Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutare!
Petro, nu n-ai visat. Am stat in Coreea 6 luni, anul trecut. Acum ne mutaram in China, sa vedem pentru cate luni, ca nu prea imi place. Foarte mult praf si o calduraaaaaaaa, mama,mama.
fetita frumoasa cu ochelari ( mai citesc pe blog, din cand in cand)si mamica.

Despre noi....Cea mai mare realizare din ultimul timp este faptul ca am reusit sa-l intarc pe Luca, acum o saptamana, cu ceva proteste, dar nu majore. El oricum mai papa tziss doar noaptea deci n-am avut prea mult de furca. I-am dat apa cand se trezea sa tzocaie si acum cere singur apa noaptea, bea putin si adoarme la loc imediat. Pe zi isi mai aduce aminte, ma cauta si ii spun ca numai copilasii mici mai papa tziss, el e baietel mare. Si ridica manutele in sus, sa-mi arate cat e de mare si apoi rade.

Toata ziua e intr-o continua miscare, repeta tot ce aude, avem deja un mic dictionar, unele cuvinte sunt la fel, semnificatia e alta.:)).
De ex, "ala" inseamna si luna si alunita, depinde de accent.

Vorbeati de mese, Luca papa laptic pe la 6.30 - 7.00, apoi un somnic pana pe la 8- 8.30, dupa care urmeaza micul dejun pe la 9.30- 10.00. La 12.30-13.00 pranzul(ciorbita sau supica), nani pana pe la 15.30 - 16.00( depinde cand adoarme - azi a adormit la 14.00 de ex, dupa ce m-a alergat in tot patul si dupa ce am citit de 2 ori "Capra cu trei iezi"), urmeaza felul 2 de papa, pe la 18.30 un fruct, o prajitura de casa, d'astea. Si intre mese mai papa cate un fruct, un biscuite, orez expandat. La 21.30- 22.00 lapticul si nani.

M-am intins ca o placinta...nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

fetelor, am si eu o intrebare...copilasii vostri dau afara atunci cand tusesc tare??? ca Eric al meu cand tuseste, da afara f des...azi a dat afara de vreo 5 ori ce-a mancat/baut...

tuseste saracu din toti plamanii, si atunci ii vine inapoi tot ce-a inghitit inainte...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

dute la un medic...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Felicitari, Miha pentru premii!
Ank, haios tare Raul! Luca nu m-a pacalit pana acum. Astept.
Eladeea, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic, parerea mea!
Vasari, foarte frumoase pozele voastre! Si Luca are Crocs, Scooby Doo, si ii plac tare mult.
De fapt am vazut majoritatea pozelor de pe picassa, altceva aici nu pot deschide, nu ma lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha, votat! Abia astept sa ved urmatorul premiu!

Multumesc mult Adra!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha, pai atunci sariti peste lapte sau ii dai la micul dejun ceva cu lapte???

Dupa ce papa un ou fiert sau omleta sau oua de prepelita amestecate cu branza Almette sau tartina cu unt sau tartina cu sunca de pui isi primeste si cana de lapte cu cereale (Nesquik,Cherious etc)

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - unde mai e de votat? Bafta!

Multumesc!

Uite...www.ardei-iute.ro/retete-by-miha.htm" target="_blank">aici primele 4 retete. Multumesc!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Am pus-o pe Cecilia pe olita ...tinuta de mine evident.... si a venit repede craiul... sa stea ellll ..ca doar le vrea pe toate ...si..l-am lasat sa stea el

Si eu acu pe cine sa felicit? Pe Cecilia ca fu o draguta si i-a cedat locul? Pe tine ca te-a dus mintea sa pacalesti copilul? Sau pe Raul ca a facut la olita?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx

Felicitari, Miha pentru premii!

Multumesc Roxx si pupici la baietelul mare mare!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Am pus-o pe Cecilia pe olita ...tinuta de mine evident.... si a venit repede craiul... sa stea ellll ..ca doar le vrea pe toate ...si..l-am lasat sa stea el

Si eu acu pe cine sa felicit? Pe Cecilia ca fu o draguta si i-a cedat locul? Pe tine ca te-a dus mintea sa pacalesti copilul? Sau pe Raul ca a facut la olita?

Miha si comorile

primim laudele in ordine descrescatoare... de la mare la mic

Apropo prajiturica de la concursul ardei iute e acum in frigi inca nu a aparut sotul sa o incolteasca ... dupa ce culc copii ma apuc de ea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Anca,astept cu nerabdare rezultatul...Am meritat sau nu voturile de pana acum?

Miha si comorile

Mergi la inceput