Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Salutare! iaca si noi pe aici
De 3 zile sunt o lady, vin ai mei zilnic si ma ajuta cu Matei (eu ies cu ei in parc si stau cu burta in sus pe banca ), dupa-amiaza vine sotu si-l preia, asa ca madame Roxana nu mai face nici un efort, asa ca nu care cumva sa prind vreo sangerare ca ii vin de hac .
Madalina, ai aceeasi problema ca si mine cu placenta. sa-ti spun sfaturule primite de mine de la doctor: nu ai voie sa te apleci, sa cari, nu ai voie sa faci miscari bruste, nu ai voie contact sexual pana la nastere , iar cand stai in fund trebuie sa stai mai lasata pe spate ca s anu pui presiune pe uter (cumva cu burta in sus). Sunt sanse sa se mai ridice placenta pana la 28 de saptamani. Ideea e ca aceste sangerari apar dintr-o data (chiar si cand nu ai facut efort), fara sa te doara ceva in prealabil.
FELICITARI PT PRINTESA!
Vreau sa felicit si celalalte burtici pt caruciorele de printi sau printese.
Kemsy, bucura-te pt minunea ta cu puta din burta. Nu te mai gandi ca vroiai fetita. O sa vezi (cred ca e a 100 oara cand o spun) CAT DE MINUNAT E SA FII MAMICA DE BAIETEL, atat de minunat incat eu acum parca tot baietel imi doream. Uite acum inainte sa-l culc pe Matei, mi-a luat fata in mainile lui si si-a pus fruntea pe frunte mea si spunea : mami, mami, iar ca sa adoarma mi-a tras mana sub fata lui. Sunt atat de dulci si sa vezi ce frumos il imbrac (tor felul de sepcute puse invers ca la rapperi, pantalonasi cu turul lasat sau tot felul de palarioare haioase de baietei). Sunt hainute frumoase si pt baietei.
Fetelor, eu maine merg la Iosup la orele 13.00 ca sa-mi confirme sau infirme diagnosticul de placenta praevia. sa-mi tineti pumnii. Fac iar morfofetala, a doua in 2 saptamani , adica aproape 8 milioane in 2 sapt .
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 22+
santorini spune:
Kemsysa stii ca nu esti singura. Si eu imi doream asa de tare o fetita incat am fost dejamagita la 16 sapt cand mi-a spus ca e baiat. Am sperat ca poate s-a inselat dr dar acum la 22 de sapt i-am vazut putulica, asa ca sa nu mai fie dubiu. Si ma simt vinovata ca parca nu sunt pe deplin impacata cu gandul ca e baietel, si ma gandesc sa nu simta si el asta. Chiar ma gandeam daca o sa il pot iubi asa cum as fi iubit o fetita. Sunt cu capul cred, dar e bine sa stiu ca nu sunt singura!
22+ cu
nazdravanul meu
crocodana spune:
ramsan,
acelasi calcul l-am facut si eu fara sa banuiesc ca ma voi lovi de un asemenea refuz categoric...
ma avantajeaza foarte tare sa iau prenatal cat mai aproape de cele 84 de zile....tot asa vroiam sa las si eu o saptamana doua marja...si sa intru cat pot de repede in prenatal...am luat chiar in considerare un concediu medical cu coeficient 01 (75% din brutul ultimelor 6 luni insa impozabili) pentru ca si asa ies mai bine..pana la prenatal...
ce nu inteleg este de unde acest refuz categoric "nu ne da voie sa dam mai devreme de 32 de sapatamni"
vreau sa vorbesc cu medicul ginecolog pentru asta....daca am avizul si recomandarea lui...nu cred ca mai poate zice nu....oricum mi-a cerut de la gincolog concediu ca la medicina de familie "se pune doar parafa"
24+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
Stati calme fetelor ca si eu data trecuta tot fata mi-am dorit. Chiar am si plans la 22 cand i-a zis Iosup ca are cuc. Mai ales ca la 12 imi zisese ca are pasa... asta este.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Ioanna81 spune:
adica daca eu am DPN 21 septembrie pot sa intru in concediu la 1 august si voi lua 85% din totalul veniturilor din ultimele 12 luni? si dupa ce nasc sunt tot 2 ani de cresterea copilului?
apropos... joi la 17 ma duc la morfofetala de-abia astept! a facut cineva la Medlife la Radulescu-Botica? imi face filmulet??!?!?
Ioana 21+ cu
bebe Carol Ioan
Doro76 spune:
Multumesc dragutei care m-a trecut cu carucior roz.
Fetelor, mie pe langa ca mi-a dat sa repet analizele, m-a certat ca m-am ingrasat 8 kg...Mi-a zis ca e abia jumatatea sarcinii...si ca o sa iau probabil mai mult. Din pacate mie mi-e o fooooooame de luuup si nu ma pot abtine.
Kemsy, noi am ramas masca in momentul in care ne-a zis ca e fetita, asa de siguri eram ca o sa fie baiat. Si acum ma simt putin vinovata fata de biata fetita...
Monica, tu nu ti-ai luat concediu de risc maternal?
Doro 22+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
vias spune:
o sa ajung si eu in Bucuresti la dr Pop...am auzit ca e tare bun....
a mai mers cineva la el?
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
monica_dicut spune:
Ioanna, la 1 august banuiesc ca vrei sa intri in prenatal. In acest prenatal apoi postnatal care insumeaza 126 de zile iei 85% din media salariului brut pe ultimile 6 luni la care nu se plateste niciun impozit.Deci daca ai 1000 de ron brut iei 850 ron in mana astea 126 de zile. In CIC stai acasa pana face copilul 2 ani adica 21 septembrie 2011 si vei lua 85% din media veniturilor NETE pe ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
O noua viata
monica_dicut spune:
Doro, nu am mai intrat ca nu gasesc medic de medicina muncii care sa se bage, noi la societate clar nu avem***** masii. Cred ca ma las pagubasa. Am vb cu seful meu acum si de pe 25 mai bag concediu de odihna la care am dreptul pt anul asta si din iunie medicale pana intru in prenatal. Oricum si medicalele se calculeaza 75% din media veniturilor pe 6 luni deci nu ma afecteaza scaderea salariului. POate la inceput imi va da chiar cu cod din acela de 100% dra ca o sa imi faca internare... so, pt o luna nici nu ma mai strofoc foarte tare.
camy, da, e bun Pop, e unul din cei 3 mari
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 21+ cu
O noua viata