Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

jasmine - bine ai revenit !! Sper ca nu doar pt. detalii tehnice despre fontanela . Tocmai ce spuneam ca nu mai vrei sa scrii pe la noi .. ce mai face Lucas? Tot in Ro sunteti?

Si despre Snoopy mai pe larg ... v-am zapacit azi cu Snoopy asta .. hahahhaaa ..

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Petro, da, suntem tot aici, desi s-ar putea ca la un moment dat sa mergem prin Franta, ca tati pleaca poimaine, pe langa Marseille, iar peste vreo 2 luni, dupa ce-mi dau licenta, o sa mergem si noi, macar in vizita de cateva saptamani... si-apoi om vedea.
Lucas e tare smecher si rasfatat, dar si cuminte (desi nu foarte)... suge si acum destul de mult, desi noaptea doarme bine si uneori nici nu cere tzitzi pana pe la 6-7 dimineata. Vreau sa-i intarc, dar nu sunt prea hotarata, mi-e tare greu sa ma gandesc ca trebuie sa ma obisnuiesc cu alta realitate, sa renunta la legatura aceea...
E un dansator innascut, danseaza pe orice fel de muzica, chiar si pe simfonica, e innebunit dupa carti, "citeste" de cateva ori pe zi, e innebunit si dupa calculator pe care-l tot inchide, ca nu stiu pe ce tasta apasa si-l opreste. Deseneaza si scrie pe orice, pe pielea lui, pe haine, pe mobile, linoleu, gresie, nu mai voebesc de pereti: cum prinde un loc liber pe undeva are el grija sa-l umple de culori sau de pix... Toti peretii casei sunt scrisi si desenati, ki-e si rusine sa invit pe cineva la mine...
E mostruletul leaganelor si al toboganelor din parc, si al scarilor pe care le tot urca chiar si atunci cand trebuie sa folosim liftul... e chiar neobosit.
De vorbit nu vorbeste decat in limba lui, zice fel si fel de cuvinte incalcite, dar nimic pe intelesul celor mari: in afara de mama, tata, da, si, teta, uf si pa.
Si are deja 16 dinti, inclusiv caninii: ii mai lipsesc maselutele din spate, desi nu stiu in ce stadiu se afla si alea, ca nu ma lasa sa ma uit in gura lui. Inainte ma lasa sa-i perii dintisorii si mai bagam degetul sa verific, dar acum vrea sa faca periajul singur.
Cam asta face el, in mare.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Ah, si inca sta in carucior, chiar se duce si trage de el, sa-l duca la usa si-mi "spune" ca trebuie sa plecam la plimbare. Tricicleta lui n-o prea baga in seama, cand plecam cu ea se tot urca cu piciarele pe scaunel sa se arunce din ea... In schimb, pe afara se duce la toate tricicletele pe care le intalneste in cale.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

jasmin - mare parte din ce descrii tu acolo cunoastem deja . Bafta la examene atunci (licenta).

Cu intarcatul .. mai sunt destule fete pe-aici in prag de intarcat ... eu nu pot da sfaturi, detalii ca nu-s printre ele .

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

RGE, multumesc eu intrebasem de tuns. O sa ma duc sa "vizitez" unul din saloane pt ca e relativ aproape de mine.
Dar tot asteptam poze cu ursuletul!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eiii asta cu caruciorul noi n-o servim. Deja e strans, pus deoparte si il asteapta pe bb2. Dar in specia aia de masinuta cu maner de la chicco sta cu orele sa o plimb.

roxana - pai el poate prefera picnic-ul daca zici ca isi ia fata de masa si o pune pe canapea .
Si Silvia e pasionata de spalatul pe dinti si ma bucur, pt. ca si noi am avut probleme cu dantura. Asa poate la ea evitam ... cum intram in baie, de fiecare data isi da o clateala pe dinti

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
asa....10 pagini!
am primit rezultatele analizelor.....candida!sensibila la orice cat. de antifungice....am vb cu dr. ...nistatin ...1 pastila /24 h...stie altcineva ceva legat de chestia asta?

ok, ellis...am inteles!
andrabell...leg de fontanela nu stiu nimic...nici nu m-am mai uitat la Ana sa vad cum sta treaba!
bb, mai..toate le stie fiica-ta!la noi fata cere decat coco= cioco(lata) si tutu= struguri...ii dam cozonac, chec cu visine, produse kinder, placinti de toate felirile...toate astea daca mananca bine in ziua respectiva...asa stiu ca nu ii taie pofta de mancare si le mananca de placere si nu de foame
ank..Ana nu are figuri de genul in program...dar Raul e super tare!...sa-i fie de bine Ceciliei cu pireul!
eladea...si sanatate lui Eric...noi nu ne-am confruntat cu asa tuse...
roxx...salutare...mai..da va plimbari, nu gluma!lui Luca...chinezeste nu a prins nimic?
RGE...Ana mea nu se culca nicaieri inafara de scaunul de masina si patut ...nu mi s-a intamplat niciodata sa adoarma la masa sau la jucariiri ..iar din pat nu are cum sa se dea jos! dar ea nu a dormit niciodata cu noi in pat...felicitari pt. mancatul singurel!tare scump mai tre sa fie!
mariussimiuc..deci asta era problema lui Robert ..ca nu avea scun de masa?
salutare cristi07, lui Radu e un scump...rasfat..atatea jucarii!
abramburika...pai iti arata fata ca sa invete, sa-i aduci aminte cum se zice!si Anei mele ii plac animalelede toate categ...vaci, cai,boi, caini ,capre, oi...cand obs. vreo insecta sta si o urmareste ...noi stam la curte si avem un catel batran... ma cam enerveaza ca naparleste si toata curtea e plina de par...asa ca am hot. cu familia ca daca asta se duce nu mai luam altul...e super tare catelul vostru...si nu lasa nimic in urma lui!
wow..si jasmine012...pupici lui Lucas..ca e nazdravan tare...dupa cum il descrii tu!16 dinti? ! oare la Ana mea cand i-or mai iesi ceva dinti ca noi avem numai 6!
da stiu ca m-am intins....
bine ca v-am ajuns din urma ...ma duc si eu sa lucrez cate ceva!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

stie cineva daca sterilizarea cu abur distruge candida?...ca ma gandeam ca degeaba ii aplic tratamnet cu nistatin daca ciuperca vietuieste pe biberoane, suzete...care eu inca i le sterilizez...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

mamaaaa...m-am cam panicat ...mai citii una alta pe net...pai cine stie de cand are fiica-mea candidoza intestinala!...ca am regasit multe dintre simptome la Ana ....tre sa ma gandesc cum voi actiona impotriva candidei..ca e pacatoasa tare...
cred ca toata fam tre sa ne facem analize...
alta problema ar fi administrarea nistatinului- care e o amaraciuneeee...si nu are voie nimic dulce...dulcele hranind candida...
s-o ia naiba de ciuperca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

mamaaaa...m-am cam panicat ...mai citii una alta pe net...pai cine stie de cand are fiica-mea candidoza intestinala!...ca am regasit multe dintre simptome la Ana ....tre sa ma gandesc cum voi actiona impotriva candidei..ca e pacatoasa tare...
cred ca toata fam tre sa ne facem analize...
alta problema ar fi administrarea nistatinului- care e o amaraciuneeee...si nu are voie nimic dulce...dulcele hranind candida...
s-o ia naiba de ciuperca !

offfff bianca, imi pare rau pt. Ana.... de cand aveti chestia asta? medicii la care ati mai fost n-au gasit nimic??? din pacate eu nu stiu nimic despre ea...cat dureaza tratamentul? se vindeca complet???
sanatate multa, multa... sa ne tii la curent...sper ca totul sa se rezolve cat mai repede...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

buna seara!
merci eladeaam gasit rezolvarea la a administra nistatin...ii dizolv juma de pastila in cca 3 ml ceai si administrez cu seringa...un sprit si gata...dupa ii dau ceai simplu...
medici nu au gasit nimic pt. ca ciuperca asta o are tot omul si numai in situatii specifice se inmulteste atat cat sa devina patologica...dar eu am obs. de ceva timp ca in mom in care o dezbracam isi ducea mana direct ...dar cine s-ar fi gandit la candida cu prurit/usturime.... tratamentul e de 7 zile apoi refacem analizele si mai vedem ...dar recidiva e probabila...va trebui sa ctrl din alimentatie cu biotics, iaurtri....nu mai stiu nici eu....nu mai are voie miere(deloc) sau zahar(decat putin putin)....
azi, dupa mai bine de o saptamana fata mea a adormit in cca 15 min....asta e semn bun de tot !si a si baut 150 ml lapte(treaza fiind...nu in somn) ....clar fata mea se simte mai bine...
dar tratamentul vreu sa il administrez oricum.... chiar daca faza se datoreaza sa zicem doar unui puseu de scadere a imunitatii....ce-i sigur ii sigur....
ma duc sa-mi iau si eu cina si la culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

din pacate asa e ...bianca.. e pacatoasa rau candida..I-ai dat antibiotic cumva recent?
Asa e candida e in corpul fiecarui om si "explodeaza" la scaderea imunitatii ,la schimbarea ph-ului Eu o mai patesc si de la anticonceptionale .Candida nu e rezistenta la fierbere....initial am crezut ca e vorba de candidoza bucala
oricum imi pare rau...e groaznica candida..pupici

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput