Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Ciufik spune:
Kristinutz - ai PM.
mai pov despre voi. ati inceput dive?![]()
Stela - eu de cate ori citesc postarile tale ma gandesc invariabil la Arsinel
.
Chiar, Camiiiiiiiiiiii unde estiiiiiiiiiiiii?
hai cu poze de la botez! cred ca esti obosita rau, ca la 150 de pers...
Fete, care o trece pe Stela Popescu (iar ma gandesc la Arsinel
) pe prima pagina, trece si un
la Nadia? ca eu nu stiu si nici nu ma simt in stare sa invat
.
kristinuz spune:
Ciufik noi nu am inceput diversificarea...am zis sa mai asteptam un pic..sa ne facem si un plan si apoi...
in general alexandru este un cuminte...plange doar cand este foarte obosit si cand ii este foame...
si cand are nevoie de atentie incepe sa scanceasca gen'' hai mami vii odata'' plus ca mai tot timpul zice ma-ma-ma-ma...
nu pre ii mai place pozitia culcat dar nu il tin ridicat ca mie frica de coloana...il mai ridica doar de poza![]()
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
rein spune:
Ref la pozitia in care trebuie asezat copilul in masina: pana de curand se stia ca este cel mai sigur locul din spatele soferului, copilul asezat cu spatele la directia de mers.
Am vazut un documentar pe Discovery anul trecut in care au supus la impact mai multe tipuri de masini: mici, mari de familie, diferite viteze si au observat ca cel mai sigur loc este pe mijlocul banchetei din spate a masinii, cu spatele la directia de mers.
Io am doi copii si cu scoica+scaunul de masina am umplut bancheta din spate si nu e chiar mica..
kristinuz spune:
azi ma tin de copiat carti de pe mail....
kristinuz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Tare frumusel Alexandru Gabriel ![]() rein |
multumim
crisspy spune:
' Neata (asta daca mai e dimineata)
Noi am avut o noapte foarte linistita, dar o dimineata plina de urlete. Nu vrea sa manance, n-a mai mancat de la 6:30, ma baga in boala copilu' asta nu stiu ce sa-i mai fac. Acum a adormit cu suzi in gura, cred si eu de la atatea urlete a obosit micutzul.
Irina al meu face sambata 3 luni si isi tine capul cand sta pe burtica sau la noi in brate dar nu foarte mult ca oboseste. Insa m-a uimit ieri cand l-am pus pe burtica ca a stat o gramada ridicat. Ii place patura de pe pat pe care eu o urasc sincer, da' daca el e indragostit de model ce sa mai fac?
Si cred ca te simti obosita ca ai dormit prea mult, nu???
Ciufik am observat ca Andrei are o salteluta de joaca. Chiar este interesat de ea? Ca vreau sa iau si eu si nu stiu de care, voi de care aveti?
Miere voi lasati pisica la Aidan in camera?
Cu decalotatul si noi ne-am "ocupat" dupa baita, asa usurel si se prezinta flacaul foarte bine. Acum fiecare face cum vrea, nu?
Bai ce vreme de toata jena, si azi vroiam sa ma duc sa-mi iau banii de trusou and stuff. Unde mai plec eu cu piticul din dotare pe vremea asta?
Intrebare: voi dati la copii ceva vitamine? Ca mie pediatra nu mi-a dat nimik in afar de vigantolul binecunoscut. Exista ceva pt pofta de mancare?
P.S. Hai ca pana am scris eu mesajul a reusit sa manance 60ml - putttttttttttttttiiiiiiiiiiinnnnnn - si acum se joaca cu balonul si eu imi musc mainile.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Ciufik spune:
Crisspy - noi salteluta am primit-o. e de la bertoni. nu se da in vant dupa ea, pe burta nu il pun inca pe ea, ca linge si nu am spalat-o, ca nu se poate spala (are niste chestii care fac piu-piu), o sa-l pun mai incolo pe burta, dupa ce va linge pe jos prin casa
, iar dc sta pe spate, nu ajunge la chestiile alea atarnatoare si nu e incantat decat dc stai cu el si i le balangani tu, sau le faci sa piuie. cred ca va fi incantat ca ii vor mai creste mainile si va ajunge la jucarii.
acum e la faza de bagat in gura tot ce prinde, pana scapa din mana
, ca nu stie sa le recapete inapoi.
ce "coordonate" ale razvanel? kg, lungime..pediatra ce a zis de pofta lui de mancare?
noi nu luam decat vit D - 2 pic
bebelusi spune:
Ciufik si noi suntem tot la faza de bagat tot in gura pana ii scapa din mana
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola Vai, abia am reusit sa va termin de citit...ce vorbarete ati fost azi! Noi am iesit dupa-amiaza tura 2 de aer, si a inceput sa vata vantul si Alexutu sa maraie de n-am avut incotro si a trebuit sa intram inapoi in casa..Unde a adormit si eu m-am apucat de gatit, ca mi-ati facut voi pofta..Am facut ciorbita de pui de tara' felul 2 tot cu pui de tara , dar cu mazare; ficatei pt mine, ca nu servesc mazare ca sa nu "supar" copilul; peste la cuptor cu cartofi inabusiti si salata verde...daca nu se trezea printul faceam si prajitura imposibila, dar am lasat-o pe maine. La tura nr. 1 de iesit pe afara, am innebunit de cald, a transpirat tot, nu stiu ce ne-om face cu parul asta pana la 1 an!!ca sa nu mai zic ca nasii zic ca motul se taie la 2ani jumate-3....Dar nu o sa ma iau dupa ei..nu chinui copilul cu plete pt mofturile lor...Azi chiar am avut niste dicutii in casa ca eu tund copilu si-mi bag picioarele in el de mot, ca e obicei laic, mai mult pt distractia adultilor decat pt copil... Aaa, noi nu mai vrem suzi deloc deloc...intr-un fel imi convine, dar pe de alta parte asa usor se linistea cu ea...Asa, nu adormim decat cu tzitzi...si cand sa trecem in patut simitm... poze pe gmail, in care ne diversfica tati, muscam direct din mar :). Sa vedeti ce il lingea, ii placea:) ![]() de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! ! ! |
motu se taie intre 1 si 3 ani; dar evident ca eu nu o sa las copilul sa se chinuie la vara pe calduri de 30 si de grade doar ca motu se ia al un an...
nici noi nu decalotam
irina praslea isi tine f bine capul; la noi e problema cu podu, trasul de umeri etc (hipertonia pt care incepem maine kinetoterapia)
la premergaor am zis ca nu ne bagam, dar o sa folosim cred un antepremergator
noi nu tr sa ii dam calciu ca are oricum fontanela cam mica (circumferitna e 43)

de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!