ma alint si eu singura
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
adra_bell spune:
Petro, catel de catel sau catel de jucarie? Imi place mult noua fata a blogului.
Roxana, sa va fie de bine tunsoarea. Si eu am tuns-o pe miss-pis tot la coafor pt copii
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi faza e ca iasmi cand se trezeste direct imi spune "mami 'apte" deci nu cred ca vrea momentan sa papa intai si dupa aia lapte!! |
Noi ne dragalim mai intai de "neata" (e asa simpatica cand se trezeste si zice "neata" cu "t de la tati"
V-am zis ca am rezolvat cumva problema cu Robert cu mancarea?Acum mananca singur.Pentru ca are si el scaun.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi votat si eu ...primele 4... ![]() ![]() |
Multumesc!

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 deci e bestiala prajiturica.... pt asta te votez de cate ori intru |
Ma bucur tare mult ca v-a placut!

Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika miha - te-am votat! BAfta! Tot zic sa fac prajitura aia, da' nu mai apuc. Tre' sa o fac inainte de dieta |
Multumesc!

Iti zic eu ca tot dieta mea e cea mai buna!
Miha si comorile
abramburika spune:
Gata, am venit de-afara ... a fost o plimbare scurta ca tre' sa papam.
adra - eiiii catel de catel ... as vrea eu, dar mai ales Silvia. Unde sa-l chinuim si pe el saracul catel in specia asta de garsoniera/ap. (e o garsoniera mai mare, distribuita altfel putea fi ap. adica). Deja ne calcam pe picioare noi 3 ... de haine si jucarii nu mai spun ca sunt ingramadite peste tot .. E o jucarie cu ata, de tras, am sa pun poze mai tarziu.
Ms pt blog, ca iti place, e mai de fetita roz asa ...
Siviul Evei e bestial
, sigur gaseste oferte cu siviul asta ...
miha - de buna, ii buna dieta ta ... doar ca merge ca dieta de ingrasare, nu de slabit.
De la incečutul anului am dat jos 8 kg ... si mai am tot cam pe-atat ca sa ma simt bine eu (fizic si estetic), ca asa nu am nimic.
cristina - atat? Raducu ce mai face?
Revin dupa-amiaza cu poze ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_
Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
cristi07 spune:
Petro, multumesc de intrebare...
nu prea stiu ce sa scriu pe scurt
despre Raducu...
e un copil f cuminte, maninca bine, doarme bine...face lucruri pe care le fac toti copiii la varsta lui...
vreau sa il tund si eu (noi abia am taiam motul acum cateva zile
) desi nu ma indur de carliontii lui...dar as vrea sa ii dau o forma cat de cat (de-asta ma interesam de tuns)
el este preocupat de masinute, lego, carticele...
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Mai#5335581814332620978
Lala, Cami....voi ce mai faceti?
vreo intilnire, ceva, se organizeaza????
Cristina si Radu 3.12.2007
ellis spune:
PETRO- insanatosire rapida!
ANDREEA - ma bucur ca ii e mai bine lui Eric; eu pt gat ii dadeam doar tantum verde spray si/sau stodal;
LAVI - de vedeata, mai! ... a mea nu papa dulciuri...nu ii plac!
nici macar kinder- felie de lapte, nic, iar dulciuri de casa poate doar gusta! cioco i-ar mai lipsi Alessiei si as ajunge eu la spitalul 9...copilul asta doboara 3 adulti deodata, in parc se mira mamicile ce viteza are!
ca citeam ce zicea ADRA - a mea nu vrea nici placinte, de la stafide vrea sa vomite, a mancat caisa confiata, papa biscuiti si covrigi, un pic de chec sau cozonac...cam atat; insa a descoperit MARUL, pe care l-a respins pana la 1an si 3luni, acum toata ziua vrea mar;
MIHA - bine ca i-ati luat si baiatului scaun sa poata manca si el linistit!![]()
fug in urma sa votez si eu!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE