Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 16
honey79 spune:
LAVINIA !!!!!!
Mamica cu vointa si cu un caracter puternic,luptatoare,optimista si cu suflet mare plin de dragoste pentru Conrad.... iti doresc un sincer LA MULTI ANI !!!!!
Fie ca viata sa-ti fie plina de realizari,fericire,sanatate si clipe de neuitat alaturi de puiul tau cel mic si drag si frumos. 

honey79 spune:
Asaaaa.....acums a arunc si doua vorbe despre noi.
Eu m-am bagat iar la re-decorat casa, asta insemnand pus sotul la modificat dulapuri,pereti,etc... eu vopsit,mutat mobila,treburi din astea de..fetita. ![]()
Acum 2 saptamani, mi-am dat demisia de la jobul pe care l-am avut in vanzari.Asa ca, nu mai vand frigidere.
Am trecut prin momente dezgustatoare cu firma la care lucrez, deoarece frigiderul de l-am luat la sf. anului 2007... a cedat nervos:i s-a crapat peretele din interior,in spate. Si... desi aveam protectie pentru el, astia nu vroiau sa mi-l schimbe, deoarece pt ei nu reprezenta decat o chestie cosmetica. Normal ca am tipat in telefon la cine am putut si cum am putut,pana cand, in sfarsit au decis sa mi-l schimbe.
De-atunci mi s-a facut cam scarba de ei, de cum isi trateaza clientii,desi aici , in US... numele firmei e super-cunoscut si majoritatea americanilor isi cumpara frigiderul,aragazul,masina de spalat/uscat,etc de la ei.
Ma rog, long story short, dupa o zi de munca, am luat o foaie de hartie si mi-am scris demisia. Maine se presupune a fi ultima mea zi de munca la ei.
Intre timp, n-am stat degeaba: am intrat online si...DA,exista un Dumnezeu care are grija de noi... am gasit printre miile de joburi disponibile si... unul pe sufletul meu: laborant chimist,la 30 km de casa.Job pe care l-am avut si in Romania timp de 7 ani.
Asa ca de saptamana viitoare, incep la ei. Program de luni pana vineri, weekendurile free....benefits,2 saptamani de concediu platit, 2 saptamani de sick leave.... aproape ca sounds too good to be true.
In alta ordine de idei, Andrew vad ca si-a revenit, ieri a fost un dulce, aproape ca nu-mi venea sa cred ca am iarasi copilul vesel si jucaus si pus pe shotii.
Mama a fost in Bucuresti pentru o saptamana in spital , s-a dus cu durere de picioare ..ceva poliartrita... au pus-o nu stiu pe ce tratament si..... a doua zi, abia mai vorbea... suna ca un cetatean turmentat,sau ca si cum avea prune-n gura... plus... pleoapa dreapta nu statea deschisa. Cred ca a avut un fel de semi-pareza.
Acum si-a mai revenit cu vorbirea, dar pleoapa inca o deranjeaza.
Va pup si... sper sa ma iertati ca m-am intins cat o zi de post.
honey79 spune:
Alinakalos.... am vazut si eu cele 107 pozici cu piticuta scumpa si cu ochii precum marea.Sunt absolut superbe;iar cele in lanul de flori sunt nemaipomenite. Si am vazut si de la cine a "furat" Daria ochii aia frumosi: de la mami a ei. M-am indragostit si de pantofiorii ei... ca sa nu mai zic de rochite.
Ce fain trebuie sa fie sa ai fetita...la baietei, un pantalon, un tricou...si gata.
Va pupic dulce.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Aaa, acum vreo 2 saptamani am avut sedinta foto castigata si am incarcat o mare parte din poze si pe webshots. Pt cine are timp: http://family.webshots.com/album/572005958kdRRvG Si la cateva zile dupa sedinta am tuns-o cheala pe Daria, ca avea parul prea rar si crescut aiurea - in unele locuri mai des, in altele mai rar...Acum deja este "periutza" Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
minunate poze...ce sa mai vorbim...se vede ca e mana de artist acolo...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Eliza spune:
Alina superbe pozele cu Dariuca. Si ce cocheta a fost ea! Mi-au placut mult si pozele cu voi, se vede ca sunteti topiti dupa ea.
Alina Ct felicitari pentru sarcina, sa fie cu noroc de data asta.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ioanact spune:
Buna!
Multumesc pt felicitari, dar nu stiu daca ma pot bucura ..
nici nu stiu ce sa cred..azi dimineata mi-a venit cm
, am sunat Dr sa il intreb daca e posibil sa fie peste sarcina sau sa nu fie iar o pb ..cumva vreun avort spontan..mi-a zis sa fac un test, l-am facut si..si..a iesit NEGATIV (facusem unul inainte si se vedea f putin cea de-a 2 a liniuta)..
Am sunat iar Dr si mi-a zis ca:'e foarte probabil sa fii insarcinata, dar sa nu fi iesit la test din cauza cm, iar cm sa fi venit peste sarcina..si daca vreau sa vin la cabinet, ca el e la un coktail cu prietenii si nu poate vorbi
', bineinteles ca nu m-am dus..astept sa imi creasca burta, daca imi creste inseamna ca este bebe..eu am in continuare simptome: sanii mari si tari,
, somnolenta , uneori insomnie, usoara greata..cred ca ma bag intr-un butoi, voi ati iesit.. deci am loc
, si nu mai ies de acolo.

ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kalosalina spune:
Honey, Eladea, si Eliza multumim pt laude! 

Honey sa fie intr-un ceas bun inceperea noului job. Sigur va fi totul bine mai ales ca vei face ceea ce iti place. Ma bucur ca AJ este bine si vesel asa cum il stim
. In schimb imi pare tare rau pt mama ta
...offf prin ce trece...sper ca va merge si la alti dr si va obtine un tratament bun. Multa sanatate!
Eladea ce mai faci? Cum te mai simti? De Eric nu ne mai spui nimic?
Eliza ce face micuta Emma? E mai bine? Ai mai dus-o la cresa?
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Offf Alina imi inchipui prin ce treci
.
Si eu am trecut prin ceva asemanator. Inainte de Daria am mai fost insarcinata. Pe la 26 de zile mi-am facut test, a iesit pozitiv, am anuntat toate rudele, fericire mare...insa peste vreo saptamana m-au apucat durerile si mi-a venit ciclu. Am mers la spital si din nefericire mi s-a confirmat ca pierdusem sarcina. Doctorul mi-a spus ca a fost o selectie a naturii. Embrionul nu era sanatos si organismul a simtit si l-a respins.
Poate totusi la tine este un caz fericit si este doar ciclu peste sarcina. Doamne ajuta sa fie cum e mai bine! Noi suntem alaturi de tine si sa nu te ascunzi prea tare in butoi! 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Offf Alina imi inchipui prin ce treci . Si eu am trecut prin ceva asemanator. Inainte de Daria am mai fost insarcinata. Pe la 26 de zile mi-am facut test, a iesit pozitiv, am anuntat toate rudele, fericire mare...insa peste vreo saptamana m-au apucat durerile si mi-a venit ciclu. Am mers la spital si din nefericire mi s-a confirmat ca pierdusem sarcina. Doctorul mi-a spus ca a fost o selectie a naturii. Embrionul nu era sanatos si organismul a simtit si l-a respins. Poate totusi la tine este un caz fericit si este doar ciclu peste sarcina. Doamne ajuta sa fie cum e mai bine! Noi suntem alaturi de tine si sa nu te ascunzi prea tare in butoi! ![]() Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Si la mine e posibil sa fi fost asa, cum ai patit tu, si sa nu fie cm peste sarcina? Dr asa a zis, dar nu e sigur..nu stiu ce sa cred..ALBUM
6
si 5 maselute IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kalosalina spune:
citat din mesajul lui Ioanact Si la mine e posibil sa fi fost asa, cum ai patit tu, si sa nu fie cm peste sarcina? Dr asa a zis, dar nu e sigur..nu stiu ce sa cred..ALBUM 6 si 5 maselute IOANA creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! |
In momentul asta nu poti stii ce se intampla. Dar saptamana viitoare, poti face inca un test, eventual o eco. Si indiferent ce se va intampla, tu esti o persoana credincioasa si stii ca Dumnezeu le aranjeaza asa cum trebuie! Capul sus si imbratiseaz-o strans pe printeza ta Ioana.

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina