Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
si eu! |
Saru-mana!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
am vazut si eu poze..cica SILVIUTA nu prea papa cioco!
e tare smekera cu ochelari! cand a vazut-o a mea ca se spala pe dinti a dat fuga la baie sa ii dau periuta! chiar ca are ce spala Silvia! - ma refer la dintisori!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 m-am mai delectat putin cu poze de Eric cel frumos ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
multam...si care era sa manance bataie...ca altceva n-o vrut...de azi dimineata
...daor laptele de la ora 8.....ufffffffff...ca-mi vine sa-l agat in cui...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
jasmine - bine ai revenit
!! Sper ca nu doar pt. detalii tehnice despre fontanela
. Tocmai ce spuneam ca nu mai vrei sa scrii pe la noi .. ce mai face Lucas? Tot in Ro sunteti?
bb - tocmai, nici eu nu-s asa mare fan animale ... imi plac, imi place sa am un catel, dar la curte .. la ap. nici nu se pune problema. Silvia vad ca e diversa... abia astept sa vad cum se comporta la zoo .. o sa o vad atarnata ca maimutele de custile alea ca sa dea pupici la animale
.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 aoleoooooooooooooo...cine m-a pus sa ma uit pe bunataturi... votat si noi...si acuma tot la ele ma gandesc!!!!![]() |
Daca stateai si tu mai aproape te invitam la o prajiturica!

Multumesc!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
ellis - hahahhaaa .. nu te gandi ca oul ala urias nu l-a mancat ea tot. Nu e nici asa mare amatoare si atunci nici nu ii dau des ... are ea timp sa faca pasiune pt. dulciuri, cand o sa fie la diete de slabit
.
Bravo, frumoasa razbunare ai gasit .. nu ai aparat, le mananci clatitele! Si eu as fi facut la fel ...
andreea - nu are pofta de mancare pt. ca e bolnavior sau dupa convalescenta ... lasa-l ca pe el, nu te mai enerva. Iti spun sigur ca nu o sa moara de foame
. Da-i lichide.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui abramburika ellis - hahahhaaa .. nu te gandi ca oul ala urias nu l-a mancat ea tot. Nu e nici asa mare amatoare si atunci nici nu ii dau des ... are ea timp sa faca pasiune pt. dulciuri, cand o sa fie la diete de slabit Bravo, frumoasa razbunare ai gasit .. nu ai aparat, le mananci clatitele! Si eu as fi facut la fel ... andreea - nu are pofta de mancare pt. ca e bolnavior sau dupa convalescenta ... lasa-l ca pe el, nu te mai enerva. Iti spun sigur ca nu o sa moara de foame _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
ofofofffffffffff..usor de spus, da f greu de facut...li9hcide ar tot bea...ca de dimi numa de-astea servim...suc natural, sirop de zmeura(facut in casa)...dar cam atata...nimic altceva!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
E bun ca bea lichide atunci. Punem pariu ca nu moare de foame
? Tu mai da-i din cand in cand o buc. de paine, un biscuite, un fruct ceva .. dar nu insista daca te refuza ... ca poate ii vine pofta de mancare intre timp. E vioi, activ sau nu?
_
_
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui abramburika jasmine - bine ai revenit !! Sper ca nu doar pt. detalii tehnice despre fontanela Si despre Snoopy mai pe larg _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Petro, da, suntem tot aici, desi s-ar putea ca la un moment dat sa mergem prin Franta, ca tati pleaca poimaine, pe langa Marseille, iar peste vreo 2 luni, dupa ce-mi dau licenta, o sa mergem si noi, macar in vizita de cateva saptamani... si-apoi om vedea.
Lucas e tare smecher si rasfatat, dar si cuminte (desi nu foarte)... suge si acum destul de mult, desi noaptea doarme bine si uneori nici nu cere tzitzi pana pe la 6-7 dimineata. Vreau sa-i intarc, dar nu sunt prea hotarata, mi-e tare greu sa ma gandesc ca trebuie sa ma obisnuiesc cu alta realitate, sa renunta la legatura aceea...
E un dansator innascut, danseaza pe orice fel de muzica, chiar si pe simfonica, e innebunit dupa carti, "citeste" de cateva ori pe zi, e innebunit si dupa calculator pe care-l tot inchide, ca nu stiu pe ce tasta apasa si-l opreste. Deseneaza si scrie pe orice, pe pielea lui, pe haine, pe mobile, linoleu, gresie, nu mai voebesc de pereti: cum prinde un loc liber pe undeva are el grija sa-l umple de culori sau de pix... Toti peretii casei sunt scrisi si desenati, ki-e si rusine sa invit pe cineva la mine...
E mostruletul leaganelor si al toboganelor din parc, si al scarilor pe care le tot urca chiar si atunci cand trebuie sa folosim liftul... e chiar neobosit.
De vorbit nu vorbeste decat in limba lui, zice fel si fel de cuvinte incalcite, dar nimic pe intelesul celor mari: in afara de mama, tata, da, si, teta, uf si pa.
Si are deja 16 dinti, inclusiv caninii: ii mai lipsesc maselutele din spate, desi nu stiu in ce stadiu se afla si alea, ca nu ma lasa sa ma uit in gura lui. Inainte ma lasa sa-i perii dintisorii si mai bagam degetul sa verific, dar acum vrea sa faca periajul singur.
Cam asta face el, in mare.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
RGE spune:
..ma intrebase cineva cate ceva despre tunsoare dar nu gasesc postarea
..oricum la ciufolici..preturile sunt afisate pe site..i-am rezervat o masinuta si culmea a stat super cuminte, i-a placut, stilistii sunt super cu copii, parca ar fi educatori iar tunsoare e ceva mai de vara..scurt..i-a facut inclusiv perciunii
si in fata putin mai lung ridicat in sus cu gel
..e barbat![]()
..am omis sa va spun si eu ca Ionut de ceva timp mananc singur..isi duce fata de masa pe canapea(acolo luam masa)..si-o aseaza..ii pun tot ce trebuie si papa singur la televizor..inclusiv ciorbica...obligatoriu aspiratorul si curatenie dupa dar e super am scapt de-o grija
..ce mama denaturata:P...si dupa fiecare masa..pe naiba..si de o mie de ori pe zi se spala pe dinti..asta dupa ce i-am "bagat in sange" spalatul pe dinti ..eu ma chinui cu dantura la stomatolog de vreo 2 luni si de abia astept sa termin...prin ce-am trecut
..si l-an stresat cu dintii pana a facut din asta o obsesie

17.10.2007 si
votat si noi...si acuma tot la ele ma gandesc!!!!