Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mi-am baut si eu cafeluta ...am vb cu mama....fata s-a trezit...nu a facut kk...yupii....dar nu stiu ce va manca...sa se gandeasca buni!
abramurikacristi07....merci!
faza cu lapticul o cunosc de ceva mai mult timp...aseara Ana a preferat sa-l bea plimbandu-se prin casa...nu la mine in brate ...independenta isi arata coltii!
andrabell...Evei pt. canin ...si eu am treaba cu candidoza vaginala......dar nu cred ca are leg cu mine...hainele Anei sunt spalate separat, tot e sterilizat, baita face in vanita ei, are prosoapele ei pe care nu le fol nimeni altcineva....cauze? cine stie....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pupam julitura carliontatei mici Evita...o dulceata de fetita...

si pe Ana mititica de ea...doamne ajuta sa revina totul la normal si sa scapati sau macar sa tineti sub control candidoza aia bat-o vina...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristina, tunde-l, da-i o forma, dar sa lasi coditele de purcel la locul lor

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Yeeessss, bun venit in club, Eva!!! In clubul julitelor si al zbenguitelor!!! Silvia e deja veterana ... are pana acum la activ 3 julituri .. una pe nas si cate una pe fiecare genunchi. E drept, sunt pe trecute acum. Dar si-a facut abonament in vara asta Silvia ... ii facem si Evei?

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, pai cred ca suntem la fondatori deja Cate una la fiecare genunchi, una la mana dreapta, de fapt tocmai ce si-a julit julitura si doua vanatai in frunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Cristina, tunde-l, da-i o forma, dar sa lasi coditele de purcel la locul lor

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...a..scuze dar cred ca sparg gasca..noi avem vanatai in toata regula pe picioare, genunchii sunt juliti, cate 3-4 vanatai pe ambele picioare, de coate si antebrate nu mai spunem..multumesc lui Dumnezeu ca la capitolul fata stam mai bine...fi'miu nu vrea sa mearga la "pas" lui ii place numai sa alerge de nebun.
POPBIANCA..sincera sa fiu, ai sa razi, sti ca eu in timpul sarcinii am fost camnpioana la candida...am o sensibilitate la apa de la robinet si la anumite geluri de dus..de cand ma spal cu sapun de bebe e mai bine nu am mai avut probleme de f mult timp..in schimb Ionut face baie la noi in cada, hainele i le spal cu ale noastre si de sterilizat nu-i mai sterilizez nimic de la 6 luni...asa ca...multta sanatate si inceraca sa descoperi la ce are sensibilitate...incearca o perioada sa-i faci baie intr-o cadita cu apa fiarta pe aragaz...schimba-i sapunul si detergentul poate cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BIANCA - imi pare rau de problema voastra, sper sa treaca repede.

PETRO - la cina, cam asa papa si a mea, nu mai mult.

ADRA - si la noi a fost concert azi nopate, in doua reprize...a mea e si f nervoasa, cred ca din cauza absentei lui tati, bine ca revine azi, ca nu stiu cum o mai pacaleam...
si pupici sa treaca juliturile, a mea are copanelele pline de vanatai...si in frunte una...asa ca nu va mai laudati, ca posedam si noi...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Pupam fetita frumoasa cu cordeluta!

Bianca,multa sanatate la pitica!

Noi il asteptam pe tati sa mergem la fotbal.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - cu cordeluta (scuzati cacofonia) Eva e o papusica !!!!

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput