Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Andreea, legat de varsaturi. E vital sa ii cureti si sa ii aspiri nasul, chiar daca plange si se foieste. Musai sa ii dai un expectorant, e clar ca se inneaca cu mucozitatile si de aceea vomita, insa nu ceva prea puternic. Nu stiu ce ii dai la momentul acesta. Plus antiinflamator si ceva pentru febra. Legat de infectia bacteriana, imi amintesc ca doctorita noastra mi-a zis asa. Daca este febra de debut a bolii, probabil e bacterian. Daca apare dupa minim 4-5 zile de la debut, poate fi complicatie bacteriana. Sper ca ti-am fost de folos. Multa sanatate!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Cu acest mesaj mai raman 11 pana la instelare. ![]()
Plec sa iau fata, va pup, pe maine, ca de acasa nu prea apuc.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
Andreea, nu te panica ! Nu are febra mare, de care siropuri vrei sa-i dai ? daca sunt antitermice da-i supozitor mai bine. n-ai zis cum ai luat temperatura, rectal sau la subrat. Multa sanatate ! si incearca sa nu-l faci sa planga fiindca asta creste temperatura.
si baga tigari daca simti nevoia, daca te mai calmeaza e mai inportant acum sa ramai tu calma sa-l repari pe voinicul Cris .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Papanash
m-ai facut sa rad....auzi ,,voinicul Cris"

Rox i-am dat nurofen si paracetamol supozitor pt febra si rinathiol pt tuse, pival;one pt nas. El face febra doar dimineata si seara sunt curioasa diseara.
danuta36 spune:
Ana la multi ani sotului!
Mad cred ca sunt singura cu copil alergic de pe aici..of,of!
Maria multa putere iti doresc..
Valentina bafta la examen!
Multa sanatate bolnaviorilor!
ramonaiani spune:
Hallo, hallo.
Off, ce-ati mai scris in ultima vreme
. Am reusit sa citesc asa, mai mult in diagonala...
Maria - imi pare rau de situatia dintre tine si sot - sper sa gasesti puterea sa iei decizia cea buna
.
La noi s-a deschis sezonul de "Albinutze si Bondarei de Mai -Iunie", asa ca mi-au captat ei atentia. Azi am fost la doctor - totul bine, mai putin colul care-i deja cam moale. Dr m-a linistit insa ca la 34 de sapt cat am acum, nu-s probleme daca apare bebe
.
Eliza face bine - cred ca s-a prins ea ca o sa se intample ceva in viitorul apropiat
- a devenit mai dragastoasa, ne ia in brate pe-amandoi, vrea dragalita, si mai noi, cand ii cer pupic, vine la mine si isi lipeste buzele de buzele mele (ma face numai bale, dar asta e!)
- ne-a vazut pe noi ca ne pupam pe buze si asta face si ea, chair daca ii explic ca ea nu are voie sa pupe pe altcineva pe buze. Acum, avand in vedere ca "parintii sunt exemplu pt copiii lor in tot ceea ce fac si spun"
- trebuie sa-mi pup sotul numai pe obraz de fata cu copiii.
Mai nou - am vazut ca ultimul dintisor de jos care ii creste - i-a aparut de Paste, a inceput sa creasca impins in interior
. Asa ca am luat masuri - de duminica ma chinui sa ii scot papitoii aia de plush pe care ii sugea pe post de suzeta. S-a lasat cu urlete, cu proteste - a doua zi i-am spalat pe toti si i-am pus in baie sa se usuce (ploua torential la noi - suntem si noi cam ca Yaia - vedem soarele mai mult in poze). Bine-nteles ca pana seara nu s-au uscat, si asta a fost salvarea mea, ca seara i l-am dat, dar fiind ud, l-a aruncat cat colo. Si uite asa, sta saracul soricel de plush si-n ziua de azi pe sarma in baie
, ca a facut baitza si inca nu s-a uscat. Azi a reusit sa adoarma fara probleme - era si obosita dupa o dimineata agitata (dr + oras), insa sper sa nu ma trezeasca precum azi-noapte din 3 in 3 ore pt sticla de lapte
. Oricum, le luam pe rand - am planuri mari, cu scos papitoii, apoi scos sticla de noapte, apoi olita, apoi ...
alfabetul, apoi ecuatiile de gradul 2 (cu toate ca nu stiu daca ultimele se pote - inca tot nu i-am dat Pringles si Nachos!
)
Pupicei la toate si noapte buna.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+
Roxali spune:
Ma bucur ca a aparut si Picea o minunatie de baiat Michael...pozele si peisajele f faine
Sabina m-am delectat si cu pozele tale...tot intrebai ce trebuie sa aiba o gospodina in bucatarie...cea de munte(tara) in afara de mobila din castan, oale din pamant si linguri de lemn,multe ingrediente si plante puse in borcanele sau chiar intregi agatate , tablouri , sculpturi in lemn ,o colectie de farfuri atarnate, aranjament floreal+legume +fructe...
Erina nu te lasa de aerobic...apropo unde vreti sa emigrati?...stiu ca esti innebunita dupa Japonica,dar cu italiana stai mai bine![]()
Yaia ptr voma nu sant supozitoare la voi(aici se numesc peridon?)...cu juniorul am ajuns de vreo 2 ori la spital la 1 an si la 3 ani.
Luy si pitica mea e innebunita dupa carti, dar si masina![]()
Papanash am sa dau sfoara la cunoscuti
Andreea poate sa nu agreeze gustul si sa-l vomite...supozitoare nu exista??...daca are deja de 3 zile febra atunci e clar infectie...daca ia recomandat deja un antibiotic atunci foloseste-l...innainte de masa sa nu-ti vomite tot daca ii creeaza greata , chiar daca iti va manca putin primele zile
Rox super daca te duci la D M
fug la nanica...o zi buna fetelor
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Erina spune:
Buna dimineata!
le pentru toata lumea!
Papanash, Doamne ajuta sa se stringa singe si sa isi revina socrul!!!
Madalina acusi intru sa vad pozele lui Robert.
Roxali, Italia numai ca turist ma tenteaza numai ca turist mai dire mai. Merg si diseara la sala dar e mai mult un fel de "slabit purcica in ajun"
O zi buna tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Madalina ce frumos e Robert!!! Sa iti traiasca blondutul dulce!!! Am vazut ca s-a distrat pe cinste week-endul trecut la mare. Era tare dulce adormit in spate la tati!!!
Erina spune:
Andreea sanatate lui Cris!!! Sa ia usor medicamentele
.
Ramonaiani, ce frumos, mai ai doar un pic pina la a doua mare intilnire.
Super ca a dat roade trucul cu spalat plusurile. Si noi tot exersam olita, mai rau e ca nu are un program regulat de kaki. Am trecut la pampers chilotel si ii tot explic ca e fetita mare acum. Se screme si arata unde e olita si cum se face kaka dar nu are rabdare sa stea prea mult dezbracata pe ea.
S-a discutat in urma despre biberon. Ma gindesc sa o las sa isi bea laptele asa pina la 2 ani mai ales ca bea si 3 biberoane pe zi. In rest apa bea din cana cu pai si din pahar. De sucuri nu se atinge, nici de ceai.