Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
ariya spune:
irina,flower,alinuk,mi-am luat nr voastre de tel,asa sunt sigura ca nimeresc![]()
sunt mai zapacita din fire ,asa ca, avand nr voastre ma simt mai in siguranta!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
crisspy spune:
Bee cred ca copii nostri seamana tare mult. Amandoi papa putin si dorm de rup cand e nasol afara. Si Razvan a dormit azi foarte mult... sper sa-l tina si la noapte.
Eu ce naiba sa mai zic de pediatra mea... cred ca o schimb...asa ca daca puteti sa-mi recomandati si mie pe cineva as fi recunoscatoare. Si daca mai e si prin zona mea, Dr. Taberei, ar fi nemaipomenit.
Azi am fost la ea pt ca lui bebe i-a curs ceva inchis la culoare din urechea dreapta. Am observat asta pe caciulita vreo 3 zile la rand. S-a uitat si a zis ca nu poata sa vada de cerumenul din ureche si mi-a dat trimitere la ORL. Cand am intrebat-o si eu, novice in d'astea, unde sa ma duc, mi-a zis la Budimex sau la Gr. Alexandrescu. M-a lamurit bustean, eu acuma unde ma duc?????
Mi-a zis sa nu-i mai dau Vigantol, sa trecem pe D3 1000 ui/zi si sa-i dau Calciul 4ml/zi 10 zile/luna. Vorbind cu mami la telefon am hotarat sa-i dam si Vitamina C ca nu are ce sa-i faca rau, Irina tu ce zici?
Cu diversificarea cred ca incep si eu ca si Bee cu cerealele mai intai. Sincer inca nu m-a preocupat prea tare subiectul asta, o sa incep sa ma interesez ca mai avem o luna si as vrea sa incepem de pe la 4 luni.
Eu din pacate va ttrebui sa zic pas la intalnirea de maine ca ma duc cu piticul la ORL, data viitoare insa ajungem cu siguranta.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
miereamara spune:
Ne-am intors si noi de la pediatru. Totul bine si frumos, Aidan si-a dublat greutatea de la nastere, evolueaza perfect, la 4 luni are 8.3 kg si 70 de cm. Am facut prima tura de vaccinuri:DTap, HepB si Rotavirus, urmeaza peste doua saptamani, HIP, Pneumoccocal si Polio.
Are gingiile inflamate, cica cat de curand ii vor da dintii. In rest, s-a comportat admirabil, nici macar nu a plans puiul mamii.
Despre diversificare ni s-a spus sa continuam cu cerealele si sa incepem piureurile de legume. Fara sucuri.
Din ce am citit eu copilul e gata de diversificare dc are varsta intre 4-6 luni, greutatea lui depaseste 6-6.5 kg, sta in fundulet sprijinit si isi sustine singur capul, poate sa inghita, e interesat de ceea ce mananca ceilalti, nu ii mai ajunge 900-1000 ml de lapte pe zi si cere mai mult.
Intrunim toate conditiile.
In rest...am intrebat-o de decalotare, a spus ca nu e nevoie sa fac nimic, totul arata f bine acolo.
Despre HS citisem ca a crescut alarmant numarul de cazuri in ultimii ani, mai ales din cauza hormonilor luati de mama in timpul sarcinii (progesteron). Cica ar avea o influenta asupra aparitiei HS si a intarzierii coborarii testicolelor in scrot.
Fetelor cat costa un sterilet Mirena in tara. Vreaus si eu sa imi pun, numai ca aici este f f scump si nu stiu dc mi-l va acoperi asigurarea, este vreo 700-800 de dolari. Cu anticonceptionalele am rezolvat-o, iau gratis de la Health Department, dar nu stiu dc mi-ar pune si sterilet gratis.
Crisspy si Anuc,multa sanatate puiutilor, sa se faca repede bine.
Crisspy ma intrebai de pisica, da, o mai las sa intre in camera copilului, dar numai in prezenta mea. Oricum par este peste tot si pe bebe il tin si in living room pe unde se fatzaie doamna...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
crisspy spune:
Felicitari pentru control Miere. Aidan a crescut frumos si este un baietel tare simpatic.
Eu nu i-am dat voie pisicului in camera la copil, da' intra singur 
. A invatat sa deschida usa daca nu e inchisa bine. Intr-o noapte m-am trezit cu el langa mine in pat (asa era el obisnuit sa doarma cu mine).
O sa incep incet-incet sa-i mai dau drumul in camera copilului sub supraveghere ca prea e curios sa intre acolo. Pana se plictiseste ca dupa aia nu o sa mai vrea el sa intre.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Idaira spune:
Eu tot nu m-am lamurit cu cerealele cum se prepara iar la pediatra ajung de-abia sapt viitoare...deci cum e bine?! Eu ii fac 180 si pun 6 masuri rase de lapte praf apoi adaug 1-2 masuri cu varf de cereale.
Citisem pe aici ca pe masura ce se adauga mai multe masuri de cereale se scade nr celor de lapte...asa ar fi 4 de lapte si 2 de cereale.
Deci cum e mai bine???!!!!
Carla
Povestea Carlei
cami_antonia spune:
helooooo feteleeeeeeeee
aici sunt....
irinac
... iti lipseau punctele mele??? ahahahha
sunt epuizata dupa asemenea botez
am avut vreo 160 pers pana la urma .... super totul ... dar a trecut f repede ... nu am apucat sa imi dau seama ce se intampla ... am alergat intre camera si restaurant ... am dansat cu fata mea ... a fost superrrrrrrrrrr
iar la biserica nu a plans deloc ... a si adormit in brate la nasici .....
jasmi botezi la baia mare??? si eu voi boteza peste 10 zile aici .... sa vad si atunci ce fac cu fata ....
va pup pe toate
revin maine
Camelia
ariya spune:
Crisspy,daca vrei,du-te la a mea care,am mai zis,e f buna si in varsta.e pa calea plevnei,ca idee ,e pe langa cismigiu.o cheama Palicari Gina,lucreaza la Eurosanity.pt programari tel 0213115454.
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
miereamara spune:
Cami sa va traiasca micuta crestina!
Idaira, eu sunt aia cu micsorarea cantitatii de lapte, asta pt ca eu ii dau cu lingurita cerealele, nu i le pun in biberon. asa ni s-a recomdat de catre pediatru, ca sa se obisnuiasca cu lingurita si sa se evite riscul inecarii sau axfisierii, dat fiind consistenta mai groasa a cerealelelor cu lapte. eu le fac dupa ureche, pun cereale si lapte intr-un bol pana ajung la consistenta mai subtire, ca de smantana mai groasa, asa. Am inceput cu 2 lingurite si cresc treptat.
Crisspy, sa stii ca se va plictisi matza de camera copilului, la noi intra dimineata ca sa faca turul de onoare si mai trage cate un pui de somn pe fotoliu.
Barbate-miu mi-a facut o surpriza, s-a invoit azi de la servici si sta cu bebe si eu imi bronzez suncile la piscina, de unde va si scriu acum, sper sa ma tina conectia la internet.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
Vedeti ca la mailul cu "diversfificarea " lu Alexutu e si un filmulet...e de coma, la fel face si acum, "mananca" mar :)
Am facut prajitura imposibila,ff gustoasa, numai ca ceea ce trebuia sa fie crema, s-a ales dedesubt!! bine macar ca e buna, nu-mi trebuia frumoasa, ci gustoasa
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Idaira spune:
Am inteles,Miere...pina la urma am mai googalalit si am gasit mai multe opinii,favor prima varianta,asta nu ins ca a ta n-ar fi buna.
Ma bucur pt micutul tau ca a luat asa frumos in greutate.
Carla
Povestea Carlei