Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

se pare ca ziua de azi este plina de surprize:cel de-al 3 lea dintisor de jos i-a spart Dariei gingia

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Felicitari pentru kamelya!

atb eu am gasit dieta pe siteul m a m i. r o si zicea de a treia zi dupa luna plina, vad ca la site-ul dat de tine nu precizeaza, desi la comentarii se vorbeste.

Eu incerc, nu am ce pierde, dar intrebarea e spalam orezul sau nu???

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele care ati putut suna in Hambarului, cat ati incercat frate?? De doua zile sun in continuu si in continuu este ocupat. Si la fel se intampla si in ianuarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

kamelya felicitari pt dintisor si pt ridicatul in picioruse.Ce slaba esti,vreau si eu...
flo spalat,nespalat macar sa dea rezultate
M-am tot uitat la pozele cu pepenasii si observ ca Ralu e cea mai chelioasa...O sa pun poze sa ne admirati chelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetele!

La Timi incisivii de jos au iesit foarte usor,fara sa o supere,in schimb incisivii de sus i-au dat de furca.Primul a iesit abia dupa 3-4 saptamani de la primele semne,al doilea cam dupa inca 2...timp in care a mancat rau de tot.Dupa cum vad,urmeaza inca 2 sus,langa incisivi.Acuma in schimb iar manca binisor,si doarme ok,se pare ca nu am fost nevoita sa-i dau lapte iar noaptea decat 2 zile.Cand vad ca se foieste ii dau un pic de ceai si se calmeaza.
Febra nu a facut de la dinti,nici diaree.Doar la mancare am avut probleme.Si nu i-am dat nimic pentru durere,desi a fost cam jale .Din cate am inteles,de acuma tot asa o sa fie,cand manca,cand nu,pana ies toti

Cu kg...eu am doar 1,53,si 53 kg...nu sunt grasa,dar nu ma simt bine in pielea mea.Am grasime pe burta si coapse,si celulita cu duiumu .As vrea sa ajung la 49,cred ca pentru inaltimea mea ar fi ok,ca nu vrea sa fiu nici slaba,ci asa,sa am un pic de carne pe mine

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Misha nici Timi nu are mai mult par...poate e mai lung un pic in fata si in spate...,si e mai blondina .Ce scumpa e ea cum incearca sa-si descopere vocatia .Sunteti frumoase amandoua

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna ziua mamici de pepenasi!

Flori nici nu stiu daca putea iesi la analize roseola, oricum e epidemie, vreun sfert din mamicile din parc au povestit ca au patit-o si niciuna din ele nu stia ce-au avut puii...

cura de slabire io sunt uimita, fetelor, daca aveti asa de putine kile reusiti sa va gasiti hainute? Ca eu am 61 de kile si port marimea S, am niste pantaloni de-aia tigareta si sunt marimea 34; va imbracati de la copii?

Ieri am devastat salariul, am fost in Kaufland si i-am gasit costum de baie (intreg) cupilului, 25 de lei, Disney (cu mica sirena) si un balansoar de-ala din plastic in forma de omida cu 45 de lei, vreau sa va zic ca e amuzament total, ma tine si pe mine, ne-am balansat ieri si ne-am hlizit de numa

I-am luat si palariuta de soare, la fix pentru furtuna de aseara

turtu hai nu ma fi amarata pentru greutatea Marei, gandeste-te ca acum se formeaza celulele adipoase cu care o sa defileze toata viata si tu nu vrei un copil cu probleme de greutate la maturitate. Eu sunt in extrema cealalta, a mea e deja cam grea si crede-ma ca nu mi-s cu inima impacata.

Felicitari pentru dintzani Kamelya, a mea in continuare are gingia ca in prima zi, nici urma de dinti, io sigur patesc ca Flo cu Alex

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

boti nu prea gasesc...pana sa raman gravida trebuia sa caut masura XS si daca nu gaseam luam S si ma duceam si ii modificam dupa ce am nascut era super hainele care imi erau mari stateau super pe mine

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

aaa, Tecky, ca tu intrebai la un moment dat, tot ieri i-am luat din Kaufland si chiloti care se pun peste scutec pt la vara cand or purta rochite, 6 perechi 18 lei, simpatici, bumbac 100% cu diverse modele si imprimeuri

Vio, daca tin bine minte, cu comanda de la Next, cum ai platit? Coletul ti-a venit la posta? Ai mai platit si alte taxe? Hai zi-mi si mie ca io m-am indragostit de hainutele alea. Vreau sa iau si pt fi'mea pt ziua ei de un an si si pentru finut, tot cu aceeasi ocazie. Am vazut ca sunt un pic mai mari ca avem cateva primite si-i sunt bune lu' Nancy desi ea poarta haine mult mai mari decat cele pentru varsta ei.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Boti i-am facut analize pentru AC anti rujeola si rubeola si ziceam ca singura varianta ramane aia cu roseola, de care recunosc nu stiam asa ca multi

Mergi la inceput