Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 8

IRINA.C spune:
IRINA.C spune:
 Sunt franta dar ...multumita cat de cat.M-au solicitat vecinii mei sa vad fetita lor de 8 ani.Nu avea ceva grav , mai degraba ceva emotional, bunica a decedat de curand.In fine ideea era ..m-am simtit utila din nou, ce-mi lipseste asta oameni buni

Intrebare: copiluztii vostri de 3 luni juma-4 tin capul fara sa si-l balangane sau au si ei momente mai ..."proaste"? azi am observat ca Ochila si-l mai balangane si m-am enervat/sa nu zic speriat ca dati cu paru'.
ca dati cu paru'.
Va pupicesc
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

Ciufik spune:
Ciufik spune:
 prezent, prezent, prezent!
am raspuns la toata lumea  ?
?
haules-baules! ca tot s-a discutat aici de tigani/vaci si alte alea  , interesante discutii. asta e, mi se pare normal sa existe. eu le astept pe alea cu e indicat sau nu e indicat premergatorul
, interesante discutii. asta e, mi se pare normal sa existe. eu le astept pe alea cu e indicat sau nu e indicat premergatorul  ? sau am dat la copil ciocolata/carnat ca se uita la mine si poftea
? sau am dat la copil ciocolata/carnat ca se uita la mine si poftea  .
.
despre noi, numai de bine. eu varza de obosita, ca fiu'miu s-a gandit el cateva nopti sa se trezesca si din ora in ora  , dar azi-noapte a dormit de la 22 la 6 dim
, dar azi-noapte a dormit de la 22 la 6 dim  . singura chestie care a fost diferita, inainte de baita i-am dat tzatzi, dupa baita, normal tzatzi, ca numai asa stie sa adoarma si a dormit ca un prunc, ceea ce si e.
. singura chestie care a fost diferita, inainte de baita i-am dat tzatzi, dupa baita, normal tzatzi, ca numai asa stie sa adoarma si a dormit ca un prunc, ceea ce si e.
in seara asta am facut la fel. sa vedem dc am descoperit secretul, ca am impresia ca dupa baie, masaj, imbracat era prea obosit, mai obosea si la tzatzi si nu sugea cat ar fi avut nevoie pt o noapte intreaga de somn, plus oboseala de peste zi, ca inca isi pastreaza "bunul" obicei de a dormi cateva reprize de 30-40 min.
noi, tot pe san, exclusiv, avem 4 luni juma, intentionez cam din a doua sapt din iunie,adica la 5 luni si 1 sapt sa incepem dive, pt ca din iul sunt back to work si tb sa se obinuiasca si cu lingurita si cu bibe si cu maica'mea. sper sa nu faca foamea pana vin eu de la job  . nu stiu cu ce o sa incep,astept sugestiile pediatrei.
. nu stiu cu ce o sa incep,astept sugestiile pediatrei.
felicitari NADIA! mi-e dor de Naty pe forum  !
!
avem primul  in gashk! propun sa trecem in dreptul Nadiei, pe prima pagina
 in gashk! propun sa trecem in dreptul Nadiei, pe prima pagina  , ca sa ne mandrim si noi.
, ca sa ne mandrim si noi.
aaa, avem si noi poze noi, ca i-am luat o sapca. zici ca-i mutulica  :
:
http://community.webshots.com/album/570089771uJjDXw?start=84

ttenzika spune:
ttenzika spune:
 Salutare din Timisoara

, intram si noi repede ca nu am mai intrat demult
, intram si noi repede ca nu am mai intrat demult ,am avut musafiri,botez,sa stiti ca v-am citit zilnic pe mobil
,am avut musafiri,botez,sa stiti ca v-am citit zilnic pe mobil ,despre spunem asa:
,despre spunem asa:
Avem 3 luni si 4 sapt, 6.700kg si 65 cm,iesim zilnic de la ora 15 la 20 in parc(adica cobor in fata blocului ),avem patru mese pe zi la ora 10-14-18-22 si 06 dimineatza,am optat pentru a-mi asculta medicul si am ramas la suculetul de fructe,morcov dimineatza si portocala dupa-masa, cate 50ml
),avem patru mese pe zi la ora 10-14-18-22 si 06 dimineatza,am optat pentru a-mi asculta medicul si am ramas la suculetul de fructe,morcov dimineatza si portocala dupa-masa, cate 50ml ,apoi la 4 luni incepem cu supitza de legume si pireutz din morcov,telina,dovlecel si cartof
,apoi la 4 luni incepem cu supitza de legume si pireutz din morcov,telina,dovlecel si cartof ,
,
Si sa stiti ca nu sunt deloc suparat pe voi

doar ca asa s-a nimerit ca chiar in perioada aceea cand am inceput eu cu sucurile de fructe,sa vina si cumnatul meu din Spania,si credeti-ma imi era jena sa ii deranjez seara tarziu sa intru eu pe net,dimineata nu apucam ca faceam papa si apoi fuga in parc
doar ca asa s-a nimerit ca chiar in perioada aceea cand am inceput eu cu sucurile de fructe,sa vina si cumnatul meu din Spania,si credeti-ma imi era jena sa ii deranjez seara tarziu sa intru eu pe net,dimineata nu apucam ca faceam papa si apoi fuga in parc ,
,
Vad ca aveti niste schimburi de replici superbeeeeeee
superbeeeeeee
 ,dar tocmai de aceea nu vab pot uita
,dar tocmai de aceea nu vab pot uita
 ,
,
 spunea cineva ca doar asa inveti
 spunea cineva ca doar asa inveti

poop dulce pe toate si pun mai jos un link cu o poza de a Alecsandrei de la botez,acum 4 zile facuta
 poop dulce pe toate si pun mai jos un link cu o poza de a Alecsandrei de la botez,acum 4 zile facuta
http://picasaweb.google.com/ttenzika/DropBox?authkey=Gv1sRgCJ-x8MS9w4230QE&pli=1&gsessionid=9K3zaTD4XT0nD4Apzo7wFA#5335034808431675570
mamica de Alecsandra
POZE
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra2Luni?authkey=Gv1sRgCLm12cvyi67gdg#

miereamara spune:
miereamara spune:
 Dya ai airbags si pe spate? Scaunul tb sa il pui oricum in spate, mijloc si cu spatele (rear facing).
Eu am airbags si la scaunele din spate si la fel, m-am uitat sa vad dc  le pot dezabla, dar nu stiu cum.Oricum scaunul fiind pe mijloc, e la fix, dc doamne fereste se intampla ceva e intre airbags.
RalucaAlexa, cerealale i le dau pe la ora 2-3, cresc progresiv cantitatea de cereale si o scad pe cea de lapte. Am inceput cu 2 lingurite, am ajuns la 5 lingurite azi. Sunt cereale de orez,le amestec cu lapte, la inceput mi s-a parut ca se constipa, dar s-a reglat scaunul si azi a facut in deplasare si i-a iesit kk din diaper, prin pantaloni:)))
Ada, carucioarele respective se numesc double strollers si sunt produse de mai multe firme, nu numai de graco. Poate gasesti si in alta parte. Deocamdata uite un link sa iti faci o idee:
http://www.albeebaby.com/view-all-double-strollers.html
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Ciufik spune:
Ciufik spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui IRINA.C Sunt franta dar ...multumita cat de cat.M-au solicitat vecinii mei sa vad fetita lor de 8 ani.Nu avea ceva grav , mai degraba ceva emotional, bunica a decedat de curand.In fine ideea era ..m-am simtit utila din nou, ce-mi lipseste asta oameni buni   Intrebare: copiluztii vostri de 3 luni juma-4 tin capul fara sa si-l balangane sau au si ei momente mai ..."proaste"? azi am observat ca Ochila si-l mai balangane si m-am enervat/sa nu zic speriat  ca dati cu paru'. Va pupicesc POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita  | 
Irina, dc pot sa ma mandresc cu ceva la andrei al meu, ar fi ca isi tine capul de f devreme (cred ca avea 1 luna) si f bine, si cu toate astea, la 4 luni juma (si intotdeauna) are momente cand are o leneee (ca altfel nu-mi explic) cand da din el, de zici ca e catelus de plus
 . deci lasa copilul in pace
. deci lasa copilul in pace  .
. 

IRINA.C spune:
IRINA.C spune:
 Mda si eu am zis ca Ochila e din ala "bun" cand in spital avea 3 zile si dc ii stimulam cu degetul zona cervicala ridica , caputul .Mda insa azi balanganea nene...sa ma oftic
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

IRINA.C spune:
IRINA.C spune:
 Vrem si noi sepcuta!Gasesc numai 44 si noi avem inca 41 doar.Ciufik da detalii pls!!!!
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

Ciufik spune:
Ciufik spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui IRINA.C Vrem si noi sepcuta!Gasesc numai 44 si noi avem inca 41 doar.Ciufik da detalii pls!!!! POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita  | 
noi avem 40.5
 . e de la piciul, masura M, nu-l strange
. e de la piciul, masura M, nu-l strange  , dar mi-a placut ca are cozorocul f mare si moale, poate sa se bage cu capul intre tzatzele mele linistit.
, dar mi-a placut ca are cozorocul f mare si moale, poate sa se bage cu capul intre tzatzele mele linistit.andrei al meu azi nu a vrut neam sa se ridice in fundulet tras de maini. se incorda si facea podul. uite asa, sa ma oftice pe mine.

IRINA.C spune:
IRINA.C spune:
 Multumesc maine acolo sunt , am si io un Piciul la MegaImage langa Cora...dc nu ploua of course!
Va tzuc...ma uit la Eurovision!
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita