Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 22
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Cismigiu20052009# ...uitati cu cine s-a intilnit baiatul meu azi!... |
Eram precisaaa!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eram precisaaa! ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |

Cristina si Radu 3.12.2007
mariussimiuc spune:
Cristina,foarte frumoase poze.Si protagonistii pe masura.
V-ati distrat pe cinste! ![]()
Ce aparat folosesti?As vrea sa-mi schimb si eu harbul
,care inca e bun si isi face treaba binisor,dar vreau unul mai...performant. Si nu f scump,evident! ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eram precisaaa! ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Sunt adorabili
...si copilasii si lebedele! Eu n-m mai vazut pana acum lebede negre

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ce aparat folosesti?As vrea sa-mi schimb si eu harbul Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Mie al Cristinei mi se pare scuuuump
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui cristi07 http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Cismigiu20052009# ...uitati cu cine s-a intilnit baiatul meu azi!... Cristina si Radu 3.12.2007 |
Pai tocmai ce citisem un mesaj alarmant cu cateva pagini in urma, cum ca ar fi fetite multe in jurul lui Radu si ne temeam ca ne-ati uitat
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
adra_bell spune:
AncaD nu te speria asa tare cu galmele alea, de obicei sunt niste probleme hormonale, sor-mea a tras si ea o spaima d-asta, a fost pe la Fundeni, stres mare, evident nu era nimic.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Gata, am scris mai multe mesaje ca sa suplinesc celelalte zile in care n-am scris, ma retrag ca am o gramada de treaba
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)