Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 11
misha71 spune:
Pai io mi-s, da' pe silent
Am gasit metoda ea mai buna sa fiu cu voi: deschid calculatorul dimineata si-l inchid noaptea, asa imi vine mai usor sa dau doar refresh ![]()
Vio, cind oi ajunge la lectii te iau o tura sa-mi dai meditatii ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Pai io mi-s, da' pe silent |
si cand esti la plimbare cum dai refresh?
beyy...unde e PanaMea?? nu o mai vazui de mult. si multe fete....dev cel putin...eram cat sticla de pepsi cand am vazut-o ultima data pe aici...irina, iulia, mihalea, andru.....hey mahala...da ce faceti?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
misha71 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |

1-0! Te-am batut! ****************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Puppa spune:
Eu acu' am ajuns de la job...Am fost un pic sa rezolv niste chestii. Mi-e un dor si de job, as sta si cu Amalia...Sper sa rezolv cumva dilema asta...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
violeta69 spune:
Misha,pana ajunge Alexutzu la scoala schimba astia materia 
eu trebuia sa-i dau lectii de fizica Irinei
n-am uitat...sper sa-mi mai amintesc 
diarux
citesc si nu te mai vad...
dev
Iulia,te facusi frumoasa?
cum mai merge cu pastilele?
io nu indraznesc ....daca nu mai bag in mine ca-n spitalul de urgenta slabesc,da' ce te faci ca poftesc!! 
acum am zis ca nu mai mananc nimic si mi-am luat o frumoasa de inghetata care avea numai 280 de kcal
am mancat-o cu ura
si cu promisiunea ca asta e ultima
MB,cine e mama vetu' asta? ca io sunt in urma cu barfele?![]()
hai ca mai citesc si poate revin
ca am terminat problemele cu metrul
acu' sunt libera ![]()
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
si cand esti la plimbare cum dai refresh? |
dau referesh cind ma intorc
beyy...unde e PanaMea?? nu o mai vazui de mult. si multe fete....dev cel putin...eram cat sticla de pepsi cand am vazut-o ultima data pe aici...irina, iulia, mihalea, andru.....hey mahala...da ce faceti? |
cit sticla de pepsi de 2,5 litri?
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
MadameBovary spune:
Vio, ia mai scormoneste tu in urma si vezi, poate dai si de o intrebare de-a mea catre tine ![]()
... na, misha, 2-1 ![]()
mihaela77O spune:
sunt franta,terminata,rupta in doua...
am avut doi copii autisti in casa,mihaitza si inca un baietel al unei familii din bucuresti cu care ne-am cunoscut pe plaja...nici dupa o zi de munca,in care faceam teren in toata constanta nu m-am simtit asa....taifunuri?minciuna...imi pare rau ca nu am imortalizat camera dupa ce au plecat...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
Mihaela, uite
de la mine sa treaca... si eu sunt up to my eye balls in treaba, colac peste pupaza am primit si Viena acum, stau si ma gandesc cand cum unde... noroc cu Liana ca a stat acolo mai mult si ma ajuta, ca altfel o luam razna azi... a fost ca la nebuni, ia tablou, du tablou, baga-l in masina, nu incape scoate-l du-l in casa, du-l la masina... sa ma fi vazut pe strada azi cu un tablou 1/1,5m... eram de rasul curcilor
... vomita copilul, nu vomita, ai pantofi, n-ai pantofi, unde-i bluza, am dormit la pranz cu S (nu mai rezist daca nu dorm putin ziua...) un du-te vino continuu... copilul ajung sa il culc la 10... laptic, alea alea si nani... ma ridic de langa ea sa caut interfonul... pac, in fund.. iar 15 min lugu lugu... ies din camera, ma duc la bucatrie, spal biberonul, ma intorc, imi invit consoarta la o tigara pe balcon si cand sa mai zic ceva.. pac copilul deschide usa si vine la noi... asta se sperie ca se deschid usile in casa, eu rad isteric... copil in pat, la noi de data asta, in alte 15 min adoarme... stau, respir cu frica, ma ridic, ajung in balcon, inspir si expir linistita... S doarme !!! si acu dorm amandoi linistiti, parca iar vad ca dorm la S...
va
, am de citit nu mai putin de 15 emailuri, toate importante... maine am o mie de treburi, sper doar sa ajung sa-mi vad iubita, ca mi-e dor de ea
. Noie, stii ca te iubesc, da?
mahalaua !
pfuuu ce repede am scris ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."