Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
neata
ne-am trezit si noi...codasele...![]()
roxx, rge, bine ati revenit!!! se pare ca ati auzit "strigarea" mea...![]()

nah ellis ti-ai "ratat" cariera de vedeta...
adra, eu nu ti-am raspuns (desi am citit postarea ta) pt ca fontanela iasminei s a inchis de pe la 10 luni.
copii vostrii papa bobo, napo???? ca eu sincer nu ii mai fac fata!!! si numai merge cu cereale...stafide...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Buna !
Multumim, Roxana! Ma distreaza teribil Ionut cu paturica si patutul.
Imi pare rau sa aud ca nu ati gasit rezolvare la problema. Inseamna ca nici daca luati un patut de copii mai mari nu e bine, pt ca prefera sa doarma cu voi in pat. Sau cine stie... la ultima vizita la Ikea chiar m-am uitat la un patut de-asta pentru Maria.
Andreea, si Maria vomita f repede. Dar intotdeauna, nu doar cand tuseste. Nu se intampla des, cred ca daca nu-i convine ceva. De ex la medicamente incepe sa tuseasca si afara cu ele, uneori isi baga degetele in gurita si gata... La voi e din alta cauza inteleg si va doresc insanatosire rapida.
Adra, si Maria parca mai are un varf mic de fontanela neinchis. Pediatra nici nu a mai verifcat-o si eu am uitat sa o intreb, de fiecare data am alte probleme notate. Luna viitoare vreau sa merg la un alt pediatru la un control si poate imi lamuresc atunci unele probleme. Eu pana acum nu i-am facut nicio analiza, as vrea sa facem si asta.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
Da, chiar, codasele ... bb, Silvia nu prea se omoara cu dulciurile. I-am mai dat jeleuri de fructe, cioco kinder .... si prajituri facute in casa (cam rar, puturoasa de mine). Napolitane si alte minuni ... mai rar, mai ales ceea ce are creme din comert.
Cu fructe nu poti sa o pacalesti?
Gata, iesim la plimbare ... cu noul membru al familiei, catelul Snoopy
.
Pe mai tarziu!
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:
eheee petro, gata cu pacaleala....bobo e bobo, la fel apo (napo) si tzoco (cioco)...mai rau e ca stie ca de la tic (butic) le cumparam si nici nu apuc sa ies cu ea din casa ca incepe sa strige si sa ma traga spre tic...bobooooo.......si daca pana la urma cedez si mergem acolo incepe sa imi arate care le vrea...
stiu ca nu e bine sa le pape, nu e sanatos dar uneori cedez doar ca sa nu o mai aud cum striga.....ei nu ii plac cu creme, ii plac stafide in cioco, bobo pe batz, cioco oridecare,.
si napo.
voi cum ati proceda??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
apropo: de la cat timp se ;pot culca copii in pat normal (cu bara de protectie) ???
roxana, pune poze cu ursuletul!!! sa il mai vedem si noi!!
_
Vasari spune:
Neatza, Anca !![]()
Lavi, Maria nu serveste snacksuri. Ii mai dau stafide arareori, dar ea nu cere. Pufuleti am doar in masina daca suntem la drum lung... iar dulciuri i-am dat de 2 ori sa guste in Felie de lapte si miere de la Kinder. Ei nici biscuitii nu-i plac.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
RGE spune:
LAVINIA...noi inca nu am explorat cioco, bobo, napo..de fapt ii mai pun pe limba cand ne vede pe noi ca e pofticios, dar atat..noi ne chinuim la capitolul "brr"..adica inghetata![]()

Fontanela si noua tot pana intr-un an ni s-a inchis..am tot auzit ca la cei carora nu li s-a inchis le-ar fi dat mai multe picaturi de vigantol.
Alina..da e teribil cu paturica trebuie MUSAI sa mai gasesc una la fel ca ma cearta si ma bate cand i-o spal.
..am uitat sa va spunem ca sambata am avut programare la CIUFOLICI..nu eu
..fi'miu
..si l-au tuns super tare ..va recomand cu caldura sa mergeti acolo
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Nu mai imi raspunde nimeni altcineva la intrebarea despre fontanela? Uite d-aia ma simt eu cateodata ignorata, da' ignorata rau de tot ![]() |
Stii bine ca nu e asa,alintatura mica ce esti!

Cand am fost ultima oara la control cu Amira (adica in urma cu vreo 4-5 luni :I ) pediatra zicea ca stam binisor cu fontanela,dar pana la 2 ani,nu e nici un fel de problema.
Daca o pipai eu nu-mi dau seama daca s-a inchis de tot
,cred ca da.Acum de cand i-am facut analizele si i-a iesit calciul peste limita,nu-i mai dau nici Vigantol.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
buna ziua tuturor!
RGE, a stat cumintel la tuns? cat costa? ce tunsoare are? ceva poze?
Cristina si Radu 3.12.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE Buna dimineata si de la noi...am reusit intr-un final sa imi recuperez si eu parola ![]() |
Bine ati revenit!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...