Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
IRINA.C spune:
am uitat sa scriu ca ne-am calificat![]()
![]()
![]()
![]()
Alinuk mai am 1/2 de neuron, se pare!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Stela, am inteles eu bine sau pe sapte nu se pot dezactiva airbags?
Si sotul meu are o chestie asemanatoare la masina lui (care este noua, a mea fiind mai veche nu cred ca are asa ceva). Ceva de genul, cantareste automat greutatea pasagerului si dc acesta este sub o anumita limita se dezactiveaza automat airbags.
Eu am un Nissan Infiniti mai vechi si chiar nu am gasit nimic referior la asta.
Scaunul tau special cum arata?
Ps. Rein la decalotare nu ma bag:)) Fiecare isi traumatizeaza copilul cum vrea
. Noi am ales sa nu facem decalotare si nici circumcizie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
DarkBendis spune:
Bai apar si eu la spartu' targului sa va lamuresc cu ce se ocupa oamenii "normali" marti seara, in loc sa voteze Romania la Eurovision
Ca de obicei, a venit gasca la noi (daca-i marti, avem mosafiri) iar unu' dintre amici a avut bafta sa calce in "ceva" pe drum si sa nu observe
. Bafta lui (daca castiga la loterie imparte banii cu noi) ghinionul nostru.... ca s-a prins numa' dupa ce se instalase pe fotoliu in living. Deci program de voie de curatat covorul din hol (el si tati) si sters si dezinfectat podeaua din living (aici m-am inscris io... ca-i mai usor ca-i parchet laminat
)Si uite asa am ratat semifinala... bine ca s-a calificat Romania si fara voturile noastre. Da' sambata votez de pe toate telefoanele din casa (vro 4) si le zic si la amici sa voteze si ei pe Elena 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
StelaPopescu spune:
da miere pe spate nu se pot dezactiva,
scaunelul este asemanator celor din comert (pentru bebei ce stau in funduletz nu stiu daca are si pentru cei care nu stau)dar nu si la pret, cred care un dispozitiv de citire acolo unde intra centura
pentru a il dezactiva
IRINA.C spune:
Miere copchilu meu s-a "circumcis" singur, am observat "decalotarea "completa la baitza spaland zona cum trebe!ca atare e atraumatica problema.![]()
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Si ca sa revenim la oile... pardon la bebeii nostri
: noi nu decalotam (de fapt aici nu se practica decalotarea)... si nici premergator nu luam. O sa luam antemergator, chestie din aia pe care o impinge bebe. Arata cam asa:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_100611_482209_-1

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Dark nu puteai vota ca GB nu era azi.Asa ca nu pierdusi nimicutza
Ne bazam pe tine sambata!
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Dark ouch, nasol moment!Naspa, mai miroase?
Si eu tb sa iau un bilet la loto. Azi am bagat mana in pantalonii lui fi-miu, de fapt i-am cracanat un pic diaper-ul si s-a scus continutul pe mana mea:)))
Eram la doctor in cabinet, saracul om se dusese sa imi aduca cutia cu anticonceptionale (pt asta eram acolo) si eu ma agitam de mama focului cu degetele pline de kk, nestiind ce sa fac si cu ce sa ma curat.
M-am sters pe pantalonii lui Aidan:)), ca mi se terminasera servetele umede din geanta.
IRINA.C spune:
Misto treaba aia Dark , ezista si pe aici.De altfel imu aduc f clar aminte ce ne-a zis la primul curs de chir ped: poate nu veti fi toti chirurgi pediatri dar NU folositi premergatorul ca poate duce la luxatie de sold.Asa mi s-a zis asa va transmit.Fiecare face ce/cum vrea.Multi au avut si NU au patit nimic.
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Irina, de circumcis nu cred ca s-a circumcis:)) ca la circumcizie le taie pielicica aia care acopera preputul, saracutii. Daca s-a decalotat singur, bravo, stie baiatul ce stie.
Si Aidan se tragea intr-o seara de putza, mai s-o rupa, parca era elastec:))Sa se decaloteze singur, eu nu fortez nimic pe acolo.
Mda, nici noi nu o sa premergator, una la mana avem pisica:)) si nu o vad bine, doi la mana avem mochete f f groase si nu cred ca aluneca rotile si trei am auzit ca nu e bun pt articulatiile soldului. Observati care motiv e pe primul loc, nu?