Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik Crisspy - noi salteluta am primit-o. e de la bertoni. nu se da in vant dupa ea, pe burta nu il pun inca pe ea, ca linge si nu am spalat-o, ca nu se poate spala (are niste chestii care fac piu-piu), o sa-l pun mai incolo pe burta, dupa ce va linge pe jos prin casa acum e la faza de bagat in gura tot ce prinde, pana scapa din mana ce "coordonate" ale razvanel? kg, lungime..pediatra ce a zis de pofta lui de mancare? noi nu luam decat vit D - 2 pic Andreea si Andrei (27.12.2008) |
Ciufik mersi de raspuns. Atunci mai astept cu achizitia pana se face mai mare piticul.
Coordonatele lui Razvi sunt cam asa (la aproape 3 luni): 6160 gr, 60 cm.
Pana mai sapt trecuta manca 60ml la 2 ore, acuma si-a rarit mesele si baga cam 100ml la 3 -3,5 ore. Mai rar 120ml. Pediatra a zis ca e bine (asta acu' vreo 2,5 sapt) da' mie nu mi se pare ca mananc suficient pt varsta lui.
O sa o sun zilele astea sa mai vina sa-l vada, sa vedem.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Porumbita spune:
cryspy lasa ma copilul ca nici tu nu ai pofta mereu de mancare...
asa a facut si robert sambata; a mancat pe la 10 si apoi zau dc a mai vrut pana pe la 4 si ceva (stiu ca la 2 a incercat mama sa iidea cat am sters-o eu la cumparaturi si nu a luat nici 20 de ml)
in schimb de la 4 si ceva a supt din ora in ora pana am venit acasa din parc si a adormit pe la 9 si ceva
Ciufik spune:
Crisspy - pai are f bine. noi aveam la 4 luni 6.2 kg si 62 cm si habar n-am cat mananca de mult, da' mananca des.
si vorba Porumbitei, nici noi nu avem mereu pofta de mancare.
kristinuz spune:
puiul meu tocami ce s-a intors de pe burta pe spate
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
bebelusi spune:
Noi avem la 3 luni si o saptamana 6800 si 67 cm 
, suntem un lungan. Papa numai titi si sincer imi e teama ca ma stresez daca fac proba suptului, asa ca ma abtin ...dar nu stiu cat papa pe zi
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
Neata!
Am auzit si eu apelul lui Selene
si zic prezent. Eu ce sa va spun? ca am internat-o pe Ioana de ieri ptr ca e racita de nu se poate (tuseste urat, varsa muci, temperatura 40 acum 2 nopti...) Partea proasta e ca duminica avem botezul....Ne-am speriat f tare ca a avut febra asa mare cu frisoane si moleseala si am preferat s-o internez macar 2 zile s-o punem pe picioare. Asa ca...fac drumuri, drumuri la spital (unde sta cand mama, cand soacra-mea) Merg la ea, vin repede la bebe sa-i dau sa pape, fac dus, pap pe fuga si iar galop la spital. Mi-e teama sa-i las maicamii biberon cu lapte ptr ca Filip nu prea stie si nu prea vrea biberon si se ineaca. Decat sa patim alte alea, prefer sa fac naveta. Iar intre drumuri, alaptari si oblojit copil bolnav, fac pregatiri de botez. Azi trebuia sa ma tund/vopsesc, intr-un cuvant sa-mi dau o fata comerciala, si nu ma pot duce, am amanat pe sambata. Sotul e bine, nici nu mai apuca saracu sa se vaite de ceva, ca nu mai are loc. Noroc ca Filip e un cuminte si pot sa-l las cu mama. Vai de noi! Sper sa ne inzdravenim pana duminica pentru ca avem 100 persoane invitate si de abia asteptam petrecerea asta, ne vin o gramada de prieteni si rude, cu mare placere.
Am citit ca 'ne-a' iesit primul dinte. Sa-l stapaneasca sanatoasa Nadia pana-l preda Zanei Maseluta.
Nu mai stiu ce am citit, ca sunt mereu pe fuga. Cata treaba am si tot intru sa vad ce faceti, cred ca asta se numeste dependenta.
Acum am cateva ore libere (adica stau cu Filip) si citesc din urma.
Va pup si nu va mai ciondaniti ca v-o luati! 
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRINA.C spune:
Anuc imi pare rau rau. Unde e Ioana?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Aalina spune:
Nadia sa iasa usor si restul dintisorilor.
Anuc multa sanatate Ioanei. Cred ca ai un program infernal mai ales acum in prag de botez.
Eu am terminat cu bagajul intr-un final si ar trebui sa ma ocup un pic de mine da il pazesc pe asta mic care probabil recupereaza ziua de ieri nedormita si acum baga la greu. Incep sa ma stresez deja ca iar are un program total haotic si nu stiu cum ne vom descurca in deplasare. Bine macar ca la drum doarme. Sper sa nu isi schimbe taman acum obiceiul.
alina2700 spune:
Buna felelor!
Nu am mai intrat ieri...am sarbatorit cele 3 lunite ale lui David(am fost ocupata cu gatitul
).Am facut reteta de la Ariya(multumesc mult de reteta)
nu a iesit sosul prea gros dar a fost delicios!
Dya Dy 50-56 este masura echivalenta 0-3 luni ,dar depinde f mult si de cati cm are copilul ,practic 50-56 se potriveste bebelusilor care au intre 50 si 58 cm.La noi asa a fost.
DarkBendis si eu sunt la fel in privinta kg...e de ajuns sa ma gandesc la ceva bun si gata si +ul.Si faza si mai nasoala e ca nu ma pot abtine asa ca...o sa rezolvam kg+ dupa ce terminam alaptatul![]()
Fetelor David nu vrea deloc sa stea pe burtica(exceptie face masajul de dupa baita!)Capusorul il tine destul de bine dar bineinteles ca are momente cand ai e lene!Despre decalotat nu stiu ce sa mai cred...Pe Alex mi l-a decalotat o dr si apoi eu il curatam la fiecare baita(facusem obsesie cu decalotatul asa ca l-am innebunit si pe el apoi cand nu ma mai primea sa-l spal "sa speli bine putica!").Acum la David nici macar nu am incercat sa o decalotez..il spal bine si atat.Am intrebat aici iar astia au spus NU.pipi face normal cu jet asa ca o sa-l las in pace!
Distractie placuta fetelor care si-au dat intalnire!Ce mi-e ciuda ca eu nu am cu cine sa ma intalnesc...poate la vara can vin acasa...
Poop tuturor!

Alina mamica fericita de
Alex (14/08/1997) si
David (12/02/2009)
[David Luca"http://b1.lilypie.com/q9yhp2.png"]
Anuc spune:
La Gomoiu suntem Irina. Am mare noroc ca e f aproape spitalul, in 15 min de mers pe jos, ajung acasa.
acum ar trebui sa ma odihnesc (Filip doarme), si nu pot sa dorm, sunt surescitata la maximum. Nu stiu nici ce sa mai fac, ca sunt legata in casa. Noroc ca ma ajuta si tata cu cumparaturi, etc, dar multe trebuie sa le fac eu. A! Si rochita mea va fi...neagra...asta e. N-am avut timp sa-mi iau ceva mai 'vesel'. O sa-mi pun accesorii colorate...sa vad! Bine ca-mi vine bine (ca e dinainte de burtoaca)
Anuc cu Ioana mica si BB Filip