Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)
Raspunsuri - Pagina 14
papanash spune:
Buna dimineata,
sar cu multa cafea sa ne trezim si sa stam la taclale pe-aici .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Andreea, ce mai face voinicul
?
Erina, asa zic si eu cu olita, mai am rabdare, poate face direct la wc. si cu bibele la fel, el bea si cand adoarme, cum sa-i dau din cana culcat ?Mai are mucisori ?
Rox, hai, de azi sa te vedem generaleasa !
Madalina, unde-s pozele cu Robert, eu le-am ratat
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Neata. Pe fuga ca azi am mult de munca, nici o sa sansa sa postez mesajele ramase pana la instelare.
Andreea, din ce povestesti nu mi se pare chiar situatie de antibiotic injectabil.
Ali, se pare ca nu se va tine concertul DM, sa vedem...Sunt cam desumflata.
Mariana, cred ca esti emotionata legat de BB 2 si cum sa fie el primit de surioara. Cat despre pupicii pe buzite, si Andrei face la fel.
Papanash, nu sunt sanse de generaleasa azi, ma multumesc macar sa imi iasa treburile pe la birou.
Va pup ca ma cheama datoria.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
Danuta, ai descoperit cauza alergiilor ?
Ramonaiani, doarme singurica in patul mare acum ? Si Andrei pupa pe gura, il tot invatam pe obraz dar cateodata uita ![]()
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Mariaaaaaaaaaaa !!!!! hai la noi !!!
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
prisi spune:
Rox bafta , sa fie cum vrei tu 
Mad ce dulce e Robert 
Andreea sper sa nu ajungeti la injectii, poate va descurcati asa pana cu siropel, Miru a varsat cand am vrut sa ii dam zinnat, pana la urma am sunat la dr si i-am zis ca nu reusesc si a zis sa incercam ospamox sau augumentin, aveam in casa ospamox si nu au mai fost probleme, adevarul e ca primul sirop avea un gust ingrozitor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
alehiam spune:
papanash pe mailul comun e invitatie.
merci de cafea, aveam nevoie.
ema, erina, marta multam de aprecierile la adresa papanasului meu.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Ramonaiani, doarme singurica in patul mare acum ? Si Andrei pupa pe gura, il tot invatam pe obraz dar cateodata uita ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Miru nu ne pupa, cand e vorba de pupat se intinde si ne da obrazul sa o pupam noi sau fruntea, iar cand o apuca pe ea dragostea, mai rar ce e drept ne pupa tot pe obraz
aseara la culcare a fost tare dulce, se facea ca ia ceva din mana si ma mangaia pe fata, cica ma da cu crema , ne-am distrat tare, de dimineata (azi s-a trezit la 6) a repetat figura dar ne-a cremuit pe toti
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Prisi, tati se suie pe wc cand isi da cu gel
? foarte tare !!!
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme