Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaia... cum a fost noaptea? |
Nu foarte rea, multumesc de intrebare!
M-am tot trezit la 2 ore sa-l verific. Si el s-a trezit la 6, probabil de sete si foarem. A baut apa ca un apucat si apoi si lapte fara lactoza, dupa care a vomat tot. Stiu ca trebuia cu inghitituri mici si cu pauze, dar nu am putut sa ma inteleg cu el. Dupa aceea, a adormit cu noi in pat inca vreo ora si jumatate. La 9 am fost la medic, iar tratamentul e: 3 zile acasa. Nimic altceva, aceleasi saruri de rehidratare pe care Tudor le vomita. Dar el bea apa multa si e hidratat, asa ca nu le luam. Dupa medic si o scurta oprire la magazin pt. rezerve de boala, am ajuns acasa pe la 10 si a mancat fulgi de porumb cu lapte fara lactoza. Apoi o plimbare cu tricicleta si un leagan si la 12 a mancat cam 2/3 dintr-un borcan cu orez, morcov, curcan si porumb. Nu a mai vomitat si acum doarme. Dupa ce citesc mesajele voastre, poate mai prind si eu o jumatate de ora de somn.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Soarele il vad destul de des vara, dar are niste dinti... |
Mah, daca-i doar de vazut.. mai bine te uiti in poze cu soare caruia i-au dat deja si maselele... (gen Spania, sudul Frantei...)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, daca-i doar de vazut.. mai bine te uiti in poze cu soare caruia i-au dat deja si maselele... (gen Spania, sudul Frantei...) |
Si mai bine: ma uit la pozele cu pricina stand in sauna!
V-am tucat acum, ma bag la un nani scurt de-l prind!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Yaia, multa sanatate delfinasului. Dupa cat a mancat se vede ca-i spre vindecare.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Yaia multa sanatate lui Tudor.
Si Cris a vomat aseara, flegma. Nu am dormit mai deloc toti 3. Se tot trezea tusind si nu putea respira. Imi venea sa mor de nervi, si toate astea ca refuza medicatia..offf, Doamne!!!
Febra are dimineata si seara asta a fost cam a 4 zi de febra, nu depaseste 38,8 insa totusi este febra, si daca va fi vorba de antibiotic il voi cere unjectabil. Voi, ce parere aveti, dc a vomat flegma este vorba de vreo infectie???
Roxana_G spune:
Andreea11, multa sanatate lui Cris!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Andreea11, nu e cazul sa te arunci la antibiotic injectabil. De ce sa il traumatizezi asa? Ce crezi ca asa va sta mai linistit? Oricum cel injectabil e de regula prin branula si e usor pentru bietul pui. Mai bine te mai straduiesti cu cele de inghitit. cat despre infectie, banuiesc ca nu mai ai nici un dubiu ca asta este. Intrebarea e daca e doar virala sau au aparut complicatii bacteriene.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Carpatina, cate mesaje zici ca mai am de scris sa ma fac generaleasa?
Rox , mamica
ANDREEA11 spune:
Pai la asta ma refeream, dc or fi complicatii bacteriene. Cum se poate afla?? Doar printr-un exudat, nu?? Si stiu ca rezultatul ti-l da destul de greu. Sfatul tau ar fi sa nu ii fac injectabil?? Dar dc le vomita. El isi face singur sila. Offf, Doamne nu mai suport sa fie bolnavior. Este si f rau de boala. Iari de nervi ce mi-a facu am fumat 5 tigari si azi 2...am recidivat. Sper ca de maine sa nu mai trag nici una.
Roxana_G spune:
Adreea, nu stiu cum e mai bine, cred ca numai un medic poate aprecia. Imi amintesc ca e vital sa nu vomite 2 ore dupa ce le ia, nu e o problema ca vomita in general. Poate vomita din alte motive, vreun antitusiv sau altceva ce ii dai. Poate este alergic la antibioticul respectiv, asa pateam eu cand eram copil de la eritromicina. Nu e musai sa faci exudat, complicatia bacteriana poate fi la alt nivel, gen nas sau doamne fereste plamani. Cred ca e o HLG e suficienta, noua asa ne-a zis doctorul daca e viral sau bacterian. Si exudatul ar fi ok, in cazul in care e bacterian si e nevoie de antibiograma. Insa parerea mea personala, fara nici o baza medicala, e ca pare doar viral. Varsaturile sunt specific virale, iar infectiile bacteriene duc de regula la febra peste 39, ceea ce nu e cazul la voi.
Rox , mamica