Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 15
kalosalina spune:
Elle pozele le-am facut in Herastrau. 
Mai nasol a fost ca dupa vreo jumatate de ora de soare ne-a prins ploaia (desi nu anuntasera la vreme), si pe deasupra nici Daria nu prea a avut chef, a fost cam maraita, dar in cele din urma au iesit bine pozele...
Alina 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
laura_dimitris spune:
AlinaK, ce fetita frumoasa ai tu acolo??!! 

ce spun "frumoasa" ? Fermecatoare este!Superbe fotografii!!!
Iar locatiile diferite, imbracamintea, atitudinea au pus-o si mai bine in valoare
!!!
Ma bate si pe mine gandul sa o fac cheliuta pe eleni... Sa ii fotografiezi si cheliuta de acum!
ai dus-o la un coafor? A stat cuminte dariutza ta? a tuns-o cu masina?
Sotul ce mai face ? A gasit de lucru ?
Mamaaaaa cate intrebari am pus ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris AlinaK, ce fetita frumoasa ai tu acolo??!! ![]() ![]() ![]() ce spun "frumoasa" ? Fermecatoare este!Superbe fotografii!!! Iar locatiile diferite, imbracamintea, atitudinea au pus-o si mai bine in valoare !!!Ma bate si pe mine gandul sa o fac cheliuta pe eleni... Sa ii fotografiezi si cheliuta de acum! ai dus-o la un coafor? A stat cuminte dariutza ta? a tuns-o cu masina? Sotul ce mai face ? A gasit de lucru ? Mamaaaaa cate intrebari am pus Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Multumim pt laude!

Am tuns-o la coafor cu masina. A stat f cumintica (peste asteptari
Poze cu cheliuta avem, dar inca nu le-am incarcat pe webshots. O voi face cat de curand.
Sotul a gasit ceva de lucru, dar nu e cine stie ce. Oricum, decat sa stea acasa, merge doacamdata...
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
ceska777 spune:
Kalosalina,
frumoasa foc Daria!
Laura_D,
ce frumoasa e povestea lui Dimitrakis! Ai scris din "memorie"?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
creata2008 spune:
Fetelor, va multumim mult pentru incurajari! Conteaza mult, pentru ca este un proiect drag noua! Va imbratisez pe toate! Si pup burticile!
Monica vineeeeeeeee! S-a inscris deja si pe forum! Facem si echipa zuzelor la Bride Parade?

Alina, felicitari pentru samburel, nu stiam ca ai pierdut si tu sarcina! Sa fie bine de data asta si sa ajungeti la termen!
Lavinia[/red[, La Multi Ani! Ne e dor de tine!
Laurici, promit ca arunc un ochi si pe povestea lui Dimitris! Chiar sunt curioasa cum se vede o nastere dupa mai multi ani!
Alinus si [red]Elle, de pe margine sigur se va vedea super!!!!!
Am atatea emotii constructive, niciodata nu am realizat (profesional) ceva cu o atat de mare amploare!
Mariuca e la somn acum si sper sa doarma inca o ora jumate'-doua. ![]()
Il astept pe Dani si poate sarbatorim ziua noastra cu un Bailey's, ceva, hehe! Astazi implinim 13 ani de cand ne-am cunoscut.
Azi-noapte la 12 ne-am cantat, ne-am urat, a fost frumos... si cu noroc! :)
Sunt in zona... pupam!
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
kalosalina spune:
Creata La Multi Ani fericiti impreuna si fie ca intrarea in al 14-lea an sa va aduca o surioara pt Mariuca!!! 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
laura_dimitris spune:
Alinak, bine ca a reusit sa-si gaseasca ceva! pe vremurile astea.. orice este bun
!
Ceska, din amintiri am scris
Si cred ca daca nu erau 6 ani la mijloc faceam "placinta" si mai mare...
la ce "limbarnita" am avut ![]()
Cretulinaaaaa, am urmarit aseara pe maruta. am stat si ascultat la cum canta columbeanu senior, am vazut fitele monicai doar sa-ti vad barbatu' si speram sa te vad si pe tine...![]()
Voi face tot posibilul sa ajung si eu duminica !!!! Macar o jumatate de ora sa va vad, pana se pune in miscare parada caci nu cred ca voi putea marsalui cu copiii dupa mine ![]()
Dar o sustin pe monicuta noastra :
mo-ni-ca !!! 

si, din suflet:
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI IMPREUNA CU MINUNATUL TAU SOT!!!
Da' stiu ca ati avut noroc nu gluma in urma cu 13 ani de v-ati cunoscut...![]()
Merittai sa sarbatoriti disera !
Poate se impineste si urarea alinuteiK...![]()

Fetelor, cum pot sa-mi modific si eu semnatura ? Unde intru ca in profil personal imi arata orice altceva decat semnatura 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
creata2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Alinak, bine ca a reusit sa-si gaseasca ceva! pe vremurile astea.. orice este bun !Ceska, din amintiri am scris Cretulinaaaaa, am urmarit aseara pe maruta. am stat si ascultat la cum canta columbeanu senior, am vazut fitele monicai doar sa-ti vad barbatu' si speram sa te vad si pe tine... Voi face tot posibilul sa ajung si eu duminica !!!! Macar o jumatate de ora sa va vad, pana se pune in miscare parada caci nu cred ca voi putea marsalui cu copiii dupa mine Dar o sustin pe monicuta noastra : ![]() mo-ni-ca !!! ![]() ![]() si, din suflet: LA MULTI-MULTI ANI FERICITI IMPREUNA CU MINUNATUL TAU SOT!!! Da' stiu ca ati avut noroc nu gluma in urma cu 13 ani de v-ati cunoscut... Merittai sa sarbatoriti disera ! Poate se impineste si urarea alinuteiK... ![]() Fetelor, cum pot sa-mi modific si eu semnatura ? Unde intru ca in profil personal imi arata orice altceva decat semnatura ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
cretuleeee La multi ani fericiti impreuna! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
honey79 spune:
Salutare zuzulici.
Intru sa semnez si eu condica astazi....
Am citit despre problema lui Ionut de mami Ploscariu si... m-am intristat tare.Va doresc sanatate si sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
Am citit si despre scumpa mica de Stancutza si..vroiam sa le
tare tare. O sa fie bine,ai sa vezi. Mai ales ca ati descoperit problema acum devreme. Si..off-topic... am ramas iarasi impresionata de caracterul tau,Stancutza. Esti o femeie extraordinara si cu o inima foarte mare.
Alina de Ct ..felicitari pentru sarcina. Sa fie cat mai usoara,fara greturi si... lunga de 40 de saptamani,la sfarsitul carora sa tii in brate un bebe sanatos, voios si papacios. 
Cretzulina...
si
...frumos eveniment organizati.Bravo.Si....Happy Anniversary pentru cei 13 ani de dragoste,intelegere,realizari impreuna.
Doculetz.... suna tare fain rochia ta de mireasa din scoici si tenisii. Deja banuiesc ca stii,cum ca vrem pozici cu ele,da??
Cati nasoala treaba cu accidentul.Bine ca n-a fost grav.Pup eu Mateiasul scump (by the way, i-am vazut pozica pe siteul celor de la Maze).Bucura-te cat mai mult de vacanta in Romania si, poate apelez si eu la tine sa-mi iei niste chestii, mici...pentru cand te intorci in US?
Oare ce mai fac nora mea si mamica ei frumoasa??? Cine stie??
Pupic dulcic si...revin cu noutati despre noi.