Colectia de toamna - iarna 2005 (237)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Roxialexia avand in vedere ca am vazut filmul, si bugetul e limitat, am cumparat volumul 2.Sanatate multa lui Matei.
Pe Corapina eu o vad cu un careu de pui semanand toti cu tati.
Camelia sanatate multa si Dariucai, saracuta...
Joy uneori mi-as fi dorit si eu un copil dependent.Oare ce-i face sa fie independenti emotional?
Nu stiu ce are calculatorul ca acum nu ma mai las sa inserez un emoticon, bold. totul pune upa ultimul cuvant scris.
Azi am fost la coafor, manichiura. n-are lumea bani dar programare la cosmetica si pedichiura iti faci de acum peste 2-4 saptamani dc vrei sa gasesti liber la o anumita ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Miri si eu as vrea sa stiu ce ii face dependenti/independenti emotional.
Ce ai facut cu gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gandacel, fain ca ai prins ceva timp si de forum!
Punctual, la intrebarea ta cu urletele in masina: si noi facem exact cum spunea si Mihaela: amenintat ca-l lasam jos. Prima data eram extrem de hotarata sa-l postez la marginea drumului si sa ne urcam in masina, dar n-a trebuit decat sa oprim si sa cobor, ca a priceput ce inseamna .

Madau, aoleu, la gradinita de stat se intampla faza cu simpozionul?!?!? Si nu fusese anuntat macar dinainte?? Total aiurea .

Camelia, cum mai e Daria, ati mai fost pe la dr? Ati inceput antibioticul? Sanatate multa!

Roxi, sanatate lui Matei si bafta la examen!
L-ai trecut pe lapte fara lactoza macar? Cel de la Nan e cel mai apropiat de lapte, Milupa are o formula de parca-i supa de morcovi, iar Humana piure de banane . Macar paine prajita sau ceva congrig uscat daca ar lua...
La aparatul nostru (Canon S3) nu se poate schimba obiectivul, doar DSLR-urile pot asta. Dar urmatorul cu siguranta va fi capabil de asa ceva .
Eu m-am apucat sa mai citesc chestiuni profesionale printre picatele, se misca domeniul asta (IT) ca vantul, cateva luni stai pe tusa si te trezesti ca nu mai intelegi despre ce e vorba in propozitie .

Si eu am doi mamosi clasa I, daca aflati raspunsul la intrebarea "ce ii face mai putin mamosi" sa dati de stire.
Aaa, si sa am si laud:
- Ana mananca mai nou fix mancarea noastra, nepaserat , cel mai mult ii plac bucatelele pescuite cu manuta proprie
- Cristi adoarme seara singurel, fara sa mai stau langa el pana adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Daria e bine... zic eu... n-a mai facut febra, e vioaie! Am fost azi la un medic homeopat si vom incerca sa tratam asa cu remediile recomandate de dansa, fara antibiotic! Doamne ajuta!

Roxi, sanatate maxima lui Matei!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Camelia bravos pt Daria. Sper s anu fie nevoie de antibiotic, sa-si revina. Doamne ajuta.

Stau si ma gandesc, daca parintii nostri nu ar fi sarit una-doua cu antibioticul, probabil ca nu ne-am mai stresa noi asa mult.
De fapt nu parintii sunt de vina ci doctorii de pe vremurile alea. Una-doua ne bagau ceva injectabil....cu timpul am prins rezistenta pe care am transmis-o copiilor nostri.

Io-s terminata, lesinata, ma bag la nani. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi, Gabitaco asa e, am generalizat eu gresit, exista si licee industriale mai bune, dar problema e ca in ultimii ani invatamantul a decazut in general. Si exista licee industriale unde se face scoala absolut de forma, unde se chiuleste in masa si nivelul general e foarte scazut. Avand in vedere un astfel de liceu - caz concret pe care il stiu eu + faptul ca a decazut invatamantul in general, m-a facut sa generalizez aiurea.
Roxi, profilul de desenator tehnic e chiar unul greu din cate stiu eu.
Imi amintesc si in TM era mare diferenta intre licee industriale de diverse profiluri.

Joy din pacate si acum sunt o gramaaada de doctori pe "vechiul sistem", cu antibiotic la orice "rosu in gat". Nu iau in seama efectele pe termen lung.

-----------------

Apropo de concedii m-am cutremurat ce teapa s-a dat. O agentie de turism, EVO TURISM, a activat si anul trecut, clienti multumiti, totul in regula, iar anul asta au bagat niste super oferte-chilipir in lunile martie si aprilie, nu au achitat si rezervat nimic mai departe (la Tarom, tour-operatori, samd) dupa care au disparut cu banii.
Amanunte gasiti aici, daca va intereseaza: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=545153
Faptul ca au activat si anul trecut le-a dat incredere clientilor in ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

... va salut din mers, ca ultima saptamana nu am mai stiut de capul meu... maine plec la NY sa ma intalnesc cu Anda, ea a ajuns deja si se simte ft bine. Promitem poze dupa ce ne intoarcem
colectia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

meems distractie faina la NY! Si salutari Andei!

madau cum a fost la mare? Se putea intra in apa?
Cum mai e Mirunici?

Camelia sper ca ati trecut bine noaptea si nu a mai facut febra Dariuca.

roxi cum mai e Matei? Si eu zic sa incerci cu Nan fara lactoza, sticksuri, covrigei, apa plata la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Multumesc de intrebare, Lavi! Da, am trecut noaptea cu bine! Nu a mai facut febra, doar tuseste la greu (a avut un acces de tuse la culcare si la trezire - a tusit destul de rau)!

Madau, chiar, cum mai e Mirunica?

Meems si Anda, distractie placuta in NY!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'neata!
Repede, pana nu intru in sedinta!
Roxi, bafta multa si sanatate piticului!
Maria-alexia, sa vezi cand nebunia din masina e facuta de doi caposi! Ai mei nu se suporta unul pe celalalt! Stefania nu suporta sa fie atinsa de Bogdan, el nu se lasa pana nu o impunge in mod repetat!!! Apoi urla amandoi de se zgaltaie masina! Iar in fazele bune, pleaca de la veselie si daca cumva apare dintr-o data in conversatie cuvantul "da" sau "nu", incep (in joaca) sa spuna "ba da", "ba nu", pana se enerveaza de-a binelea!!!
Camelia, sa-mi zici si mie cum e cu remediile homeopate, ca ma intereseaza.

In alta ordine de idei, eu abia voi incheia primul an de gradinita si sunt deja satula de sistemul de educatie si de boli! Sunt intr-o pasa proasta si in ce priveste directia in care se indreapta societatea romaneasca, in sensul ca ni se cere sa lucram tot mai multe ore, insa sistemul de invatamant nu tine pasul cu acel program, ceea ce ne pune in imposibilitatea de a imbina armonios munca cu familia... Cel putin eu asa vad lucrurile. Care dintre voi aveti parinti mai tineri si isi mai aduc aminte, poate stiu care era programul gradnitelor pe vremea cand noi am fost copii... Ca mie mi se pare o proasta organizare si lipsa de bunavointa. Majoritatea oamenilor lucreaza acum pana la ora 17-17:30, in cel mai bun caz, nu pun la socoteala munca peste program, ci cea din contract. Pai, cum ajung eu sa-mi iau la timp copilul de la gradinita de stat?! La grupa lui Bogdan sunt 2 educatoare care lucreaza in "schimburi". AM pus intre ghilimele pt ca nu prea seamana cu schimburile. Fiecare lucreaza cate 6 ore (!!!), una de la 7:30 la 13:30, alta de la 11:30 la 17:30. Intre 11:30-13:30 sunt 2 educatoare la copii, nu stiu ce fac ele acolo, ca program educativ (activitati) nu pot face 2 educatoare in acelasi timp (clar), ca sa nu mai spun ca intre orele alea copiii merg la toaleta, se pregatesc pt masa de pranz, mananca, apoi se spala, se dezzbraca/imbraca si se culca... Toate astea necesita personal de ingrijire suplimentar, in nici un caz educatoare! Eu nu pricep de ce doamnele educatoare nu asigura un program mai lung pentru copii, ca sa aiba posibilitatea si parintii sa lucreze program normal, cu salariu intreg... V-ati dat seama, asta este durerea mea. La cresa unde am vrut s-o dau pe Stefania era o singura educatoare la grupa, avea program 8-16, copiii intrau pana in ora 8, erau preluati de ingrijitoare, dupa ora 16 stateau tot numai cu ingrijitoare, aveau program de joaca, cum e si normal... Si stateau bine-merci supravegheati pana la ora 19. Nu zic chiar asa, dar macar ora 18 ar fi mai decenta...
Voi cum va descurcati cu serviciul si gradinita copiilor?

Mergi la inceput