Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelusi spune:
Si eu ma uit la Eurovision
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Ciufik... esti simpatica! Eu astept cu mare interes subiectul cu decalotarea putzei. rein |
rein - d'asta uitasem
bebelusi spune:
De ce Rein?
Mie imi place faza cu dintisorul, nu stiam ca avem semne si pentru asa ceva. Ce frumooooooooooooooooos. Ma simt ca atunci cand puneam fetita sau baietel in functie de ce asteptam.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Si eu ma uit la Eurovision Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
parca ne reprezinta " fata popii", nu?
IRINA.C spune:
Rein eu am reusit decalotarea completa![]()
![]()
![]()
a...feciorulul , nu va ganditi aiureaaaa![]()
![]()
![]()
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
Andreea ....brrrr ea si ...inca nu s-a calificat...tremuram
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
StelaPopescu spune:
referitor la airbag , unele masini nu au din constructie optiunea de a de a-l dezactiva; la cele care au ar trebui sa existe un contact unde intra cheia masini pe bord in dreapta cum deschizi usa (portiunea de bord care se vede atunci cand deschizi usa), pentru airbag-ul din spate nu exista astfel de optiuni.
la cele care nu au aceasta optiune daca doriti puteti dezactiva toate cele 4 airbag-uri ale masini scotand siguranta
.
eu la masina mea nu am nicio optiune de genul asta in schimb producatorul a confectionat un scaun special pentru bebei care atunci cand il atasezi anuleaza airbag-ul din orice parte a masini.

alinuk spune:
| citat din mesajul lui IRINA.C Alinuk locul de joaca e ala cu un castel mare din lemn cu multe tuburi?? POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
Irina habar nu am, nu am fost in viata mea in parcul floreasca...
cred ca era cazul sa-l inaugurez si pe asta!!
insa e mult mai simplu decat credem... mi-a zis Alina ca e un singur loc de joaca in acel parc...asa ca ar fi culmea sa nu ne gasim

..nu ca n-am fi in stare de performantza la cei trei patru neuroni adunati (de la voi!)

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
IRINA.C spune:

Uraaa!
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita