Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
miha, ai doi copii frumosi!!! si seamana asa de bine!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Multumim de complimente si aprecieri .Tocmai am terminat de vizionat foto cu Amira si Robert, iubareti, nevoie mare la toti bulgarasii si bulgarasele. Mai asteptam pozici cu copilasi frumosi!ellis - cum a fost la zoo? Cum a reactionat Alessia? _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
n-am apucat sa scriu nici pe blog de zoo, i-au placut animalele, serpii, dar mai ales leul - de fapt o leoaica ce ragea cu toata puterea, iar acum Alessia trage un tipat daca o intrebi cum face leul...
i-a placut, dar tot tindea sa se duca la ele...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis nu ai poze????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
iarasi nu e nimeni???
_
ancadragoman spune:
Neata
Mai fetelor voi erati pe pagina 2 !!!!!!
Poftiti la cafeluta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
Neata!!
ellis - abia astept poze atunci cu Alessia leoaica
. Sper sa mergem si noi in curand cu Silvia ..
adra - capsunica ce mai face? A dat gata farfuriile din frigider? Si Silviei ii plac tare mult. Chiar ieri, coincidenta, i-a luat tati niste capsuni ... bine, nu sunt de-alea romanesti, dar merg si astea. A mancat si asa, dar am facut si salata de fructe. Ea cauta numai capsunelele
.
bb - cum e cu mami tau acasa? Mai pleaca?
Sapt. asta s-au anuntat calduri infernale pe-aici, peste 30°. Am iesit ieri cu Silvia pe la 5 ... era o zapuseala ... cred ca schimbam orarul, ca e prea cald. Bine, ea s-a simtit bine oricum, stateam mai pe la umbra ... Ne-am stropit si cu apa ... vreau sa ii iau ceva de stropit, un pistol, o stropitoare ceva ca tare s-a mai distrat (o stropeam cu biberonul cu apa)
.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika adra - capsunica ce mai face? A dat gata farfuriile din frigider? Si Silviei ii plac tare mult. Chiar ieri, coincidenta, i-a luat tati niste capsuni ... bine, nu sunt de-alea romanesti, dar merg si astea. A mancat si asa, dar am facut si salata de fructe. Ea cauta numai capsunelele bb - cum e cu mami tau acasa? Mai pleaca? Sapt. asta s-au anuntat calduri infernale pe-aici, peste 30°. Am iesit ieri cu Silvia pe la 5 ... era o zapuseala ... cred ca schimbam orarul, ca e prea cald. Bine, ea s-a simtit bine oricum, stateam mai pe la umbra ... cu mingea, pasiunea ei. Ne-am stropit si cu apa ... vreau sa ii iau ceva de stropit, un pistol, o stropitoare ceva ca tare s-a mai distrat (o stropeam cu biberonul cu apa) _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Bine, multumim de intrebare
Am fost de dimineata la piata sa facem plinul la capsuni, i-am luat si doua perechi de sandalute, ca mi-era mila de ea, avea o pereche de espadrile din panza si niste pantofiori cu un fel de bretelute, adica mai deschisi, dar mergeau numai cu ciorapi si aici e extrem de cald.Multe mamici par sa nu observe caldura coplesitoare de afara, am vazut zilele astea copii imbracati foarte gros (body, bluza groasa cu maneca lunga, strampi si pantaloni), Doamne, mi-e mila rau de ei.
Eva mea si-a schimbat singura orarul, adica si-a reintrodus somnul de dimineata. F ciudat!
Am vazut-o pe frumoasa fotbalista,
surioara, ce tare e!Super ideea cu stropeala
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
O prietena a gasit un vierme intr-o sticla de apa plata Dorna, prepara bibe pt copil
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
neata...la amiaz...![]()
suntme din nou la ai mei...am venit pentru eric, sa stea afara, in curte toata ziulica...de dimi i-am pus apa in piscina, astept sa vad cum reactioneaza...ii place mult, mai ales sa stropeasca...cum se paote vedea si din poze...a fsot tare haios cand s-a facut fleasca de la apa din bazinul in care se spala porumbeii...
distractie mare... iar cand vede furtunul cu apa cand udam in curte, e hipnotizat...nu mai vrea altceva decat la apa!!!
abia astept sa-l duc la mare...cred ca va fi fascinat...![]()
lavi, glumeam, of course...normal ca il faci cand vrei tu...de fapt nu iasa intotdeauna cand vrem...de multe ori apare...asa...pe neasteptate...![]()
eric nu se prea da in vant dupa capsuni...i-am dat dar a scuipat afara...cine stie, paote nu erau suficient de dulci...
in prezent mancam tare prost...
..tot dau vina pe dinti...acum ies caninii si de sus si de jos si premolarii de sus...sper sa fie doar asta...
plus caldurile astea...prea mari, deja...
sa aveti o zi frumoasa..asa cum, va doriti!
revin mai tarziu!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
adra - sa le poarte sanatoasa sandalutele! Asteptam sa le vedem in picioruse la Eva.
Nasol cu viermele ... intr-un timp pe-aici s-au gasit sticle de apa otravite ... cu un ac ceva, prin dop au bagat substante dubioase. Nici nu vreau sa ma gandesc. Alt caz, mai recent, zilele trecute, un bb de 17 luni, a murit din cauza batailor parintilor ... nu stiu ce inima poti sa ai sa omori un bb din bataie ... adica in toata nebunia ta, in timp ce il lovesti, nu iti vine asa si un moment de luciditate sa realizezi ce gest oribil faci???
Si Silvia cu somnul e ma bine ... cel putin dimineata si dupa-amiaza ... ca seara .. aseara a adormit pe la 11,30. In schimb, cu mancarea ... asa si-asa. Dar o pun pe seama caldurii ... nici noi nu avem chef de mancat ...
Tocmai am spalat pe balcon, aragazul si vasele ,... ma duc sa fac ceva rapid si usor de mancare .. cred o salata orientala. Revin.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???