Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui ellis

votat MIHA!

si eu!

Saru-mana!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

am vazut si eu poze..cica SILVIUTA nu prea papa cioco! e tare smekera cu ochelari! cand a vazut-o a mea ca se spala pe dinti a dat fuga la baie sa ii dau periuta! chiar ca are ce spala Silvia! - ma refer la dintisori!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

m-am mai delectat putin cu poze de Eric cel frumos

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

multam...si care era sa manance bataie...ca altceva n-o vrut...de azi dimineata...daor laptele de la ora 8.....ufffffffff...ca-mi vine sa-l agat in cui...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

jasmine - bine ai revenit !! Sper ca nu doar pt. detalii tehnice despre fontanela . Tocmai ce spuneam ca nu mai vrei sa scrii pe la noi .. ce mai face Lucas? Tot in Ro sunteti?

bb - tocmai, nici eu nu-s asa mare fan animale ... imi plac, imi place sa am un catel, dar la curte .. la ap. nici nu se pune problema. Silvia vad ca e diversa... abia astept sa vad cum se comporta la zoo .. o sa o vad atarnata ca maimutele de custile alea ca sa dea pupici la animale .

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
aoleoooooooooooooo...cine m-a pus sa ma uit pe bunataturi... votat si noi...si acuma tot la ele ma gandesc!!!!

Daca stateai si tu mai aproape te invitam la o prajiturica!

Multumesc!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

ellis - hahahhaaa .. nu te gandi ca oul ala urias nu l-a mancat ea tot. Nu e nici asa mare amatoare si atunci nici nu ii dau des ... are ea timp sa faca pasiune pt. dulciuri, cand o sa fie la diete de slabit .

Bravo, frumoasa razbunare ai gasit .. nu ai aparat, le mananci clatitele! Si eu as fi facut la fel ...

andreea - nu are pofta de mancare pt. ca e bolnavior sau dupa convalescenta ... lasa-l ca pe el, nu te mai enerva. Iti spun sigur ca nu o sa moara de foame . Da-i lichide.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ellis - hahahhaaa .. nu te gandi ca oul ala urias nu l-a mancat ea tot. Nu e nici asa mare amatoare si atunci nici nu ii dau des ... are ea timp sa faca pasiune pt. dulciuri, cand o sa fie la diete de slabit .

Bravo, frumoasa razbunare ai gasit .. nu ai aparat, le mananci clatitele! Si eu as fi facut la fel ...

andreea - nu are pofta de mancare pt. ca e bolnavior sau dupa convalescenta ... lasa-l ca pe el, nu te mai enerva. Iti spun sigur ca nu o sa moara de foame . Da-i lichide.

_

_

ofofofffffffffff..usor de spus, da f greu de facut...li9hcide ar tot bea...ca de dimi numa de-astea servim...suc natural, sirop de zmeura(facut in casa)...dar cam atata...nimic altceva!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

E bun ca bea lichide atunci. Punem pariu ca nu moare de foame ? Tu mai da-i din cand in cand o buc. de paine, un biscuite, un fruct ceva .. dar nu insista daca te refuza ... ca poate ii vine pofta de mancare intre timp. E vioi, activ sau nu?

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

jasmine - bine ai revenit !! Sper ca nu doar pt. detalii tehnice despre fontanela . Tocmai ce spuneam ca nu mai vrei sa scrii pe la noi .. ce mai face Lucas? Tot in Ro sunteti?

Si despre Snoopy mai pe larg ... v-am zapacit azi cu Snoopy asta .. hahahhaaa ..

_

_

Petro, da, suntem tot aici, desi s-ar putea ca la un moment dat sa mergem prin Franta, ca tati pleaca poimaine, pe langa Marseille, iar peste vreo 2 luni, dupa ce-mi dau licenta, o sa mergem si noi, macar in vizita de cateva saptamani... si-apoi om vedea.
Lucas e tare smecher si rasfatat, dar si cuminte (desi nu foarte)... suge si acum destul de mult, desi noaptea doarme bine si uneori nici nu cere tzitzi pana pe la 6-7 dimineata. Vreau sa-i intarc, dar nu sunt prea hotarata, mi-e tare greu sa ma gandesc ca trebuie sa ma obisnuiesc cu alta realitate, sa renunta la legatura aceea...
E un dansator innascut, danseaza pe orice fel de muzica, chiar si pe simfonica, e innebunit dupa carti, "citeste" de cateva ori pe zi, e innebunit si dupa calculator pe care-l tot inchide, ca nu stiu pe ce tasta apasa si-l opreste. Deseneaza si scrie pe orice, pe pielea lui, pe haine, pe mobile, linoleu, gresie, nu mai voebesc de pereti: cum prinde un loc liber pe undeva are el grija sa-l umple de culori sau de pix... Toti peretii casei sunt scrisi si desenati, ki-e si rusine sa invit pe cineva la mine...
E mostruletul leaganelor si al toboganelor din parc, si al scarilor pe care le tot urca chiar si atunci cand trebuie sa folosim liftul... e chiar neobosit.
De vorbit nu vorbeste decat in limba lui, zice fel si fel de cuvinte incalcite, dar nimic pe intelesul celor mari: in afara de mama, tata, da, si, teta, uf si pa.
Si are deja 16 dinti, inclusiv caninii: ii mai lipsesc maselutele din spate, desi nu stiu in ce stadiu se afla si alea, ca nu ma lasa sa ma uit in gura lui. Inainte ma lasa sa-i perii dintisorii si mai bagam degetul sa verific, dar acum vrea sa faca periajul singur.
Cam asta face el, in mare.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ma intrebase cineva cate ceva despre tunsoare dar nu gasesc postarea..oricum la ciufolici..preturile sunt afisate pe site..i-am rezervat o masinuta si culmea a stat super cuminte, i-a placut, stilistii sunt super cu copii, parca ar fi educatori iar tunsoare e ceva mai de vara..scurt..i-a facut inclusiv perciunii si in fata putin mai lung ridicat in sus cu gel..e barbat
..am omis sa va spun si eu ca Ionut de ceva timp mananc singur..isi duce fata de masa pe canapea(acolo luam masa)..si-o aseaza..ii pun tot ce trebuie si papa singur la televizor..inclusiv ciorbica...obligatoriu aspiratorul si curatenie dupa dar e super am scapt de-o grija..ce mama denaturata:P...si dupa fiecare masa..pe naiba..si de o mie de ori pe zi se spala pe dinti..asta dupa ce i-am "bagat in sange" spalatul pe dinti ..eu ma chinui cu dantura la stomatolog de vreo 2 luni si de abia astept sa termin...prin ce-am trecut..si l-an stresat cu dintii pana a facut din asta o obsesie

Mergi la inceput