Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 11
Vasari spune:
Jasmin, ce bine ca mai treci pe la noi ! Pupici micului artist !
Cristina, super Raducu ! Imi place mult de tot cum stie sa se joace.
Trebuie sa va vizitam si noi parcul de masini. :))
Bianca, imi pare rau de analize. Si eu stiu ca tot din alimentatie se poate controla. Iti recomand kefirul, e foarte bun pentru candida. E un fel de iaurt mai acrisor. Eu fac in casa des, am ciupercute de kefir, pun lapte dulce peste si cam in 24 de ore e gata. Ii mai dau Mariei in loc de iaurtel, stiu ca e f sanatos. Daca nu gasesti la cineva aproape, pot sa-ti trimit eu. Multa sanatate !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara! merci eladeaam gasit rezolvarea la a administra nistatin...ii dizolv juma de pastila in cca 3 ml ceai si administrez cu seringa...un sprit si gata...dupa ii dau ceai simplu... medici nu au gasit nimic pt. ca ciuperca asta o are tot omul si numai in situatii specifice se inmulteste atat cat sa devina patologica...dar eu am obs. de ceva timp ca in mom in care o dezbracam isi ducea mana direct ...dar cine s-ar fi gandit la candida cu prurit/usturime.... tratamentul e de 7 zile apoi refacem analizele si mai vedem ...dar recidiva e probabila...va trebui sa ctrl din alimentatie cu biotics, iaurtri....nu mai stiu nici eu....nu mai are voie miere(deloc) sau zahar(decat putin putin)....azi, dupa mai bine de o saptamana fata mea a adormit in cca 15 min. dar tratamentul vreu sa il administrez oricum.... chiar daca faza se datoreaza sa zicem doar unui puseu de scadere a imunitatii....ce-i sigur ii sigur.... ma duc sa-mi iau si eu cina si la culcare! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Bianca, imi pare tare rau de patania voastra... intr-adevar cine s-ar gandi ca un copilas de un an poate sa faca asa ceva? Dar sa stii ca e normal sa-si duca mana la
, si Lucas isi studiaza putza: cand e gol, in picioare, se apleaca sa se uite la ea, iar cand ii schimb pampersul se joaca pana i se "scoala".... sper ca am reusit sa te fac sa zambesti putin, dar chiar asa e. Hai, luati lucrurile cu calm, ca numai asa si cu rabdare se rezolva lucrurile astea. Sanatate piticei.Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Jasmin012 spune:
Alina, multumim de pupicei, pe care-i si intoarcem. Ce mai face Maria? Mai e cu tzitzi?
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
popbianca spune:
buna dimineata!
a baut Ana mea 210 ml lapte la 06,30....![]()
...mare lucru!
ank, vasari , jasmine ...va multumesc pt. vorbele de bine....deci, nu a luat antibiotic de anul trecut din septembrie, de kefir stiu si eu ca e bun dar ea avand acum scaune asa-si-asa inca nu indraznesc sa-i dau nimic de genul asta (dar eu unde sa caut ciuperca de kefir?) ...stiu ca e normal ,asa mi se parea si mie , normal, "sa se exploreze" copila , drept pt care nu mi-a trecut prin cap ca ar fi ceva in neregula ....
ma tot gandesc la cauze...in ultimul timp a baut de mai multe ori ceai indulcit cu miere(in consideratia mierei), a mai primit saptamana trecuta capsuni indulciti cu zahar ca mi se pareau acrii, a mai ciugulit si cioco...dar totusi, nimic in exces ....ii aplic tratamentul si...o fi ce-o fi...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
Neata!
bianca - imi pare rau! NU stiu ce sa-ti zic insa de candida asta, dar vad ca ti-au raspuns fetele. ![]()
La noi ploua si e urat, deci ne sare iesitul afara ... poate dupa-amiaza daca se indreapta vremea.
Eu sunt mai bine, dar nu ff bine .. tot cu raceala mea.
Silvia a intrat in perioada "NO" cu mancarea ... adica mananca putin cantitativ, dar mananca ... si, uimitor, nu mai ia asa bine laptele. Adica nu il mai vrea mereu ... eu am pus-o pe seama racelii si mucisorilor pe care tocmai i-a avut si a caldurii ... a venit deodata caldura (temp. de 25-27°). Aici insa e mai multa umiditate, deci caldura e mai sufocanta, se simte mai mult decat e in realitate. Nu stiu ce ne-om face mai incolo, in lunile cu adevarat calduroase.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
neata!![]()
petro, sa stii ca nici eric nu mai serveste laptele ca inainte...adica nu mai e asa entuziasmat de sticluta cu lapte pe care altadata o devora..nici nu mai bea asa mult ....cred ca e vremea sa papam mai mult...daca as avea la cine da mancare...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristi07 spune:
Bianca, imi pare rau pt problemele piticutei. Iti doresc sa ii treaca repede.
Roxx, am vazut pozele cu barbatelul tau in China
. Ce mare s-a facut...si are fetisoara de baietel...
Cristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
SIlvia manca bine inainte, de vreo 2-3 zile a inceput sa manance putin(canitativ), de aia am zis ca o fi de la reaceala. Oricum, mananca din fiecare cate putin ... De ex, cina de aseara pt. ea a fost de fix 3 buc. paste (nu stiu denumirea in ro, dar arata www.avantisavoia.com/image/store/0/productImages/_penne_rigate.jpg" target="_blank">asa) cu peste si o aproape o felie de paine cu branza philadelphia. Si gata. SI laptele ... dar nu l-a vruta inainte de culcare, ci pe la miezul noptii ... 200 ml.
Si de vreo 2 zile e tot asa ... lincheste mai mult decat sa manance ... da' nu-mi fac griji, deocamdata
.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
adra_bell spune:
Neata!
Am fost la dentist si am gura stramba, poate raman asa
.
Evei i-a dat un canin, a cam tipat azi-noapte, s-a linistit dupa ce i-am dat cu Calgel, a mai scheunat apoi ca un catelus parasit. Nu ma lasa nici sa o mangai, dar sa o iau in brate, noaptea e suparata rau pe mine
Jasmin
si multumesc tuturor pentru raspunsuri
Bianca, eu zic sa nu te gandesti la ce e mai rau cu candidoza asta. Ramane sa discuti cu medicul si despre un regim alimentar, si despre eventualele cauze. Si eu cred ca Eva a avut candidoza cand era mai mica, nu doar limba incarcata cum spunea pediatra, a rezistat destul de mult timp la tratament. Eu fac candidoza (vaginala, e drept) imediat ce am luat antibiotice sau daca port lenjerie sintetica
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
De cand iese la bulanasele goale, Eva mea e mare colectionara. De julituri.
Petro, mi se pare normal ca picii nostri sa fie atrasi de animale. Au inceput sa descopere lumea si sunt fascinati. In plus nu cred ca modul de viata actual al omului este cel mai potrivit. Suntem nascuti sa traim in natura, alaturi de celelalte fiinte, nu in cutiute de beton. Asa cum bine spui si tu, o bucatica de curte, un copac, 3 flori si un catel ni se potrivesc mult mai bine. Si noua si lor.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce