Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Dupa ce papa un ou fiert sau omleta sau oua de prepelita amestecate cu branza Almette sau tartina cu unt sau tartina cu sunca de pui isi primeste si cana de lapte cu cereale (Nesquik,Cherious etc) Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
multumesc frumos.

faza e ca iasmi cand se trezeste direct imi spune "mami 'apte" deci nu cred ca vrea momentan sa papa intai si dupa aia lapte!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multumesc! ![]() Uite...www.ardei-iute.ro/retete-by-miha.htm" target="_blank">aici primele 4 retete. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
votat si eu ...primele 4...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Anca,astept cu nerabdare rezultatul...Am meritat sau nu voturile de pana acum? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
deci e bestiala prajiturica.... pt asta te votez de cate ori intru
Are un gust ...yamiiiiii

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumesc frumos. ![]() ![]() faza e ca iasmi cand se trezeste direct imi spune "mami 'apte" deci nu cred ca vrea momentan sa papa intai si dupa aia lapte!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
si eu ii dau lapte cand se trezeste... dar cum nu se satura ..oricum peste o ora vine micul dejun.
Apropo nu prea mai mananca carne raul... foarte greu o mai papa.
a devenit un ovo-lacto-vegetarian
Mancacios e si acum, dar nu de carne... si e inebunit dupa ...tetzi(castraveti) si marmotica azi a papat pireu de cartofi... se lingea pe bot... nu a avut asa reactie nici la fructele dulci
..Era asa fericita si gesticula de si-a pus cartofi si in par Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
adra_bell spune:
Roxx, China zici? Si uite asa s-a rezolvat misterul cititorului meu chinez din Guanzhou, Guangdong, sau ceva de genul asta. Felicitari pentru intarcare! Detaliaza te rugam, suntem mai multe p-aci interesate de strategii de intarcat. Luca ce face?
E mai bine decat in Coreea? Te mai poti intelege cu chinezii in engleza? Stiu ca la un moment dat vorbeam cu un chinez pe mess, si avea o engleza destul de slaba, dar el zicea ca vorbeste bine, in comparatie cu colegii lui. Era informatician.
Petro, despre fontanela astept raspunsul unei pediatre din Bucuresti, in doctorita Evei din Gr nu am nici un fel de incredere. Nu mai imi raspunde nimeni altcineva la intrebarea despre fontanela? Uite d-aia ma simt eu cateodata ignorata, da' ignorata rau de tot
Vreau si eu un copil dormicios! M-a terminat d-soara, se trezeste la 6 dimi, cand e 7, e sarbatoare. Doarme sub 10 ore pe noapte, si sub 2 ore la somnul de pranz. Nu ma deranjeaza in sensul ca eu dorm suficient, nu se mai trezeste noaptea, dar ea este foarte obosita, toata ziua se freaca la ochi si maraie.
Astazi urmatorii pui fac 18 luni, o varsta mai rotunjoara: bonzai albastrea Ilana, Joshua, Andrei si Eva mea. La multi ani!

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
RGE spune:
Buna dimineata si de la noi...am reusit intr-un final sa imi recuperez si eu parola
Ne-a fost dor de voi..am mai intrat si am citit ce faceti![]()
ALINA -Vaasari bine ati revenit!
Cat despre program...noi ne trezim zilnic la 6.30-7.00, bem laptic..apoi Ionut se joaca, isi duce "tica" (paturica) la plimbare prin casa, papa micul dejun mai consistent pe la 9-10, dupa care trage un somnica scurt pe jos..la pranz papa cirobica sau supica de obicei cam 2 portii, un iaurtel dulce sau un fruct si apoi nani cam 3 ore..dupa amiaza mai papa branzici, iaurtele, biscuiti, pufuleti, din astea..seara de obicei papa ce papam si noi si inainte de culcare iar laptic...eu una nu ma plang desi de pe la un an Ionut a ramas cu o greutate constanta adica 12 kg..de atunci ba a pus 200 grame, ba le-a dat jos...insa copilul mananca extraordinar de bine ..de multe ori papa mai mult ca noi..e un gurmand si un pofticios..a gustat deja inghetata, prajituri, ciocolata
.
Carutul l-am dat de catev aluni bune ca avea alergie la el
..in schimb avem o problema FOARTE mare cu patutul pe care am mai dat si o caruta de bani....iese de acolo, se arunca in pat..asa ca a trebuit sa lipim patul nostru de al lui si acum noaptea ne trezim ca vreun piciorus pe fata sau cu cate un pumn in gura...e obsedat sa doarma cu fata pe fata noastra si iese din patut si se pune cu fata pe fata lui tasu si doarme..noi il punem inapoi in patut, el iar vine si tot asa ne petrecem noi noaptea..seara zi ziua isi ia paturica si se baga pe undeva si se culca..ne-a terminat..ne-am tot gandit si nu am gasit nici o solutie sa-i facem ceva la patut sa nu mai iasa de acolo
..eventual ii luam o cusca.
Va pupam pe toate, ne-a fost dor de voi!!
O ZI BUNA SA AVETI, SPOR LA TREABA, SERVICI USOR...ETC!
ellis spune:
Neata!
mai, sa va zic, iar am dat cu piciorul norocului...era sa ma fac vedeata!
ma sunara de la Realitatea sa particip la o emisiune despre indemnizatia pt cresterea copilului(stii, LAVI, in decembrie cand le-am dat noi mail...), le-am zis ca as veni, dar eu nu mai sunt beneficiar al indemnizatiei...au zis ca mai cauta alte mamici![]()
LAVI - la fel e si la noi, Alessia cand deschide ochii, se aseaza pe fotoliu si nu vrea decat lapte.
ADRa - dormicios vreau si eu, ca se trezeste la 6, adoarme la 12.30-13 pana pe la 15 si...asta e pana seara; despre fontanela, stiu ca pana la 2 ani nu trebuie sa te sperii, dar mergi la dr poate cresti doza de vitam d.
RGE - ma bucur ca ai mai venit cu vesti...nici noi nu mai folosim carutul din decembrie, acum nicxi tricicleta ca a ramas la bunici si o recuperam abia vineri...
pot sa declar, dupa numai o zi de stat cu pitica singure, ca nu ii mai fac fatza!![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
Neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
Neata!
LA MULTI ANI sarbatoritilor pitici de astazi!!! 
miha - te-am votat! BAfta! Tot zic sa fac prajitura aia, da' nu mai apuc. Tre' sa o fac inainte de dieta
... vreau sa incep o dieta (nu echilibrata ca a ta cu o prajitura in fiecare mana
), da' nu stiu cand ...
adra - un pupic special pt. guguluf
. Ce program aveti azi?
Lasa, cu ignoratul ... de multe ori si eu m-am simtit asa ... nu mai baga in seama si tu toate prostiile
.
A trecut raceala de la Silvia la mine .. ma simt oribil, ma doare in gat si capul .. si sunt sleita.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
neata!
mersi fetele pt raspuns...azi suntem mai bine, dar am avut o noapte nasoala...
tuseste mai putin acum, muci la fel, sa-u imputinat....
am sunat-o pe dr de fam a zis sa-i dau nurofen si sa continui cu plantusinul pt tuse... prostia mea a fost ca i-am dat humex si de la el a tusit si mai tare...
probabil n-avea inca ce expectora...dar se arata mai bine situatia azi...
si vremea...![]()
ici de la noi...revin...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

De la lume adunate si-napoi la lume date...