Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Miroase, Miere... a dezinfectant Dettol sau cum naiba ii zice. Am deschis toate geamurile, noroc ca-i placut afara.
Ce patanie si la tine! Neaparat sa cumperi un lottery ticket maine (io sigur iau
) ca cica poo-poo aduce noroc ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Stiu ca nu s-a "circumcis"
, de aia si ghilimelele,ca deh nu toti suntem ca evreii.Desi e f sanatos.
Acum serios.La maj baietilor se rezolva de la sine--verte Ochila nu am nici un merit, am spalat si am observat ca merge treaba f usor si.. complet spre supriza mea care stiam ca pe la 1 an se termina afacearea.Dar sunt cazuri unde nu merge si statul si asteptatul pot duce la complicatii.De aceea se recomanda sa incerci macar o data la 2-3 sapt sa incerci sa vezi cum mai e situatia, la baizta de obicei.
Una dintre noi , nu spui care-- ca-n Caragiale--nu se face, are acesta problemutza.Adik cu trecere vremii in loc sa se decaloteze fimoza sa zicem fiziologica se accentua.Cum a observat??Facand ce am zis mai sus:la baizta a observat ca nu "merge" usor , ba chiar e mai stransa cu trecerea vremii.In acest moment este absolut necesar consultul chir din mai multe motive:1.acum decalotarea de necesitate de face mai usor decat mai tarziu 2.fimoza stransa duce la infectii urinare etc etc
Va pup ca striga barbata miu.Inca imi remarca absenta
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Irina, eu stiam ca tb urmarit si jetul de urina, asa este? Da, am citit si eu despre aspectele mentionate de tine, sper sa mearga totul bine.
Sa stii ca aici circumcizia se face de rutina la majoritatea baietilor si nu are nici o treaba cu religia.
Ei considera ca e mai igienic asa, dar mie mi-a repugnat total ideea de a supune copilul la o asa tortura. Trebuia sa stea cu penisul bandajat, pana se vindeca....apoi dc o vrea sa-si taie el o bucatica din ea cand o sa creasca, e treaba lui:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
Vai, abia am reusit sa va termin de citit...ce vorbarete ati fost azi!
Noi am iesit dupa-amiaza tura 2 de aer, si a inceput sa vata vantul si Alexutu sa maraie de n-am avut incotro si a trebuit sa intram inapoi in casa..Unde a adormit si eu m-am apucat de gatit, ca mi-ati facut voi pofta..Am facut ciorbita de pui de tara' felul 2 tot cu pui de tara , dar cu mazare; ficatei pt mine, ca nu servesc mazare ca sa nu "supar" copilul; peste la cuptor cu cartofi inabusiti si salata verde...daca nu se trezea printul faceam si prajitura imposibila, dar am lasat-o pe maine.
La tura nr. 1 de iesit pe afara, am innebunit de cald, a transpirat tot, nu stiu ce ne-om face cu parul asta pana la 1 an!!ca sa nu mai zic ca nasii zic ca motul se taie la 2ani jumate-3....Dar nu o sa ma iau dupa ei..nu chinui copilul cu plete pt mofturile lor...Azi chiar am avut niste dicutii in casa ca eu tund copilu si-mi bag picioarele in el de mot, ca e obicei laic, mai mult pt distractia adultilor decat pt copil...
Aaa, noi nu mai vrem suzi deloc deloc...intr-un fel imi convine, dar pe de alta parte asa usor se linistea cu ea...Asa, nu adormim decat cu tzitzi...si cand sa trecem in patut simitm...
poze pe gmail, in care ne diversfica tati, muscam direct din mar :). Sa vedeti ce il lingea, ii placea:)
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Aalina spune:
Am vazut poze superbe de bebei scumpi foc. 
celor sarbatoriti zilele astea. 
Bafta celor care vor juca la loterie ![]()
Daca nu dorm macar sa va scriu 

Asa mi se intampla in general inainte de plecari sau de evenimente importante. Acum pot sa zic si eu ca in copilarie mai dormi o noapte si dupa aia vine Mos Craciun. Asa si eu mai dorm o noapte si apoi plecam. Daca o fi dupa cat dorm in ultimul timp pot zice mai dorm 4 ore si apoi plecam 
Copilul doarme ok, mama sa e dusa cu capul. La noi solutia de somnic a fost baita pe la 21 (problema e ca sa rezistam pana atunci fara urlete trebuie sa stam afara) si apoi masa de seara si somn de voie pana in jur de 3. La 6 copilul isi incepe ziua dar cu asta m-am invatat deja.
De diversificat eu intentionez sa incep in jur de 6 luni in functie de cum voi vedea ca se prezinta copilul.
Premergator la Dorian nu i-am luat, a primit unul la un moment dat dar in casa era imposibil de folosit asa ca am renuntat si nici lui Fabian nu o sa ii iau.
Legat de faza cu decalotarea eu le las "obiectele" in pace.
Zilele astea am umblat dar am depus in sfarist dosarul de CIC. Ca tot le mai trebuia o hartie, o stampila. Partea imbecila e ca il tin pana la sfarsitul lunii la biroul de la primarie si abia atunci il trimit la Directia Muncii, asa ca abia luna urmatoare vine decizia si peste doua luni banii. Fain ce sa zic.
Ieri am avut o zi infernala, dupa vreo doua saptamani de liniste Fabi a avut iar colici. Dar in asa hal ca mi-a urlat in plin centru de a trebuit sa iau taxiul sa ajung acasa ca nu reusesm nicicum sa il linistesc. Bineinteles ca nu copilul e problema ci tot maica'sa care a mancat varza rosie 
Acum sunt la faza de impachetat bagaj si incerc nici sa nu iau mult cat sa nu incapa nici sa uit ceva ce musai sa imi trebuiasca.
Am o stare... de nu va pot descrie. Parca as vrea sa fie deja maine pe de o parte... pe de alta...dupa aia io la ce mai visez?
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetelor
aalina - asa si eu cu plecarile importante, nu pot sa dorm inainte.
dosarul l-am depus la asistenta sociala, vineri o sa-l trimita catre directia muncii. sper sa nu fie cu bai.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
yashy spune:
Pentru Alina si Cristi... Si sora mea merge la concertul cu Depeche... si ia cititi ce mi-a trimis!
http://www.ziare.com/Alarma_Solistul_Depeche_Mode_internat_la_Atena-749796.html
Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
ariya spune:
pupam...
vad ca vb de decalotare...in Italia nu aveam voie sa-i fac asa ceva copilului,il controla pediatrul cand mergea in vizita...
la miguel,la fel - il controleaza in fiecare luna cand mergem la control,iar eu nu ma bag sa-i fac nimic...
premergator am avut la ceilalti si nu au nimic la solduri...treaba e ca nu trebuie lasat copilul; cu orele in el si nu trebuie pus in el mai devreme de 10 luni...mie asa mi s-a spus acolo,asa am facut si nu am avut probleme...
ce urat e afara!aaaaaaaaaaaa!!!Miguelito doarme de aseara de la 11,30!vad ca asta e programul lui in ultimele nopti - cred ca m-am scos!hai,va pup si vb mai tarziu

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
IRINA.C spune:
Fratilor!Fi-miu a adormit la 10 aseara si s-a trezit la 1 juma si la 8 juma acuma!Io la 5
sa ma uit la el si am adormit si eu la loc.Da obosita tot ma simt, de ce oare dhhhhh
E un vaajjjj in Bucuresti moama moama, l-am tot vazut ca apare.
O zi usurica sa avem ca azi stam in casa all day long cu ploaie si vant.Dark parca e Scotia la noi
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
dya-dy spune:
Draga StelaPopescu- nu ai activat Pm-ul?
Eu am o mazda2 ...cartea masinii e in general pt mazda,si locul care mi=l arata unde se poate baga cheia e acoperit de tastatura unde introduci codul masinii! Nu-i asa ca aia de la firma de leasing mi-au acoperit locul ala? 

Eu asa tind sa cred...sa vezi poveste- tre sasun la ei, n-o sa ma lase sa umblu eu- si vad ca tre sa mai astept o sapt-2.
Miere- aici in Israel se pun in fatza langa tine bebeii-dupa ce anulezi airbagul.Poate din cauza ca nu se pot amula in spate?Habar nu am...dar micutza mea nu doarme in masina, asa ca nu prea as lasa-o in spate-ii mai cade suzeta, mai plange.
I-am cumparat chestia asta pt masina-Lamaze Ride & Play Fun-, dar inca nu se uita la ea:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_227+357_10751_-1_14576_63921_10001_14576
Apropo de circumcizie....e mai bine micutz decat mare, pt ca e mai periculoasa operatia adult fiind! Dar si mie mi se pare greu de suportat, sa-ti vezi copilul suferind, mai ales ca tre sa stea cu pansamentul ala 45 de zile.
Daca aveam baiat, presupun ca nu m-as fi inteles cu sotul sa nu-i facem, pt ca aici nu prea e normal sa nu faci- iti sare tot neamul in cap.
Editez ca voiam sa adaug a Depeche MOde a fot si aici si nu am stiut-tare m-as fi dus...dar vine Madonna in toamna, si am zis ca trebuie s=o vad si eu -pana nu se retrage din activitate.![]()