Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Fata mea este meteo-sensibila. De dimineata papa si doarme (mai mult doarme, mai putin papa), insa am putut si eu sa fac curat in toata casa, sa spal si sa dezinfectez si baile. Ca sa nu mai zic ca mi-am facut si manichiura.
Crisspy, si Alexia papa tot in jur de 100-12O ml pe masa si cred ca e ok. Are si mese de 70-80 ml. Am vazut cand i-am facut proba suptului. Stai calma, cata vreme bebe creste bine, e ok.
Naty, felicitari pentru dintisorul Nadiei! Ce fetita maricica si cu dintisori!
Irina, aiavut dreptate cu vremea! Dar mai bine asa, ca maine ne vedem cu toate!
Anuc, sanatate multa Ioanei! Sa se faca bine repede-repede puiul scump! Tine-ne la curent! Noi ne rugam ca raceala sa treaca cai ai zice peste.
Dragele mele, referitor la diversificare, parerea mea este ca nu trebuie urmata vreo schema generala, de pe net sau din carti, ci trebuie adoptata schema pediatrului copilului, pt ca acesta stie cel mai bine care sunt necesitatile nutritionale ale copilului si tot pe el il suni de fiecare data cand ai vreo nelamurire. De ex. bebeii care au luat bine in greutate sau mai mult, nu voi incepe cu cereale pt ca acestea umfla, ci vor incepe cu sucuri. Puii cu greutate mica (aici intram noi
), incep inca cu cereale pentru ca au aport caloric mai mare. Asa mi s-a explicat si mie si pare f logic.
Pupici.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
jasmi spune:
Hello, girls!
Micola, am trimis pe mailul comun un model de cerere de suspendare a contractului de munca. Sper sa-ti foloseasca tie si altor fete
Anuc, multi pupici Ioanei si multa sanatate 
Eu is nasa la Baia Mare weekendu asta 
PS: Am pus si poze de la botez. Check contu' comun. Pup 
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Cum adica, Nadia are un dintisor la nici 4 luni!!?? Aoleuuu eu nu vreau ca la primul baiat s-a lasat cu bocete, muci si nemancare la fiecare coltisor iesit... ![]() rein |
Nadia are 4 luni si jumatate!
Sunt printre bebeii care au dat startul..
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
micola spune:
Bee, si Alexutu la fel, cand e nor afara doaaarme de ma duc la el sa vad daca mai rspira...Si azi al fel, a dormit de la 7.30 la 11 si ceva, a mancat s-a culcat la loc pana la 1.30, cand s-a trezit ca a dat un pic de laptic pe perna, l-am mai tinut eu un pic de joaca,dar nu prea am avut pe cine, ca a mancat si a picat iar...
Cand am fost sa-l vad era cu pilota pe cap detot, nici nu se mai vedea ca mai e copil in patut...
Aaa, sa va povestesc de mine azi-noapte: s-a trezit Alexutu la 1.30, a mancat si s-a culcat, apoi la 4.30 cand scancea, ghici ce fac eu: cu ochii inchisi, scot tzatza in pat fara sa iau copilul si ma mai si enervez ca nu simt ca trage si incep si-l cert:hai, mai, pui mic....cand ma uit...ii dadeam sa suga spinarii lui tati ![]()
Jasmi, multumesc mult
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
alinuk spune:
| citat din mesajul lui IRINA.C Aryia pai maine e cald.Io vin! Anuc ai PM POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
si io!
Ariya ramane cum am stabilit!
in jurul orei 11 la locul de joaca (unicul!) de copii din parcul Floreasca
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Selene_Bunny spune:
bee, ai fost draguta cu "tot pe el il suni cand ai vreo nelamurire". Pai eu, cand am vreo nelamurire, o sun pe IRINA.C. 
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
cristi_2003 spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny bee, ai fost draguta cu "tot pe el il suni cand ai vreo nelamurire". Pai eu, cand am vreo nelamurire, o sun pe IRINA.C. ![]() Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ariya spune:
deci maine ,voi ajunge in jurul orei 12 ,in parc...oi gasi eu locul de joaca!pup
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
flowerbee spune:
Micola, pai nu degeaba copilsii nostri sunt nascuti la o zi diferenta.
Sa dea Domnul ca maine sa fie frumos si sa ne plimbarim prin parc! Abia astept!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
IRINA.C spune:
Apropo de asta
pt fetele care ma suna si ma tot suna si eu abia ma simt ca fac si eu ceva util...schema de vaccinare de pe mailu comun scrisa de Anamaria Gheorghe ---culmea , prietena mea, colega mea de an de facultate, de rezidentiat, confidenta mea si cum scrie si pe link dc mergi mai departe--somer de lux.Ea si prietenul ei au decis sa plece in Suedia.De pe 1 feb sunt acolo, inca nu au de lucru dar spera.
Cam asa se duc medicii de la noi din tara.Ea a luat rezi pe pedi a treia pe tara in anul meu, este o persoana speciala.Ne asteapta de Craciun asa glumesc ei, sa repetam party -urile si gratarele noastre.Ne lipsesc rau.A doua zi dp botez am vbit la telefon cu ea am plans amandoua...ce porcarie.Dc banii si nu numai ...dc am fi sustinuti cum trebuie nu ar pleca medicii tineri.
http://picasaweb.google.com/irinacostache.c/Sarcina#5282614421877639714
La ultimul party inainte de a naste.De la ei , Ana si Nikos am primit primele hainute pt Andrei, primele care ii veneau perfect, pt ca el avea 2900 gr cand am ajuns acasa.Ei l-au vazut o singura data pe Andrei.Imi e fffff dor....I-am avut in gasca mea , si v-ati cam dat seama ca sunt o persoana care s-a maritat , a fct copii si gasca e tot acolo.
Imi pare rau ca sunt off topic cumva dar mi-am amintit de ei cand am intrat pe mailul comun si am vzt schema de vaccinare postata.Si inevitabil am plans

Jasmi e fffffff dragutza scumpa ta Iulia , sa-i fie de bine botezul.
Alexutzul vrea sa muste marul, l-am vazut io!
Ms mult Jasmi , maine inainte de a ajunge in parc ma duce varul meu si la spitalul mei platitor, la Sf Ioan pt ca de pe 21 sunt si eu in CIC si aveam nevoie de un model de cerere.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita