Colectia de toamna - iarna 2005 (237)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia_daniela spune:
Hello si de la noi!
Pana azi dimineata Daria era bine acum incepe iar sa urce febra !
I-am facut si exudat azi-dimineata, doar ca rezultatul iese abia joi... beleaua e ca n-am putut-o tine sa nu bea apa , a prins un moment cand nu eram atenti si a baut apa (desi ii spusesem inainte sa nu bea ... "pai daca mi-era sete!"!)
Acum vin de-acasa si era bleguta rau!
Doamne ajuta sa fie bine!
Azi am programare si la homeopat cu ea!
Corap bravo pentru concediul in Santorini!
Roxi, tinem pumnii sa fie bine Alexia dupa "muscatura" capusei!
Si eu sunt un pic speriata de tot ce am citit despre boala Lyme.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Cami sanatate multa Dariei!
Sa vedeti compliment de la Virgil 
Duminica m-am impiedicat si am cazut asa ca acum am frumusete de julitura la genunchi acompaniata de o vanataie pe masura.
Zice Virgil: "te face sa pari mai tanara!"
Noki_Lara spune:
Lavi, nimic, absolut nimic de zis, PERFECT de acord cu studentele. Student= oarecum pe picioarele tale, major, oricum. DAR ce te faci cu copilele de scoala-liceu???? Ca e vorba si de invatamantul PRE-universitar. Asta e buba. Cine crezi ca va face in acest caz plozi? 
Corapino- coooooooooooooooooooool.
Vreau si io....
Cami- of, sanatate multa mezinei. Pupam fetita draga!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki problema e ca acum oricine se poate inscrie la liceu la seral, industrial si diverse astfel de dubiosenii, unde se trece ca vai si amar, de mila, de-abia stiu aia tabla inmultirii.
Chiar si exceptand anomalia asta, problema e ca in modula asta statul INCURAJEAZA elevele sa devina mame.
Noki_Lara spune:
Lavi, my point exactly.

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
gabitaco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Noki problema e ca acum oricine se poate inscrie la liceu la seral, industrial si diverse astfel de dubiosenii, unde se trece ca vai si amar, de mila, de-abia stiu aia tabla inmultirii. Chiar si exceptand anomalia asta, problema e ca in modula asta statul INCURAJEAZA elevele sa devina mame. |
nu musai elevele.... ci chiar si unii printi ai elevelor. Ma refer aici la familiile sarace si analfabete...cred ca intelegeti.
Eu predau la un liceu tehnologic si sunt deja 2 eleve mame. Una in cls aIXa si una in cls.12....si ca sa o combat putin pe Lavi...sunt si elevi buni la liceele industriale...

Mai sunt eleve la Scoala de arte si meserii pe care perintii vor sa le marite..si au numa 16-17 ani. Si lucrurile astea se intampla si la colegii renumite...acolo...fara stirea parintilor...care sunt mai responsabili.
Asa ca....grele vremuri ne asteapta....
Cami..sanatate multa Dariei.

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata...
Gandacel spune:
Eh, daca tot am terminat treaba ce-o aveam de trebaluit, hai sa va zic ce revelatie am avut. Am asa, un feeling, ca Corap o sa fie prima mamica din colectie care va face al treilea copil! Sa tineti minte ce va zic!
Cat despre indemnizatia pentru mamici tinere, nu stiu daca e chiar vorba de o incurajare de a deveni mamici, cat mai degraba un ajutor pentru cazul in care vor sa fie mamici... Nu stiu cate fete de liceu care au ramas gravide sunt dispuse sa tina un copil, chiar in conditiile in care statul le acorda acesti bani! Ce nu inteleg eu este cum poate statul sa dea bani unor copii, ca daca au sub 18 ani se cheama ca sunt minori, nu?!
roxisialexia spune:
Va multumesc fetelor pentru ganduri 
cornelia, unde mergeti in santorini? va doresc sa aveti parte de distractie si vreme frumu 
noki, o pup pe micuta ta este o dulcinee
Astia au votat-o pe asta ca sa nu voteze marirea alocatiei care era mult mai utila.
Si eu am avut o revelatie ca(,)copiii se fac la tinerete..dar nici chiar asa, depinde de cultura si educatia fiecaruia.
ganda, legal casatoria este acceptata de la 16 ani, ba chiar 14 cu tutore(sper sa nu gresesc)
Cred ca urmatoarea lege va fi data pentru micsorarea timpului de stat in CiC de nu l-or face astia de maxim un an tare mirare 
lavi,eu am terminat liceu industrial profil de desenator tehnic pentru arhitectura si sistematizare
( si mi-a placut mult desenul
)Sunt dubioasa? ![]()
cami, de unde le culegeti mai? Sanatate maxima dariucii 
miri, pai tu incepi cu al doilea volum?
succes cu bici 
roxisialexia spune:
aaaa am uitat sa va spun ca de aseara matei face febra si scaune moi si multe, maine am examen si nu am apucat sa fac mare lucru.NU vrea sa doarma , sa manance de regim, vomita smecta, ceai de menta abia de ii picur in gura, lapte cu mucilagiu sa nu miroasa si cica trebuie sa ii dau regim, nu stiu cum il pun pe picioare ...Doamne Ajuta!
ioana, cum se simt micutii?
maria, la ce invatai tu? la aparatul tau nu poti sa pui alt obiectiv? si mercic ca m-am delectat cu pozele tale, tare mult iubesc muntele.
hello New York!!! Anda, Meems
alina, sa inteleg ca asa de rau ai fost dezamagita de ro, ca nu mai intri sa ne pove nimic? pupici missei 
feli, am dat examen si am luat contact cu poli ![]()
Impresii - caini mai putini, pomi multi saditi, iarba, mult mai curat
Cand au detonat cladirea aia de poli?
...ce golasa este acum intersectia .
cum mai este gatul ilincutei?
cristina negra, bravos
si eu vreau sa vad natura din curtea voastra, plus una bucata de fetita cu ochi frumosi ![]()
am fugit.....
joy04 spune:
Roxi este ok Alexia? are ceva eritem in zona ciupiturii sau pe corp?
Acum, recunosc ca sunt paranoia bine de tot cu capusa, dar nu toate capusele au nenorocirea asta de Spirocheta Borelia si sper sa fie bine.
Sanatate lui Matei.
Gandacel deci si tu ai patit-o cu cresa....Tot nu ma las, inca astept raspunsul de la tipa care mi-a promis ca incearca sa ma ajute.
De nu se poate, mai am pe cineva in interior si incerc si asa. Daca nu...asta este, ramane cu soacra-mea, ba aici, ba acolo. La alta cresa nu am cum sa ma duc ca-s prea departe si oricum nu stiu pe nimeni, deci sanse la fel de mici.
Sa inteleg ca si Bogdanel este la fel de dependent de tine? Ce or avea frate copiii astia???
Dar de ce ma mir, cred ca v-am mai zis, asa eram eu. Daca pleca mama si nu ma trezea sa o conduc pana la usa, si sa o pup, sa o vad macar, era JALE. Pai plangeam si o sunam la servici - bine ca facea cam 15 minute de acasa - de ma stiau toate centralistele si colegele de birou. So...are cu cine-mi semana baiatul
.
Ma suna Cristi mai devreme sa-mi zica cum face Vlad. Isi pune mainile in cap si zice: "aoleu, vai de capul meu, sa ma fac, numai vine mami asta odata mai repede....tati, tu ce faci, stai aici la mamaie?" "Da" - zice Cristi. "pai trebuie sa te duci la servici tu, nu stai acasa, mami sta acasa cu mine si cu Alex".
Perceptia copilului, na.
Ma duc la smotruiala ca am facut o mare pauza de iesit la shopping. De fapt la cascat ochii in magazine.