Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 23
adra_bell spune:
Am pus si eu poze de ieri, de aici, o sa le sterg mai incolo, ca le-a pus in alt album.
Vroiam sa o mai parasc pe fii-mea care a pupat-o pe soacra-sa si pe mine nu a vrut sa ma pupe![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
La multi ani Adela, sa fii sanatoasa si fericita!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Neata!!
La multi ani Elenutelor mici (adra si pussi)!! La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de astazi, mari si mici!!!
La multi ani, Adela, pustoaica si femeie sexy si sofisticata (2 in 1, oferta ca la supermarket
)!!!
Ilana=Elena se sarbatoreste tot azi? Daca da, pupici dulci sarbaoritei!!!
Da, am vazut ca vreti sa ne faceti in ciuda cu intalneli amoroase
... frumosi foc protagonistii!!!
alina - am vazut-o si pe Maria ... si ea are obiceiul sa stea cu un picior incaltat si unul nu? Intr-o poza e asa ... ca Silvia m-a disperat... pe-aici e gresie si e rece de aia tot stau cu ochiii pe ea.
pussi - asta am remarcat si eu ... una are parul cret si alta drept, scuze ca nu le zic pe nume, da' n-am retinut care dintre ele. Si oricum, asa, din poze, mie mi-e greu sa le deosebesc. Sunt scumpeeee tareeee gradinaresele gospodaresele
... ce de treaba au prin ghradina
!!!
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell La multi ani Adela, sa fii sanatoasa si fericita! adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
ADELA. LA MULTI ANI CU DRAG SI DE LA NOI! SANATATE MULTA SI TOT CE-TI DORESTI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...