Colectia de toamna - iarna 2005 (237)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki anul trecut nu s-a uitat la circ fi-miu.Cand au adus tobogane ptr animale lui i s-a pus ca vrea acolo sa se dea pe tobogan.In rest urca cobora scari si-l aducea bodyguard-ul inapoi.
Din ciclul Twillight am cumparat numa volumul 2, urmeaza si restul, mai ma lipesc de cele care l-au cumparat deja sa mi-l imprumute
Ma duc la bicicleta mea, cu toate ca mi-a rupt

Corap nu mai arde, am facut azi rost de "memoriile unei gheise".
miercuri primesc cu imprumut si "fata cu portocale"-dc. ai "sofia" de acelasi autor -am auzit ca aia de fapt e mai buna decat prima.
acu chiar ma cocot.
paa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

HE..heee... madaule...se vede treaba ca ai cam citit din 2 in 2..ca tocmai tie iti scrisesem un mesaj vineri seara parca..cand ai scris de burtica Mirunei....

cu capusele citisem de mult ...eu zic Roxi sa nu o luati chiar asa in tragic...feresca Dumnezeu de ceva nasol...da nu cred ca e cazul sa o luam razna ....
Sanatate multa Alexiei...si o sa vezi ca nu va fi nimic rau.

Cami...bine ca e mai bine Daria...sanatate multa si sa scapati repede de boala fara antibiotic.

trimit si daca mai apuc...revin mai tarziu....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabita, mea culpa ca n-am vazut mesajul tau, dar am fost terminata toata ziua de vineri, nu inchisesem un ochi toata noaptea, foarte probabil sa fi citit din 3 in 14

M-a disperat fimea, de cand am venit acasa se probeaza intr-una cu rochita cea noua si face "poiete" = piruete

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

salut

scuze ca n-am mai dat vesti, parca nu mai e timp de net, de povesti... Poate dupa ce voi intra in concediu, se schimba situatia.

Ma simt bine, merg la control la sfarsitul lunii. Pana acum totul e bine, a ramas fetita.

Alex e si ea bine, deja a invatat cele 2 poezioare pentru serbare (pe 4 sau 5 iunie, cam asa). Iar pe 29 mai gradinita organizeaza o excursie in zona Neamtului - Cetatea Neamtului, bojdeuca lui Creanga, poate si manastiri - Sihastria, Secu...Sper sa-i placa, va merge cu bona, n-am nici o bunica disponibila, eu nu merg c-as fi o pacoste pe drum (opriri la cate jumatate de ora).

Pupi multi si s-auzim de bine.

Multumesc mamicilor care au intrebat de noi.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu WCB :
- tatal spaniolului cuceritor nu e din Barcelona, amintiti-va ca l-au cunoscut in w/e in care plecasera in alta parte, iar el locuia prin zona. Care zona nu stiu pe unde e, n-am retinut si oricum n-am curiozitatea sa caut pe harta [:P]
- Barcelona e ingredient principal in film, dupa parerea/teoria mea: e taramul unde visele devin realitate.
Intre timp am mai vazut ceva WA: Scoop, care nu mi-a prea placut, e tare insailata povestea, plus aceeasi Scarlet Johansson, si Deconstructing Harry, care e beton (mai am de vazut vreo treime, si noi impartim filmele in mai multe seri ).

Floricelele mov din pozele subsemnatei sunt branduse (de primavara, exista si de toamna)

Pischi, wow, 31 de sapt deja! Numai bine si mai departe si sa te auzim mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pischi deci 2 fete cucuiete, super! Si eu eram cu jumatatea de ora... ce amintiri, acum sunt de-a dpretul pitoresti.

In zona, la Vanatori Neamt, este o rezervatie de zimbri http://www.neamt.ro/Info_utile/Obiective/rezervatia_zimbri_dragos_voda.htm
poate le sugerezi educatoarelor sa-i duca si acolo. In afara de zimbri mai au si caprioare si e foarte frumos ca se intinde pe o suprafata marisoara, zimbrii au spatiu de manifestare, nu-ti par captivi, ca la zoo.

Miri mistooo Memoriile unei gheise, eu am citit-o pe nerasuflate. Vezi ca exista si "Adevarata viata de gheisa" scrisa chiar de o gheisa care contrazice pe ici pe colo Memoriile.

Noki ti-am vazut pozele, foarte frumoase, ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, Pischi, rezervatia de zimbrii e vai de mama ei.
Nici vb cum e pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana eu am fost in 2004 si era foarte frumos acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata mamici
Am vizitat contul comun si mi-am clatit ochii
maria, superba zona vizitata, multitudinea de branduse, nori la cativa m deasupra capului, fan uscat&zapada, o incantare pt ochi
Ioana, ce frumos se joaca fratiorii
roxi, atat sunt de dulci portretele copiilor tai incat cu greu imi vine sa cred ca uneori mai fac si crize.
Joy, special pt tine am trimis in contul comun un filmulet, "Escroc sentimental"

Despre noi nu am mare lucru sa va povestesc. Eu am terminat cu instructia online la inceputul lui mai, am absolvit aceasta etapa cu o medie de 96%, urmeaza etapa de institut in iunie, atunci va fi greu si obositor (la Suceava, 8-16).
A venit si la noi primavara si profitam din plin. Gradina arata superb, liliac inflorit, narcise, lacramioare, bujorii stau sa infloreasca, ce mai... raiul pe pamant. Azi am imbracat-o si eu pe Elise cu rochitica, asa de fudula era. Dimineata si seara e f frig, la amiaza lesini de cald.
Astept cu nerabdare si emotii mari sa nasca cumatra (nasa fetei), are 38 s si circulara de cordon iar dr a convins-o sa nasca normal. Sa dea DD sa se termine cu bine.
Va pupic, merg sa citesc din urma sa ma pun la curent cu noutatile.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Vad ca in mare se discuta despre... carti. Ce-s alea?
Anunt: de luni, 25 mai, apare colectia "Adevarul pentru copii". Primul nr: Cartea junglei (ilustrata). O sa fie omor la chioscuri, eu deja mi-am facut o pila, sa vad in ce masura ma si serveste.
Pischi, mai ai un picut. Nastere usoara.
Daca imi aduc bine aminte, parca si coralia e pe final... Urez si ei nastere usoara.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput