Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Maine cica ii da drumul acasa, dar cu tratament. probabil ca vom veni de 2 ori/zi sa-i faca injectiile cu antibiotic..asta inclusiv duminca (face antibiotic de azi si minim 5 zile). in fine, m-am amarat foarte tare ca de ce tocmai acum se intampla...dar mi-am revenit. sunt cu moralul destul de ridicat avand in vedere circumstantele. Zic 'bine ca nu e mai rau' si mergem inainte!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ciufik si Porumbita multam de incurajari, da' Razvan e asa de cand l-am facut ca sa zic. Nu e ceva de moment cu 'pofta" lui de mancare. Da' poate asa e el mai putin mancacios. Dar eu cand aud de pusee de crestere ma ia cu furnicaturi pe spate, ca la noi in loc de pusee sunt pauze.

Anuc multa sanatate Ioanei. Tare rau imi pare pt ea micutza, dar se face ea bine ai sa vezi cat de repede. Iara botezul o sa iasa bine, nu-ti fa griji. Copii sunt pe primul plan. Multi pupici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare si de la noi.
Am bagat paritura imposibila la cuptor...sper sa iasa ceva arata cam taiata...si ff lichida...sper sa iasa ca eu sunt innebunita dupa nuca de cocos. in sarcina cred ca am mancat peste 20 de nuci de cocos!

Noi lasam un pic in jos pielita de la putzulica la baita, cta sa spalam si atat. a zis drul no. 2 ca e f bine asa cum e si sa nu umblam.

Am o intrebare: model de cerere pt suspendarea contractului de munca pt CIC are cineva, va roooog?
multumesc, revin ca plange "printul". Pe invitatiile de botez textul incepea cu :"S-a nascut un PRINT!" si ii mai zicem si asa, dar si :Alexutu, varu' Sandel, Costica, Costel, Sandica, Licurici, Gugulici, Gajgalica (asta ii zice Vladut, verisosul de 4 anisori), si cum ne mai vine pe moment....

Vazut pze cu Alexandu Gabriel, scump scump

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Anuc - multa sanatate Ioanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Anuc,sanatate multa Ioanei!ce facem cu intalnirea?

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

Anuc, multa, multa sanatate Ioanei.

Eu revin la vechea mea problema, am gasit pe undeva ca sucul de fructe nu inlocuieste o masa de lapte, si atunci cum fac? Ii dau suculet si masa de lapte io dau mai devreme decat ar trebui in mod normal (adica mai devreme de 4 ore), ca suculetul sa devina o gustarica?
Va rog ajutati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Multumim mult fetelor!

Irina, si noua ni se mai balangane caputul si ne-a dat dra calciu 5 ml/zi/10 zile/luna + complex de vit B (1 mil/zi). aceeasi explicatie ca la Ingrid, ca a crescut mult in timp scurt. Acum nu stiu ce sa zic, dar parca incep sa-si faca efectul. Ori ca oricum Filip creste si fiecare zi conteza la varsta asta.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aryia pai maine e cald.Io vin!

Anuc ai PM

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Anuc, sanatate multa Ioanei si mami capul sus! bine ca iese inante de botez, ca aveti timmp sa va reveniti! Bine ca e Filip cuminte si te lasa sa ingrijesti si de Ioana :)

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi: Ana-Maria de BillyBilly si Tudor de Daiopri

si multa sanatate la copilasii bolnaviori

Ei, io care ma laudam ca jupanul doarme toata noaptea - cu o singura trezire! Naaah... azi noapte s-a trezit si la 2, si la 4, si la 6... dupa care somn de voie cu mami in pat pana la 9 jumate. E drept ca azi noapte a fost tare cald... poate nu i-a placut...

Da' azi am avut o zi super. Nu doar ca e soare si frumos, dar am iesit, pentru prima data, la un baby-group chiar langa noi, de la 10 la 11 jumate. A fost tare dragut, o multime de copilasi care mai mari, care mai mici ("mezinul" are 10 saptamani, cel mai mare vreo 3 anisori), mamici, chiar si un tatic, bunici...Mai mergem si vineri (e de 2 ori/saptamana). Si dupa aia am tras si o plimbare in parc.

O alta chestie faina e ca am descoperit ca scoala primara de langa noi ( vreo 50 de metri distanta) e in Top 5 la scolile din Glasgow, lucru bun de stiut pentru mai incolo (aici copiii merg la scoala dupa ce implinesc 4 ani)

Maine mergem la vaccin si la control, sa vedem ce zice health visitor-ul. Cu motricitatea lu' MisterMister... chiar nu stiu ce sa zic, caci nu stiu ce "se cere". Capul il tine foarte bine, dar asa il tine de mult. Daca il trag usor de manute, se ridica frumos in fundulet si sprijinit, sta bine asa, si ii place ff mult. Se intoarce de pe burtica pe spate, da' numai cand are chef, in rest face "podul". De pe spate pe burtica nu s-a intors, da' nu prea arata interesat sa o faca. In schim, se "fatzaie" destul de mult... eu il las intr-o pozitie pe pat, si il gasesc in alta, sau mai sus, sau mai jos... depinde ce jucarele sunt prin zona. Si noi suntem la varsta cand tot ce se poate se baga in gurita, si mai nou se joaca folosindu-si picioarele... e asa de haios cand da cu talpile in jucarelele atarnate de bouncer sau baby-gym.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput