Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am decsoperit si maine merg sa fac o ecografie la sani

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
ADRA - urata faza cu apa, noi am trecut pe bucovina, ca numai dorna am baut de un an jumate;

aaa...si Alessia are 2 per de sandalute noi, dar a plans o zi si nu a vreut sa se incalte cu ele, doar sa se joace, apoi le-a acceptat, ea face asa de mult, ca nu vrea incaltarile noi...

- de doua nopti, Alessia a dormit intraga noapte + ca a dormit in patul ei!

PETRO - cu vanish;

e scumpa MARIUCA, la fel cum o stiam!

GEO - chiar e recomandat sa iai vitamine! insa calciu nu prea se mai asimileaza acum ca e cald...despre cealalta problema nu stiu ce sa zic...

ANCA - si eu am facut o ecografie la san, ca aveam impresia ca am galme, si nu am nimic; mergi la eco;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu si inainte de Maria am mai avut niste galme si at dr a zis ori iau Ac ori fac un bb,pana la urma am facut bb dar acum nu pot sa fac copii intr-una sa scap de galme nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa !
mi se pare ca n-am mai fost p-aci de o vesnicie...dar nu a trecut asa mult,nu?
ma solicita fata mea la maxim....ieri la 3 inca nu dormea(am pus-o in masina si asa a adormit)...pana la 18...bineinteles ca aseara am pus-o la baie...m-am gandit ca o mai moaie,dar nici vorba...asa ca la 23,15 am asezat-o din nou in masina in speranta ca va adormi...nu s-a intamplat asa ...am luat-o treaza, am asezat-o in pat pe la 23,40 a mai carait de 2/3 ori si a adormit...azi la 10,30 inca dormea...ma omoara cu urletele din mom. asezarii in patutul ei...dar oare ce are..ca ea intotdeauna se culca singurica dupa ce bea lapticul, mai caraia sau se foia dar nu plangea in suspine...si acum sa o mai adorm in brate ?! pai e cam greuta...
inteles, atunci e caz de analize!pt. proaspata frezata..e o dulce...in pielea goala!fugi la dr...cu chestiile astea nu e de glumit!
eladea2005...e super baiatu'!
cristio7, e super si Raducul tau!
andrabell....in Dorna...la dracu!pai de acum va trebui sa luam evian ,vitel!?
geoionita...felicitari ca ati trecut asa usor peste intarcare....cu sanii...nu stiu nimic
ank83...
abramburika...eu zic sa duci haina la curatatorie...aia stiu!
ellis...felicitari si Alessiei pt. primele semne de independenta!
ziua mea de lucru a luat sfarsit...ma indrept vertiginos spre spalatorie sa iau camasile sotului de la calcat apoi fuguta la copila!
o zi faina si racoroasa tuturor!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru scurt....ne-am repatriat toate trei si e tare bine acasa.
avem si cateva poze, putine ca n-am apucat sa le pun pe
toate http://community.webshots.com/album/572231846DHclZM ,
poate diseara ca cica e meci mare si scap de BB nr. 3

am o gramada de spus si nu stiu cu ce sa incep: Peste 2 saptamani mergem la mare( vreau idei de stat la plaja, intre orele si orele..), am tuns Tustele si parca sunt calugari tibetani, Eni a afcut primul cucui..., acum ii curge nasucul.. daca n-a curs toata iarna, macar sa curga vara, de vorbit tot nu vorbim.. doar prostioare facem, principala activitate incaltat/descaltat si purtat papucii lui mami/tati/musafiri.. daca au toc e bestial. Si ne laudam ca nu mai bem cu biberonul decat laptele, restul cu cana cu pai.

sper sa pot sa intru diseara

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pussi, am vazut micutele harnicute...pupici de la Stefan strengar
uite asa e viata lui buni mai usoara, ca fetele fac toata treaba prin curte ;)
si noi vom merge la mare, in ultima sapt din iunie. la care mare mergeti? unde va cazati?
pai acum, depinde de vreme, ca daca va fi racoare, nu stiu dc le poti baga in apa/ nisip chiar dimineata la prima ora.insa vezi ca zilele astea e super cald..nu stiu, vezi la fata locului. Stefan a iesit deunazi pe la 10 afara..si pana la 11 deja l-a parlit un picut soarele, chit ca n-am stat atata la soare.
si nu uita crema de soare,pentru dupa expunere, pt orice eventualitate.. palariile, antidiareice, jucarii de nisip.

eu ma gandesc cum sa fac cu mancarea, ca vom sta la hotel.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Anca, succes la eco maine!
Bianca, Maria adoarme dupa ce-i citesc vreo jumatate de ora povesti, cantam ceva... In cazuri grave incepe ea sa cante si adormim amandoua. Nu cred ca plimbatul in brate mai merge la varsta asta... daca rezisti, poate. Sper sa gasesti varianta buna pentru voi.
Pussi, sunt foarte dulci tustele. Ma uitam ca Elena are parul ondulat, iar Ana inca nu. Stiu ca se schimba in timp, eu in primii ani l-am avut drept, apoi s-a ondulat rapid. Cine stie cum va fi.

Noi maine mergem la baby expo. Mai vine cineva de dim sau pe la pranz?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna !
Anca, succes la eco maine!
Bianca, Maria adoarme dupa ce-i citesc vreo jumatate de ora povesti, cantam ceva... In cazuri grave incepe ea sa cante si adormim amandoua. Nu cred ca plimbatul in brate mai merge la varsta asta... daca rezisti, poate. Sper sa gasesti varianta buna pentru voi.
Pussi, sunt foarte dulci tustele. Ma uitam ca Elena are parul ondulat, iar Ana inca nu. Stiu ca se schimba in timp, eu in primii ani l-am avut drept, apoi s-a ondulat rapid. Cine stie cum va fi.

Noi maine mergem la baby expo. Mai vine cineva de dim sau pe la pranz?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

eu merg dimineata

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Pussi, ti-am admirat si eu mandretile, sunt tare dulci!

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Cismigiu20052009#

...uitati cu cine s-a intilnit baiatul meu azi!...

Mergi la inceput