Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cu ce se curata petele de capsuni de pe haine?

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cateva pozici de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2000169610101626593eePtQO

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloooo

petro, , mica fotbalista!!!!
anca, e superba...frumoasa foc maria ta!!

petro , m-ai intrebat cum e cu mami......asa bineeeeeeeeeeeeee!!!!!! ieri am umblat si eu nitel, ca nu am mai fost la shoping relaxata de ceva vreme..., am fost la solar, la salon.....azi pana la ora asta am facut papa si acum ma apuc de facut curatenie generala!!! si maine poate mergem la strand cu bubu.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

anca - ce mare e Mariuca!!! De fapt, nu am mai vazut-o eu de mult ... frumos tortuletul de 18 luni .

bb - te cred ca iti faci de cap . Bravo! Poze cu bubu mic nu ne mai arati? Recente ...

Nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebarea cu petele de capsuni?

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Am vazut niste poze superbe ! Pe Eric tunsulici si dulce rau de tot!! Pe Maria care a crescut, se vede ca nu ne-ai mai aratat poze de mult, Anca ! Mi-a placut ca nu da drumul la ceapa nici la dus. :)) Pe Amira, am vazut ca ia din combustibilul din tricicleta (pufuleti), si pare o super domnisoara cu rochite si palarie chic! Si pe Silvia fotbalista talentata, un star in devenire... pe surioara Eva capsunica si pe prietenul Radu care e atat de elegant si frumos tuns ca Maria l-a admirat indelung.

Ca vorbiti de mancare.. a mea e invers, de cateva zile mananca extraordinar de bine si "sanatos": multe legume, fructe, lactate... tot cu painea e problema, nu vrea deloc, in nicio combinatie, asa ca ii dau paste, orez, cereale... Tot coborasem sub 11 kg dupa ce a fost bolnavioara, acum cred ca urcam repede peste...

Petro, si eu am aceeasi intrebare pt petele de morcovi. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro, poate ai noroc... am ceva de scos petele adus de mama mea din italia.., doar ca nu am probat pe capsuni... iti scriu putin mai tarziu cum se numeste, ca tre sa ma uit.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

bb - ok, astept sa imi zici cum se numeste solutia aia minune pt. pete ...

alina - pai Maria papa acum bine dupa o perioada de boala, sa o tina tot asa!!
Aaaa .. si Raducu e fidelut (de la mamica lui stiu), daaaaar, daca, printr-o minune se razgandeste, suntem pe lista inaintea Mariei... frumusel si elegant mai e! Unde mai pui ca e si ordonat si cu rabdare (vezi aranjatul masinutelor) !!

rox - am vazut si pozicile vostre de la migdalati ... pe langa protagonist care e un smecheras ... am admirat indelung parcul. Fff frumos ... cu vegetatia aia bogata si colorata, apa, pestii aia (cum de numesc??) ...

_

_

Mergi la inceput

Am gasit ceva remedii ... cica petele de capsuni ies cu suc de lamaie si otet (in parti egale), iar cele de morcov cu alcool 90°. Am sa incerc ...

_

_

Mergi la inceput

Tot eu despre pete .. am mai gasit ca ar iesi si cu o foarfeca . Buna gluma! Cine se incumeta ??

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut!
Avem o veste buna: am reusit sa intarc fata! Offff...ca la un moment dat am crezut ca asa ceva nu e posibil...dar am reusit...de joi nu a mai mancat san deloc. Asta dupa ce am inceput sa il scot treptat treptat. A fost deajuns sa mergem la niste prieteni, am venit mai tarziu acasa si i-am facut biberon, a baut din el cam 150ml si a adormit instantaneu. A doua seara am chemat-o pe mama soacra sa o adoarma pe Bianca si gata am zis ca nici nu ii mai dau...si asa a fost. Cred ca a fost si ea pregatita pentru ca nu mi-a mai cerut deloc. Nici tricoul nu mi l-a mai ridicat.
Marea mea problema este alta: ca am ramas cu sanul drept mult mai mare decat cel stang, era si inainte de a naste si a alapta putin mai mare, numai ca acum e vizibil cu mult mai mare fata de celalalt. Mai ales ca si Bianca sugea cel mai mult din sanul drept, era preferatul ei, daca pot spune asa. Ce sa fac? Vine vara, mergem la plaja si o sa imi fie rusine...abia maine merg la dr de familie sa cer o parere.
Si alta intrebare: acum dupa alaptat pot lua niste vitamine, calciu?

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput