Colectia de toamna - iarna 2005 (237)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Madau, sanatate multa Mirunei! Ori enteroviroza ori fa-i o coprocultura, sa nu fie vreun microb.

Maria am gasit camping Ananas, la Cisnadioara
http://www.ananas7b.de/ro/camping.htm

Am sunat, e deschis, avem voie gratar, cred ca nu e aglomerat deloc in perioada asta.
Ma tenteaza. Sa vad ce zic si ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Mada, tare frumusica Mirunica! Sanatate maxima printesei , tinem pumnii sa isi revina repejor!
Tu esti neschimbata! Mai vrem poze cand ai timp....

Alexandrina, frumoase ciupercutele!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, dk avea ceva persista cred, astea nu trec si dau doar sensibilitate din cand in cand cum se manifesta la miruna acum, ar fi avut non-stop, dupa parerea mea. baga ceva pt virmisori de exemplu o cura de 7 zile, se gasesc diverse prin farmacii, uleiuri antiparazitare etc.
merci, da, ma serbez acolo:)
acum "vad" despre ce tunsoare e vorba (tepoasa sus si mai lunga jos ca o chica mai deasa si pierduta?), aia e funny, dar e pretentios de ingrijit, trebuie zilnic cu perie, ceara si alte alea

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, in Sb sunt sub 10 grade noaptea, la munte e muuult mai frig.
Cu Cisnadioara, gand la gand cu bucurie , chiar vroiam sa-ti sugerez mai degraba valea Cisnadioarei. Nu stiam ca exista camping organizat - cu atat mai bine . Go for it!
Noua ne place mult locul, si intr-adevar e mult mai putin aglomerat decat Curmatura, care - acum realizez - in weekend e full de gratargii.
Cand veniti, sambata-duminica? Daca aveti timp & chef, am da si noi o fuga spre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria
Pai programul ar fi: ajungem sambata pe la pranz (noi speram 12-13 dar sa vedem cum reusim sa plecam), facem check in ("ne cazam" ), punem gratarul, facem gratarul, mancam gratarul si apoi vrem sa ne plimbam un pic pe munte/vale prin natura in orice caz.

Duminica dimineata vrem sa vizitam Saliste de exemplu sau Rasinari (daca sunt ceva muzee po****re, casa memoriala samd). Pranzul a doua zi in Sibiu probabil, la Bufnita pe terasa ne place noua, portii mari, mancare buna, servire destul de rapida. Plus turisti straini cu ghiduri turistice in mana, ai senzatia ca esti in orice loc turistic din Europa

Dati si voi o fuga cand puteti si vreti, ar fi misto!
Pe sambata dupa masa poate ne descalciti potecile pe la Cisnadioara!
Vorbim la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

ola,

sanatate Mirunei...o fi vreo enteroviroza ca astea apar ca din senin si dispar in 3 zile cu regim si muuulta rabdare.daca mananca miruna macar paine prajita si poti sa/i dai saruri de hidratare sunteti pe drumul cel bun.
Lavi...veniti la sibiu?Super Valea cisnadioarei..sigur o sa va placa si Maria are dreptate..nu/i asa frig ca la curmatura noaptea.Eu sambata incerc si fac pe viteaza sa ma duc la o cununie la 2 dupaamiaza,la o colega de servici ,stiu ca s/ar bucura sa ma vada acolo si am zis ca incerc...poate nasc prin biserica...In rest astept si iar astept evenimentul.
Maine pleaca si cumnata mea inapoi in Germania..a venit saraca sa prinda nasterea bebelului si sa/l vada live nu numai in poze ,dar se pare ca micutul se incapataneaza sa mai stea la caldurica

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda drum bun si din vreme iti spui La Multi Ani!

Mai, ce tot vorbiti voi acolo de serbari. Sa va distrati si daca puneti si poze o sa traiesc si eu emotiile serbarii cu voi. La noi aici nu se fac serbari, dar am avut Mother's Day Tea Party saptamina trecuta si cred ca vom mai avea un Father's Day Art show prin iunie.
Mai usor cu festivismele prin zona noastra... :-(

Fii-mea a facut kk de 2 ori de cind s-a trezit (si e doar ora 9 la noi) si e cam moale. Sa fie vreun stomach bug? Nu stiu cum se numeste in romana. Sa fie enetroviroza ca la Miru? (sanatate) Dar nu are febra.
Cred ca o las in pace, dar nu-mi dau seama daca o pot duce in colectivitate sau nu.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multam de sprijin, febra n-a mai facut mai mult de 38, scaun a avut doar de dimineata 2 moi si apoi nimic. Insa tot se mai plange de burtica. O fi vreo indigestie, habar nu am, luni ma duc sa-i fac niste analize, ma gandesc la niste viermisori

We placut everybody

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Seara buna si de la noi!

Mada...daca se plange de burtica poti sa ii dai N0-spa, un sfert sau chiar jumate de pastiluta daca ai in casa- sa se linistesca la stomacel, pana ii dai de capat. Vezi ca e amara rau..Incerca sa ii dai in nurofen...sau ceva siropel dulce.Eu i-am dat Mateei asta vara, la indicatia telefonica a pediatrei ...cand am venit de la mare...ca ne-a facut pocinogul in drum spre casa.
Daca a facut si febra 39-38, e mai putin probabil sa fie de la viermi...poate o indigestie, o enterocolita.
Poti sa ii dai si furazolidon pt copii, de 25 mg.E bun si pt enterocolite si pt giardoza...daca Doamne fereste a luat vreun carcalac.Intreaba si pediatra in prealabil.
Sanatate multa.

Coralia...mai ai un pic si nasti. Nastere usoara si un bb sanatos, norocos, cuminte si papacios.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Lavi , deja mergeti la munte la cort super tare! revedere placuta cu amicii vostri!

Mada , multa sanatate Mirunei!

Anda , drum bun si distractie palcuta

Ina , ce faceti, cum sunteti voi? va

Camy , unde face sora ta nunta? ce rochita ti-ai cumparat?dar pentru Dariuca?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

apropo de gradinite, la Bia la gradi anul acesta se va face doar o grupa mica deci va dati seama ce batalie va fi pe locuri

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput