Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

va pupaces,fug ca am de dus un teanc de hartii cu 2% la fisc...see you later...
oana,drum bun si incununat de succese!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Oana drum bun si doar realizari
Miha vor trece acestea,...si vor veni alte probleme
Mihaela ne vedem duminica?

Delphi,Ana,MB,Iuliana,Devo,Anca,Sorana,Poeta,Pisi,Marami..... si numai bine

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetelor eu cred ca o sa incep sa vorbesc singura...Noaptea nu pot sa dorm, ca de...intr-un pat asa mare singura, nu imi gasesc locul si nici somnul...Azi noapte pe la unu adunam rufe de pe sarma si le impachetam frumos, le puneam pe la locul lor de ziceati ca e miezul zilei...Apoi, tanti care mai venea sa stea cu Amalia mi-a zis ca se duce doua zile pe saptamana la altcineva pentru curatie. Acum, o inteleg si pe ea ca are o pensie mica-mica si are nevoie de bani si nu poate sta dupa mine, cand o chem eu maxim de doua ori pe saptamana cateva ore. Dar s-a nimerit sa am nevoie de ea chiar azi si...Cred ca pana termina domnu' cursu' si vine acasa o sa trec pe prozac ... Macar daca as slabi de la atata dor si stress...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Puppa da ti se pare ca esti prea grasa de vrei sa mai slabesti??
Dodo

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Ohooo....si ce grasa! Adica imbracata, e ok..dar cand ma uit in oglinda la baie Ma rog, daca nu am ce face si nu am cu cine sa vb toata ziua, imi fac si eu ganduri, ca babele...Dar ma fac eu mare si rezolv toate problemele

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

iar va urez buna dimineata la ora doispce la pranz ... da' daca de-abia acum ajung la pc, ce sa fac? da' vin cu un bax de , si apa plata cu lamaie ca sa fie toata lumea multimita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Buna dimineata si de la mine
De-abia imi termin si eu cafeaua.
In ultima vreme imi face toata lumea program, nu ca mi-ar place .... deci Joi in club Vineri are fi-mea concurs de dans, Sambata (daca nu stiati) e noaptea muzeelor asa ca bantuim prin Bucuresti zi si noapte si Duminica poate adventure park .... Deja ma intreb cum va rezista fi-mea la asa program dar prevad ca ea rezista bine-merci si eu mai putin.

Misha - pai deh, tu sa nu treci deloc prin faza "zombi, nu vad pe unde merg"? Pai n-ar fi corect! Dupa vreo 2-3 luni de lipsa de somn eram in pragul disperarii. Dar trece, faceti garda ca sa poata dormi macar unul si invata sa dormi cand doarme el, nu conteaza ca-i de la 10 dimineata la 12, tot somn e.
In plus nu stiu cand doarme dupa - amiaza - seara dar redu programul. Adica de ex. daca doarme 17 - 19.00 nu-l lasa, scoala-l la 18.00 ca sa doarma noaptea. Deja la 1 an ar trebui sa doarma macar 8 ore noaptea + 2-3 ziua, dar astea legate. In concluzie incearca sa-l culci si sa-l scoli cu diferente de 30 min fata de cum doarme el acu, in asa fel incat sa ajungeti la "programul ideal".
Recunos insa ca eu n-am avut probleme de-astea cu fi-mea (la peste 1 an), ca a dormit "cum trebuie". Pe la 4 ani am mai avut ceva probleme, ca se culca la 1 noaptea si atunci am renuntat la somnul de pranz.

generic pe toata lumea

PS: 007 pai n-ajung pozele alea. Pe alea le-am vazut

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

eu plec la auditie de muzica clasica...sper sa nu adorm acolo.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hello,
PREZNT SI IO ....dar raportez dupa 2 zile
ca si eu sunt zombi de la lectii si de la ploaie sau invers...nu mai conteaza

Mish,sa ma ierti da' eu am ras cu lacrimi...stiu ca nu e de ras,dar nu m-am putut abtine la faza cu calu-calu si aia cu biberonul pe care o sa ajungi sa-l bagi in urechea lu' ta-su
lasa ca o sa creasca el si o sa treceti la lectii
ascult-o pe Sorana ca ea e fata desteapta si bine le zice

noi suntem bine,dar ne omoram cu lectiile ca m-am suparata ca n-a facut tot la testul de mate(ca cica n-a avut timp -si n-am inteles cum altii au avut timp si el s-a uitata pe pereti) asa ca acum lucram ca sa ne facem mana ...pt urmatorul test....

fetele va tzuc pe toate de la a la z

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

da iesirati toate la plimbare? nimeni bre, nimeni

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput