Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela77O spune:
m-ati magulit in seara asta cu atata dragoste...
gata epilatul,am profitat si m-am epilat si eu....
anca,unde mi-ai umblat pana la ora asta?ce face mariuca?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
sunt in medical de o saptamana si mai am inca una asa ca nu prea am timp sa intru ca Maria ma tine in priza.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman sunt in medical de o saptamana si mai am inca una asa ca nu prea am timp sa intru ca Maria ma tine in priza. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
stiam ca esti in medical,tocmai de asta credeam ca vei fi mai prezenta,dar se vede treaba ca are mariuca grija sa nu fi...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
..si inca cum,ma rupe ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary somn usor, dragelor! ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
multam la fel,draguto!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
WE`RE GOING TO VIENA
ta-na-na NAAAAAA !!!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
mihaela, cum a suportat Andreea primul epilat? eu inca incer sa uit... am niste radacini de zici ca-s cu superglue prinse acolo firele alea nenorocite..
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
neata plesnitelor.
dupa cum bine v-am obisnuit in fiecare zi, sa va treziti frumos.
punctat inca odata pozele de la mihalea
si cele cu iubitu meu. trebuie sa recunosc ca am un iubit super cool. iulia sa te vad eu cum o sa culci kupilu cand o sa ploua. ai sa-i tii umbrela sa nu-l ude. imi pare rau ca aveti virusi in gat. nu e de joaca cu gatu. abia mi-am revenit.
sa treaca durerile
mihaela mare grija cu fata ta mare(inca)
oana eu am abandonat de mult epilatorul...doare tata, nu poate suporta eu.
anca
si mariucai.
mihsa iti cumpar shea noua, tu pune si tresteaza acolo "calu-calu"
o zi buna sa aveti.
mahalaua fara exceptii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Pisicuta spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O gata,strig catalogul....raspundeti prezent.... ![]() asta ca sa va aduc aminte cine sunteti si ca nu prea mai dati pe aici... Pisicuta - romana_74 - ( MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Deci ... PREZENT!
Eu raportez politicos, dorm pe mine si-am o lene iremediabila de ma doare! In rest toate vechi si noi sunt toate ....
Am si eu o nelamurire, Miha, draga: ce reprezinta "romana_74", ca nu m-am prins

apasat si raspicat toate plesnitele si pe puiutii din dotare!Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor