Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 7
LaLa_20 spune:
LaLa multumesc de raspuns...Apa plata cred ca nu contine flour.Sau da?ma uit mai tarziu pe eticheta.Pasta de dinti a Biencutei contine cantitati reduse de flour...si tinad cont ca pastilutele recomandate erau cele cu concentratia 1/4(cea mai mica)...eu ma gandesc ca totusi poate e suficient sa o spal pe dinti de 2 ori/zi.
Am dat un google...si am citit ca zymaflour-ul ar avea multe efecte adverse,chiar ca ar actiona si asupra sistemului nervos,chiar ca ar fi cancerigen...momentan nu ii v-oi da.
Astept totusi si alte pareri...de la voi zuzici dragi
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Eliza spune:
pentru incurajari. Saptamana asta o tin acasa, de azi am chemat fost bona sa stea cu ea.
Am vazut ca voi le-ati dat debridat pentru diaree. Am incercat si eu sa-i dau de doua ori:prima data i l-am pus in lapte si dupa 100 de ml a vomat in jet tot ce mancase, a doua oara i l-am dat in putina apa si la fel a vomat tot ce mancase. Clar ei nu-i merge, dar a mai patit cineva asa ceva?
Roli stiu ca tu i-ai dat lui Marc niste imunostimulatoare, poti sa-mi zici si mie te rog cum se numeau? O sa rog pe cineva care vine in Romania sa mi le ia. Off..6 luni zici ca a durat la voi adaptarea !?
Shose Iulia se face din ce in ce mai frumoasa. Imi place mult poza in care e cu palariuta si baticut la gat .
Lala ai suparat pletoselul cu pantalonii aia scurti si bandana pe cap . 40 de minute sa deseneze?Asta da record!
Gabriela imi pare rau ca Ionut are probleme, dar spui ca se rezolva prin operatie. mamica si piciul sa fie bine.
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Eliza Andrei voma cand era mic debridatul. Sa il dai simplu fara sa il amesteci in nimic ai incercat ? chiar daca e mai scarbos nediluat cantitatea este mai mica si nu mai vomita.
Ei, nu a desenat 40 de minute ci s-a jucat cu creioanele stand cu fundu' pe scaun, le aranja in cutie, le scotea, mazgalea cu ele .
Tinand cont ca el e o adevarata tornada cu baterii de duracell in posterior m-a lasat masca cand mi-a dovedit ca poate sta si linistit.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
Hello, hello! Aici Cretele! Revin scurt pe orbita...
In primul rand, voi face 2 posturi separate.
Pentru Stancuta si Gabriela
Am citit ce se intampla cu Sofia si Ionut. Imi pare rau, sper doar ca imi voi gasi cuvinte potrivite pentru a va arata ca sunt alaturi de voi.
Ei doi sunt niste copii extraordinari, care vor trece peste aceste incercari, pentru ca voi, mamele lor, alaturi de sotii vostri si familie, veti fi alaturi de ei in fiecare moment.
Stigmatul de hipoacuzic de pe vremuri s-a transformat in intelegere si acceptare a faptului ca oamenii sunt diferiti. Va fi mai greu pentru voi in urmatoarea perioada, probabil va intrebati de ce tocmai copilul vostru a patit asta sau cum s-a ajuns aici, dar cred ca Sofia se va adapta foarte repede situatiei si va va minuna in fiecare zi cu progresele obtinute.
Pe de alta parte, problema lui Ionut nu stiu la ce se refera si cat de grava este... stiu ca este la inima, dar nu stiu ce implica o operatie. Probabil se face pe cord deschis? Dar fiind vorba de un diagnostic dur si fara alta solutie decat operatia, eu m-as duce la 50 doctori si aici nu exagerez.
Va imbratisez si sunt alaturi de voi!
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Incerc sa imi revin dupa vestile pe care le-am citit...
Un raspuns scurt si pentru Lala. Din pacate, acel medicament are legatura cu dentitia definitiva, nu cu cea de lapte. Mai mult decat atat, este tardiv sa incepi de acum, pentru ca mugurii dentitiei definitive sunt deja formati. Si vei avea surpriza sa afli peste cativa ani ca Bibi are o parte din dinte mai galbena si una mai alba. Eu ti-as sugera sa nu ii dai! Medic stomatolog citire. Ca sa ii fortifici organismul, este indicat sa aiba o dieta echilibrata, compusa din multe lactate, fructe, carne si legume. Poti ajuta si cu pastile, la indicatia medicului, de fier, calciu, magneziu etc. Dar asta nu inainte de o hemograma!
Mariuca e bine, creste, invata, descopera, ne lasa blocati in fiecare zi cu ceva nou, inventat sau invatat! E din ce in ce mai creata, hehe, ca doar asta mi-am dorit, nu???
Noi ne ocupam de Bride Parade cu toate fortele, suntem de 2 luni la stadiul de somn de 4-5-6 ore pe noapte, in fiecare noapte, pentru ca ziua muncim mult. Duminica acum e parada si va fi maaaare nebunie! Dani a aparut cam pe la toate televiziunile importante, astept un raspuns de la Maruta si ne-am inchis. Maine si poimaine mai sunt cateva aparitii, din nou la Razvan si Dani de la Antena 1 (vineri). Amploarea pe care a luat-o promovarea (tv, radio, presa scrisa, online, reviste) ne-a uimit pe toti; inclusiv promovare internationala. Vor fi prezenti cei de la Associated Press, ma pregatesc pentru un interviu in engleza.
De 1 mai, intr-o incercare de a ne regasi si de a ne linisti, am fost plecati in Italia, am vizitat Roma. Dar cred ca stiti, daca ati apucat sa cititi pe blog. Mariuca a ramas cu Buni, care, dupa 4 zile, nu a putut sa-mi spuna decat ca "este un copil extrem de vesel, jucaus, foarte linistit, dar ma enerveaza ca nu mananca!!!". Era cu cel de-al doilea canin si refuza sa manance cat se astepta mami sa manance. Ne-a predat-o in bune conditii, ca urmare a doua zi, cu mine langa ea, s-a impiedicat, nu a mai avut timp sa amortizeze cu mainile si si-a spart buza de jos rau de tot.
Duminica acum am fost la petrecerea nasicului ei, care a implinit 4 ani, si a fost absolut disperata dupa salteaua de sarit, leagan si casutele de gradina. 4 ore s-a jucat fara sa stea o secunda.
Ma intorc la treaba, dar incerc sa mai intru. Nu promit nimic, pentru ca suntem pe ultima suta de metri, dupa cum ziceam, si e posibil sa se adune foarte multe.
Va imbratisez clopoteii si pe voi va pup!
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
roli25 spune:
Lala20, am intrebat si eu pediatrul despre Zymafluor si mi-a spus ca el nu recomanda datorita excesului de fluor care poate sa apara, ca ar fi controversat. Nu stiu ce sa-ti spun, daca ti-a recomandat, poate ca la voi este nevoie, dar ti-as recomanda s-o speli cu Nenedent care are fluor zero. Se gaseste numai in farmacii.
Eliza eu lui Marc i-am dat Lantigen B timp de 1 luna si 1 flacon de Imnunoroyal junior care e un sirop naturist pe baza de laptisor de matca, propolis si echinaceea. Dar sa stii ca nu i-am facut imunizarea imediat cum a inceput gradi, l-am lasat cateva luni sa i se obisnuiasca organismul, sa invete sa lupte cu virusii.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
emabucuresti spune:
Diana asadar instinctele nu te au inselat, of draga mea, cum iti scriam si pe mail, tot raul spre bine acum ca puteti actiona din timp.
Va iubim si suntem alaturi de voi!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
mami Ploscariu, ganduri bune catre voi! Nu stiu ce sa iti mai spun dar imi place ce a scris Creata pt voi, ca dealtfel si pt Stankuta
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Eliza spune:
Roli multumesc mult. Nu o sa-i dau nici eu de la inceput dar cum gasesc greu pe cineva care sa vina din Romania profit de fiecare ocazie.
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Shose spune:
Lala
Ema ce facetzi voi frumosilor? Ce face burtica? Am citit ca bb e un grasunel si arata chiar mai mare decat varsta. Abia astept sa il vedem (chiar daca numai in poze) si nu mai e mult pana acolo. Milan ce face?
Eliza pupam pe Emma sa se acomodeze repede. Desi imi dau seama cat de greu e. Pozica aia imi place si mie, am pus'o la avatar deja.
Creatza felicitari! Ati facut treaba buna si tzinem pumnii we asta sa iasa cum trebuie, chiar mai bine de atat.
Imi pare rau de buzitza Cretzulinei mici sa treaca mai repede.
Roli ce vecini, cum sa ceri acordul asociatiei ca sa iti vinzi apartamentul?! Io credeam ca am cea mai nebuna vecina (cea de sub noi) din lume. Ne'a sunat intr'o noapte, la ora 3 sa intrebe daca cumva am scuturat ceva pe balcon. Ca o deranjaza zgomotul. Evident noi dormeam.
Si iertati'ma ca ma intind dar mi'am mai amintit una referitor la asociatie, pe vremuri, acum cativa ani, era apa calda cu program. O vecina trecuta de 70 de ani se certa cu administratorul sa ne dea apa calda non-stop. Si 'domnul' respectiv o intreaba: 'ce'ti trebuie apa calda toata ziua?' Ea zice: 'pai ca sa ma spal cand vreau, nu cu program'. la care el ii raspunde: "numai cu..v..e se spala zilnic"
deci exista si mai rau.
LauriciI, a nascut Liana30 (de la aspirante) azi, o fetitza(am vazut ca tu o stii si va mai scriati). Sunt bine si sanatoase amandoua.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii