Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Neatza!

azi mai varza decat ieri. nu am descoperit secretul "frumosului adormit". s-a trezit fiu'miu la 2, 3, 4, 6 si la 8 definitiv .
azi sper sa ajung si eu sa imi depun dosarul pt CIC.

aaa, vaz ca suntem la alte discutii . sper sa nu iasa cu cearta.
la noi decalotarea se va face automat la operatia de hs (atfel nu as fi facut-o, nu as fi umblat la instrument decat dc obs problemele enumerate de IrinaC), iar in premergator va merge cu siguranta, respectand conditiile spuse de Ariya, cred ca pb apar doar dc copilul e uitat cu orele in el si e pus inainte de a fi pregatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Mai fetelor, azi vorbim de premargator.....maine intram direct la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

DECI MAINE NE INTALNIM?MA ASTEPTATI CA EU VIN PE LA 12...TRE S-O IAU PE ANNAMARIA DE LA SCOALA...parcul e ala de pe ceaikovski ,in jos ,pe stanga ,unde e patinoar iarna,da?
bai,frate,ce somn baga boieru'!ma duc sa-l scol ca ma dor tzatzele de nu mai pot!puuuuuup!
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAA!UNDE SUNTETI TOATEEEEE?

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.CIntrebare: copiluztii vostri de 3 luni juma-4 tin capul fara sa si-l balangane sau au si ei momente mai ..."proaste"? azi am observat ca Ochila si-l mai balangane si m-am enervat/sa nu zic speriatca dati cu paru'.
Bebele meu are azi 3 luni si o saptamana si pana acum 5 zile isi balanganea capul la greu, dar de cand am inceput sa-i dau calciu si i-a marit si nr de picaturi de vigantol la 5, chiar de a doua zi s-a redus nr. de balanganituri, iar acum dupa 5 zile il mai balangane f putin cand e obosit. Sper sa-i treaca de tot in curand. Doc lui a zis ca de la lipsa de CA, ca a crescut f mult in timp f scurt, desi eu iau zilnic Centru Materna, Ca, Fe.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dya super tare chestia aia pentru masina, fetelor ati vazut undeva si in Romania?

Despre decalotare ce sa zic...nu stiu daca ce fac eu sau Irina sau si altele dintre voi se cheama "decalotare". TREBUIE sa ii dai pielita aceea jos o data la o saptamana sau doua, pentru ca se strang niste secretii albe care trebuiesc curatate, nu ai cum sa faci asta daca nu umbli acolo. Mie asa mi s-a explicat de catre medici cand i-am intrebat de ce trebuie sa fac asta. La noi de exemplu este foarte strans, se poate sa ajungem la chirurg din pacate ca daca nu va face infectie urinara.

Fetelor sa o votati pe Elena sambata, sa nu uitati

Banditul meu a dormit aseara de la 19.30 pana la 2 papat si dormit pana la 5 papat si dormit pana la 7. Iar sunt zombiiiiiiiiiiiii

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, si la noi e f stransa si pediatra a zis sa mergem la chirurg sa o rezolve, am fost, dar el a zis sa mai asteptam pana la un an. Mie mi-e cam frica sa stau pana la un an ca la noi e atat de stransa ca nu pot nici sa dau pielicica nici n pic in spate la baita, nici pediatrul nu a putut. A incercat pana a inceput bebe sa planga si i s-a rosit puta. Ne-a zis sa-i dam cu Rivanol si sa urmarim jetul de urina (care deocamdata mi se pare normal) deci, cred ca pana la urma va trebui sa ”traumatizez” copilul, mai ales ca tot mai este rosie putica. (am un pediatru si o pediatra, v-ati prins )Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

dya-dy eu stiu ca am pM activat, cum adica ai carte pentru mazda in general, nu ai manual de utilizare pentru mazda 2? te-ai uitat in partea dreapta a bordului acolo unde se deschide usa sa vezi daca ai unde sa introduci cheia? daca nu ai probabil ca o exista un cod de dezactivare din tastatura aceea (nu am vazut nicio mazda pana acum, noi nu avem foarte multe in tara), daca ai cartea in pdf poti sa mi-o trimiti sa ma uit si eu putin pe ea? daca nu suna la firma de leasing sa-ti dea manualul de utilizare a masini original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cami!!!!!!Hai cu pcte pcte ale tale........unde esti?....te-a doborat botezu'......baga ceva o poza, o maslina , o atentie si pt noi.......ma auzi????.......de aia pun atatea puncte puncte!!!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

neata si de la noi!!!
pupici la toata lumea!!!!

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

de cand nu am mai intrat greu v-am mai gasit....
am citi si eu din urma....ce discutii mama

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput