Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas neata plesnitelor. dupa cum bine v-am obisnuit in fiecare zi, sa va treziti frumos.delphi,multam frumos!nu stiu ce m-as face eu si fara cafeau de la tine! ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay mihaela, cum a suportat Andreea primul epilat? eu inca incer sa uit... am niste radacini de zici ca-s cu superglue prinse acolo firele alea nenorocite.. ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
oana,de fapt este al doilea epilat,insa este primul cu aparatul!pentru ca primul a fost cu ceara,insa nasa ei este cosmeticiana,si doar in fundulet nu i-a suflat ca sa nu o doara....dar in principiu bine..i-am zis ca o sa o doara...dar i-am zis si ca baba sufera la frumusete...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Pisicuta [quote]citat din mesajul lui mihaela77O gata,strig catalogul....raspundeti prezent.... ![]() asta ca sa va aduc aminte cine sunteti si ca nu prea mai dati pe aici... Pisicuta - romana_74 - ( MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
[blue][size=3][font=Times New Roman]Deci ... PREZENT!
Eu raportez politicos, dorm pe mine si-am o lene iremediabila de ma doare! In rest toate vechi si noi sunt toate ....
Am si eu o nelamurire, Miha, draga: ce reprezinta "romana_74", ca nu m-am prins

pisi,romana-74,este o alta plesnita,scumpa rau la vedere...insa eu cand am strigat catalogul am dat copy,la listuta din prima pagina...asa a ramas scrisa in dreptul tau....

hai mai des pe la noi!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Neata la tot boboru'!
Azi servim
la vaza.
Sper ca voi ati dormit mai bine ca mine, ca io m-am trezit din 20 in 30 de minute, ca scincea in somn. Cred ca o sa ajung sa-i bag biberonul in urechea lu' tac'su cautindu-i gurita, ca deja am o restanta la sooomn de nici nu mai vad pe unde merg.
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
Oana drum bun si sa fie cu succes implantul! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
(LadyJ)
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O daca as reusi sa o mai fac sa si slabeasca putin,ar fi super.... |
are timp sa slabeasca. copilul e in crestere acum. tu o poti ajuta cu mai putine dulciuri, sucuri acidulate. cat mai multe fructe, legume...adica un regim sanatos.
in tineretili meli apuse, rudele imi ziceau...lasa ca o sa slabesti tu cand te vei marita. uite ca m-am maritat si de slabit nu am slabit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
misha71 spune:
Io dupa ce m-am maritat m-am ingrasat, ca sa nu zica oamenii: vaaaaai! ce rau o duce cu barbac'su! ![]()
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
(LadyJ)
Delphinas spune:
oana Drum bun iubita...sa fie bine. S merita tot ce e mai bun din lume. de fapt, toti meritam tot ce e mai bun pe lume.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
are timp sa slabeasca. copilul e in crestere acum. tu o poti ajuta cu mai putine dulciuri, sucuri acidulate. cat mai multe fructe, legume...adica un regim sanatos. in tineretili meli apuse, rudele imi ziceau...lasa ca o sa slabesti tu cand te vei marita. uite ca m-am maritat si de slabit nu am slabit. ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
delphi,la asta ma refeream...dar n-am cu cine ma intelege....
..ar manac non-stop dulciuri,daca este o sticla de suc in casa,nu se lasa pana nu o termina...fructe nici nu pune gura,o santajez ca sa manance si ea un mar,iar legume cu chiu cu vai mai mananca...daca s-ar putea numai fripturi,pizza si mac sau kfc...ar fi..
...dar eu stau la panda...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
mishule,asta-i doar inceputul...dar se vor aseza ele si orele de somn si pt si pt alex!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA

de
SOSONICA (6.06.2007)