Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 20
cristi07 spune:
Anca, ti-am vazut pescarita! ii sta f bine cu noua tunsoare!
Petro, ce dulce e cretulina!Mda, e fidelut Raducu meu desi e cam greu cu asa fetite scumpe in jurul lui....![]()
Rox, ti-am admirat smecherasul in parc.
Geo, bine ca a fost o intarcare "de comun acord", ti-am vazut pe Bia la nisip si mancand mazare
. pune mai multe poze cu ea!
Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika bb - ok, astept sa imi zici cum se numeste solutia aia minune pt. pete _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
petro, scuze ac iti scriu cu asa o intarziere, dar am fost plecata toata ziulica.
deci pe solutia asta scrie a scoate toate petele. inclusiv de fructe, ciocolata, cafea, bere, iarba, sange, etc SMACCHIO TUTTO, firma cred ca e madel. e pt tesaturi albe si colorate!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
revin. petro, uite ce am mai gasit: "Petele de fructe ies cu lapte.Inainte de a spala cu apa puneti hainuta cu pata in lapte,lasati 2-3 min si apoi spalati(frecati) putin in lapte.Apoi puneti la spalat normal.Daca ati spalat inainte cu apa,nu mai are efect cu lapte."
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
......ce liniste....
_
Ank83 spune:
...va citesc dar nu am timp sa postez...
Copii astia ma intind in toate directiile ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank noutati???

_
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank noutati??? ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
bb nu prea am...decat ca fiica-mea e o mamoasa si vrea doar in brate...la mine
... si am niste muschi la mana de dobor la skandenberg toti barbatii de pe scara aaaa... totusi sa nu uit..in seara asta s-au jucat puiutii mei amandoi pentru prima data

.. Sincer mi-au dat lacrimile cand i-am vazut cum zambesc unul la altul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
bb ma bucur ca a venit mama ta si iti e mai usor.
Mama mea are un program de lucru asa nasol ca ajunge seara pe la 7 de la lucru si nu mai ma prea ajuta cu nimic...Am noroc de sotul meu care a devenit un tata model de cand am fost in Anglia... si ma ajuta foarte mult
..Nu imi vine sa cred cand il vad cata grija are acum de copii
Pana si el a stat cu amandoi singur..si a reusit ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Neata
Multumim pentru urari,intr-adevar Maria a crescut mult ,vb foarte mult si face numai prostioare![]()
Anco deci asta e solutia?Unde in Anglia ati fost ca poate conteaza si orasul?![]()
Eu sunt un pic suparata ca mi-am descoperit o galma la un san
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
Neata!
bb - merci de sfaturi. Inca nu am spalat tricourile, am as incerc si varianta cu lapte.
anca - ti-ai descoperit-o tu sau la dr? Eu zic sa nu intri in panica si sa mergi la dr.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???