Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola e mortal Alexutul tau!

Eu il las pe Aidan sa se mozoleasca pana la urechi. Ii place sa ia castronul in maini si incearca sa il linga.

Idaira ambele variante probabil sunt bune. M-am uitat pe schema de diversificare data aici, difera destul de mult cu ceea ce se practica in tara, dar s-a mai spus ca nu exista o schema universala, fiecare isi adapteaza diversif. in functie de cerintele si nevoile copilului. Trebuie respectate cateva reguli de baza si dupa aceea....spor la diversificare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna seara tuturor.
Am revenit si noi dupa o pauza,din motive bine intemeiate..Ne-am mutat,ne-am instalat,ne-am acomodat,crestem,radem,ne taram,stam numai pe burtica si balim la greu.
Nu am citit din urma ca abia de azi am si eu net si nu am timp de nimic.David ma tine in priza non-stop.Doarme bine,mananca bine(am inceput si diversificarea),dar e fff energic ziua si cum de ceva vreme se taraste prin pat (care se pare ca-i prea mic pt el,ma refer la patul nostru imens in care sta el ziua)trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie sa nu cada din pat.
In rest suntem bine,i-am facut si botezul,noi ne-am cununat..si sunt multumita ca nu mi-a racit,ca a luat contact cu multi oameni bolnavi la botez..in fine,nu-mi mai aduc aminte ca ma iau nervii..
Sper ca sunteti bine toate.Va pupam si va dorim o seara placuta.
Am pus poze noi in albumul meu de la semnatura,pt cine vrea sa ne vada cat am crescut.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Anuc, sanatate multa la fetita!Dark, ce te invidiez cu baby-grup-ul tau!Maine merg sa prezint bebeul la serviciu! Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

salutare!!!
cami felicitari pt mica crestina,sa va traiasca!

la multi ani licuricilor care implinesc lunite!

Ana e o minune,vorbareata si guraliva.nu mai potem sa vorbim pe internet cu ai nostrii ca repede se baga in discutie si numai ea are voie sa vorbeasca. am inceput si noi sa bem suc de mere,se mortala cum se stramba la prima lingurita.
A redus semnificativ nr meselor pe zi,dar noaptea tot se trezeste odata. nu ma plang,ca adoarme la loc repejor. se culca pe la 19.30-20.30 max cand pica rupta de somn dupa baita unde uda toata baia, se trezeste intre 2-4AM,papa si somn din nou pana la 7-8-9 depinde ca la cat se rtezeste sa manance. imi e un drag de ea de mor! nu mi-as mai putea imagina viata fara ea.cand o aud cum gangureste cu jucariile,ma topesc.sta toata ziua cu picioarele in sus si isi stidiaza manutele.
voi sunteti sensibile la miros??? eu simt tot,dar pe bune,se socheaza cristi ca simt miros ce vine de afara si cu geamul inchis,ca sa nu mai zic azi ca gogoasa a facut kk dupa 2 zile si a fost bomba atomica,am deschis toate geamurile din casa
sunt nervoasa ca am ramas cu o gramada de celulita pe picioare si nu ma pot scapa de ea,bine si de lene,dar nici sa fac cura nu se poate.
Azi mi-a refuzat sanul Ana,am mancat ieri o graamda de usturoi,deci cred ca din cauza asta,incerc mai tarziu!

va pup pe toate si merg sa vad licurici frumosi pe email! sunt apropae gata si eu cu pozele de la botez

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara, dragelor,

Am ajuns si eu acasa de la reiki... de data asta nu a venit tati lu' bebe sa ma ia acasa cu masina, am facut plimbarica de aproape o ora, sa profit si eu de vremea faina

Cami, felicitari pentru botez

Ledi, felicitari pentru botez, cununie si casa noua! Wow, cate evenimente! Da' las' ca asa-i bine, sa fiti fericiti cu totii impreuna

Crisspy, si la noi au voie pisicile peste tot, inclusiv la bebe in camera (ca tot nu doarme inca bebe acolo),atata doar ca nu le las sa se suie in patut si in cosulet. Nu prea au ele treaba cu bebe, el se uita incantat la ele si le mai povesteste de-ale lui

Ingrid, aici cam peste tot se organizeaza baby-group-uri, fiecare neighbourhood are cel putin unu-doua, de obicei se inchiriaza cate o sala la vreo biserica sau community centre si-s tare faine. Sunt administrate de mamici care se ocupa de cheltuieli (se plateste o lira jumate/session+ fiecare mamica aduce 1-2 fructe care se pun la gramada, se taie in bucatele si se dau la copii), de cumparat jucarii, carticele etc. In plus, bibliotecile mai organizeaza nursery rhymes sessions, adica se aduna un grup de mamici in ziua X la ora Y si canta/recita/citesc din carticele la copilasi. Asa, ajung si copilutii si mamicile sa se socializeze

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

fetelor sa stiti ca de 2-3 zile incerc sa ii dau lapte muls cu biberonul si nu vrea zici ca ii dau otrava, tipa ca din gura de sarpe. Imi pare rau de el sa il arunc....Nu vrea biberon sub nici o forma fetelor. Ce ma fac?Cand era mai mic mai manca daca eram eu plecata, dar acum...Oare sa nu vrea ca eram si eu de fata????Sa aiba vreo legatura???Uff

Azi am fost vrednicuta, am facut supica si fursecute cu unt, super gustoase

Micola e bine cum ti s-a ales prajitura, asa trebuie. Parca tu ai povestit cu alaptatul spatelui sotului...super tare am ras cu lacrimi

Ledi

Cami felicitari

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, ai incercat sa-i dai cu lingurita? Poate asa merge...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi...eu crema de zahar ars...si e toata numai a MEA!!! pana vine cristi o rad toata ca ieri s-a dat un pic la ea si m-am uitat urat

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Azi i-am luat Dariei cereale "Milupa", cu banane, fara gluten. Matusa a zis sa nu-i dau inca, pentru ca nu sunt naturale, sunt imbogatite cu chestii artificiale, si sa o las deocamdata pe sucuri de fructe si fructe pasate.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yashy

Pentru Alina si Cristi... Si sora mea merge la concertul cu Depeche... si ia cititi ce mi-a trimis!
http://www.ziare.com/Alarma_Solistul_Depeche_Mode_internat_la_Atena-749796.html

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Da Yashy, am auzit si sunt distrusa!!! ...De cand astept sa-i vad live...din adolescenta!! Inca mai am sperante...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput