Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 13
dany26 spune:
va multumesc foarte mult pt raspunsuri fetelor-adra, abramburica, bb.yasmi,ellis

bb si noi iesim cam la fel afara dar seara intram in casa ,cu greu, la 7.30-8 cas sa ii pregatesc cina ; tu cand ii dai papa de seara daca stati pana la ora 21?
mai am de citit acest capitol si mai revin
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika adra - cu cordeluta (scuzati cacofonia) Eva e o papusica !!!! ![]() _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Petro, e cucufonie:)). Multumim!

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Scuzati cucufonia atunci
.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Vasari spune:
Buna !
Mai am ceva restante. ![]()
Adra, superb Siviul. :))
Bianca, nu stiu de unde ai putea lua kefirul... dar eu sunt o varianta.
Azi ne-am intalnit cu DANGER ! Au fost amandoi foarte emotionati cand s-au revazut, iar la culcare a trebuit sa-i trimitem pupici ca altfel nu puteam adormi. :)
Weekend frumos tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
creem spune:
Ce frumseti de copii!
Alina, si fi-mea se baga in cutiile e jucarii, ca si Maria ta!
L-am vazut si pe Danger..scump foc (e Ionut de RGE, nu ma inseala memoria, nu?
)
Vroiam sa te intreb de unde iei cipercutele pentru kefir si cum il faci/ ca si Sofia are candidoza intestinala si stiu ca e bun kefirul pentru asta. si cred ca-i bun si pentru mine![]()
Eu sunt cam "supta". Mi s-a umflat rau sfarcul, e mare gros si rosu, ma doare si numai cand atinge tricoul, dar cand suge...nu va mai zic.
si nu pot s-o pacalesc deloc...cand vrea tzatzi aia tre sa-i dau, altfel face ca trenu..plange, tipa, ma bate etc.
Voi cum mai stati la capitolul intarcat? (cele care vroiati
)
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
Buna!
Wow, ce sufla vantu' p-aci.
Alina, multam
. Te alaturi campaniei?
Creem, noi am stagnat cu intarcatul, nu mai suge noaptea, dar nici n-am trecut la alta etapa
Amy si Iustin?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Ciao!
Am trecut sa salut si eu lumea, desi cam bate vantul, asa cum spune adra.
Nimic nou insa ... tot mucioasa (eu, Silvia mai putin), tot la dieta (Silvia, eu mai putin)
.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Vasari spune:
Petro, si eu tot cu "buna" am venit. :)
Creem, imi pare rau sa aud asta. Nu stiu daca am inteles bine, eu sunt cam obosita la ora asta, dar uite aici un link util:
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/05/tratarea-infectiei-sanilor-cu-candida.html
Ciupercutele de kefir se iau o singura data si se refolosesc. Ele se inmultesc destul de repede, pe masura ce sunt folosite. Se pune peste ele lapte dulce, cand e gata se strecoara kefirul, iar peste ciupercute se adauga din nou lapte. Eu le-am primit de la Mihuta acum vreun an, cand am inceput diversificarea, iar ea parca de la cineva de pe Culinar le-a luat...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
Neata!
Noroc cu ALINA, ca mai vedem si noi Ursuletul, ca daca asteptam sa puna mami lui poze...imbatranim!
noi azi mergem la zoo, ieri am fost in herastrau si am fugarit veveritele![]()
va pupam, o zi minunata!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
heelooo
ce liniste.....sunteti la iarba verde???![]()
![]()
noi azi am anulat totul.....am facut papa de dimi , acum bubu mic doarme si dupa aia mergem la aeroport dupa buni!!!!!

de abia astept!!!!!!

si am asa o stare.....ca si cand eram gravi......mananc intr-una, sanii sunt tensionati si parca si cand se ating de tricou ma deranjeaza, dureri de burta ca la menstra si mai nou am obs o usoara sangerare...desi mai sunt vreo 7-10 zile pana la data care trebuie sa imi vina.....eheee da' bebe nu are cum sa fie...![]()
...cel putin asa sper...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007