Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
Stancutza, imi pare sincer rau sa aud astfel de vesti...iti doresc doar multa putere si curaj...ai incredere ca totul va fi bine...sunt sigura ca veti face totul pt ca printesa sa fie ok...si va fi!
va imbratisam cu drag...pupam papusica!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alina023 spune:
Gabriela, imi pare tare rau sa aud ca si voi aveti probleme... Doamne ajuta sa fie bine si la voi! Of!
Eliza, sanatate clopoticii bolnavioare si tie multa putere si rabdare!
Elle, ma bucur ca Eva nu are nimic la burtica. Nu vad de ce i-ai mai da debridat daca scaunele ii sunt normale acum.. Dar daca vrei cred ca poti sa mai continui cateva zile.
Shose, sanatate si refacere grabnica mamei tale! E tare bine ca ai ajutorul dansei.
Miky ma bucur ca ai primit banutii!
Roli, mare tupeu pe administratora aceea! Daca va spune si voua asemenea aberatii e bine sa o pui la punct din start. Ce oameni!!
Stancutz drag scrie-ne! Ma gandesc tot timpul la voi!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Shose spune:
Ploscariu Doamne ajuta sa fie bine clopotelul nostru.
Nici nu mai stiu ce sa zic dupa asa vesti.
fetelor multumesc, si stiu ca ma intelegeti, numai ca io ma obijnuisem cam prost cu ajutor gramada.
Lala am ramas cu gura cascata ce frumoasa e Buni de Pletosel si de Jr. Iese cu pustii prin parc si zice lumea ca e mamica, nu bunica.
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=192
uitati pozici cu noi si vreme buna.
Acum e asa frig si urat incat nu cred ca mai iesim.
ps: toata ziua am fost cu gandul la So' si Stancutza.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose Lala am ramas cu gura cascata ce frumoasa e Buni de Pletosel si de Jr. Iese cu pustii prin parc si zice lumea ca e mamica, nu bunica. http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=192 uitati pozici cu noi si vreme buna. Acum e asa frig si urat incat nu cred ca mai iesim. ps: toata ziua am fost cu gandul la So' si Stancutza. Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete [/url]" target="_blank">Sunt mare Povestea Nasterii |
Mama a facut copil devreme , avea 19 ani in ziua in care m-am nascut .
Asa incat cand mergea cu Bogdan bebelus in parc o certau mamicile ca nu alapteaza copilul
Saru'mana
Pipetul e pe zi ce trece mai dulce si mai frumos
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
Fetele, am intrat doar cateva minute, Sofia tocmai s-a trezit si ma duc la ea - mi-e un dor de ea de mor, n-am mai vazut-o de dimineata :-)
Va pup si va imbratisez, asa cuvinte frumoase, asa prietenie...nici nu stiu ce sa mai zic, am dat si apa la soricei citind mesajele voastre desi imi propusesem sa fiu viteaza...
Noi incercam sa ne obisnuim cu gandul - e ceva cu care va trebui sa traim toata viata, si noi si mai ales Sofia. E grea perioada asta acum dupa aflarea vestii, dar in scurt timp sper sa ni se aseze si noua gandurile in cap si sa ne mai linistim. Deocamdata, in afara de celelalte sentimente normale mai putin placute, ne simtim mai uniti si simtitm ca ne iubim mai mult.
Nu am vrut sa va intristez, nu fiti suparate, asta ne-a dat D-zeu, asta ducem, ne adaptam noii situatii cum putem mai bine.
mai intru diseara daca am timp
Va pup pe toate
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
Diana, crede-ma ca am lacrimi in ochi (bine...tu stii ca eu sunt plangacioasa )! Esti o mamica si o femeie absolut extraordinara!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Lala_D spune:
citat din mesajul lui alina023 Diana, crede-ma ca am lacrimi in ochi (bine...tu stii ca eu sunt plangacioasa )! Esti o mamica si o femeie absolut extraordinara!! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan poze Ana mica Povestea nasterii Anei ************************** Emma este iubire! |
Uite cum am aflat eu dupa atat amar de vreme ca pe Stancutza o cheama Diana
Si de la noi o imbratisare stransa, stransa
O zi excelenta !
Lala.
Poze
LaLa_20 spune:
Cam dau buzna,ca de obicei...cred ca am mai spus eu pe aici ca Biencuta are 2 dintisori patati(niste pete galbioare,sau parca zici ca e sarit smaltul...nu stiu cum sa expplic) si doctora ei mi-a recomandat un suppliment de flour (zymaflour).
Voi ce ziceti e bine sa-i dau?Daca da pentru cat timp?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala_D spune:
Record absolut : a stat copilul meu nemiscat pe scaun, la masuta lui desenand si jucandu-se cu creioanele colorate 40 de minute
Bine, a desenat si zidul intre timp dar ...atat timp concentrat si nemiscat nu a stat niciodata
O sa pun maine un post pe blog cu poze de la lectia de desen.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Lala_D spune:
citat din mesajul lui LaLa_20 Cam dau buzna,ca de obicei...cred ca am mai spus eu pe aici ca Biencuta are 2 dintisori patati(niste pete galbioare,sau parca zici ca e sarit smaltul...nu stiu cum sa expplic) si doctora ei mi-a recomandat un suppliment de flour (zymaflour). Voi ce ziceti e bine sa-i dau?Daca da pentru cat timp? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) POZE-->NOU!!! Video-->NOU!!! Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Asta e un medicament care se da incontinu pana la aparitia totala a dentitiei definitive.
Si pentru a evita supradozarea cu flor trebuie sa foloseasca numai pasta fara flor si apa sa aiba o concentratie mica de flor.
O zi excelenta !
Lala.
Poze