Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

votat MIHA!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

votat MIHA!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

si eu!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eheee petro, gata cu pacaleala....bobo e bobo, la fel apo (napo) si tzoco (cioco)...mai rau e ca stie ca de la tic (butic) le cumparam si nici nu apuc sa ies cu ea din casa ca incepe sa strige si sa ma traga spre tic...bobooooo.......si daca pana la urma cedez si mergem acolo incepe sa imi arate care le vrea... stiu ca nu e bine sa le pape, nu e sanatos dar uneori cedez doar ca sa nu o mai aud cum striga.....ei nu ii plac cu creme, ii plac stafide in cioco, bobo pe batz, cioco oridecare,. si napo.
voi cum ati proceda??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

oare cu cine seamana fatuca???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

V-am zis ca am rezolvat cumva problema cu Robert cu mancarea?Acum mananca singur.Pentru ca are si el scaun.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

si tu esti "pacalicioasa"??

Poze pitici

Mergi la inceput

BB si Raul a mancat cioco si napo... dar f putin si nu i-am spus cum se numesc si nici de unde se procura...
In schimb problema noastra e cu pufuletii... .. daca gaseste ambalajul e musai sa mergem sa cumparam ca daca ma fac ca ploua timp de o ora imi baga ambalajul in ochi ... sa vad bre ca el vrea "tetzi"

Poze pitici

Mergi la inceput

Adra si eu stiu ca pana la 2 ani nu e problema cu fontanela... .. si cu fetele alea grave ale pediatrei m-am intalnit si eu "Mama ce perimetru cranian mare ...are!!!!!!"
Acum cu Cecilia merg la medic doar cand trebuie (vaccin)... controalele stiu unde trebuie facute ... sunt asa de satula de incapabilitatea pediatrilor ca nu sunt curioasa de ei prea mult... cantar si metru am si acasa ..motiv in plus sa ii vizitez si mai putin

Poze pitici

Mergi la inceput

Miha ti-as fi pus si o poza cu prajiturica ... dar nu am apucat sa fac

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eheee petro, gata cu pacaleala....bobo e bobo, la fel apo (napo) si tzoco (cioco)...mai rau e ca stie ca de la tic (butic) le cumparam si nici nu apuc sa ies cu ea din casa ca incepe sa strige si sa ma traga spre tic...bobooooo.......si daca pana la urma cedez si mergem acolo incepe sa imi arate care le vrea... stiu ca nu e bine sa le pape, nu e sanatos dar uneori cedez doar ca sa nu o mai aud cum striga.....ei nu ii plac cu creme, ii plac stafide in cioco, bobo pe batz, cioco oridecare,. si napo.
voi cum ati proceda??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

oare cu cine seamana fatuca???

Poze pitici

eiiii nah........da' io's "male" si am voie.... eheee ce bine-i sa fii "male"...

_

Mergi la inceput

va multumesc fetelor pt raspunsuri!!

cristina, la cretisorul tau!!! e asa scumpic !!! imi place camera voastra!! e asa spatioasa!

_

Mergi la inceput

ellis, sta buburuza in trici???

offff a mea nu sta in nimic.... asa mi-ar placea sa mai stea in carucior sau trici. i-as lua orice model doar sa stea....

_

Mergi la inceput