Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Danuta tie ce analize ti-a mai dat sa faci? Pt ca vreau sa ma duc si eu la medicul de familie sa cer. Nu de alta de dr ginecolog nu mi-a mai dat nimic de facut!

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

In legatura cu refacerea analizelor....mie mi-a spus ca o sa le refacem la inceputul trim III....o fi bine? Nici nu mai stii ce sa crezi frate!

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Crocodana merci de info! Mai auzisem si eu din alte surse ca se asteapta pana intra chiar daca ai programare. Dar nu ma asteptam ca fetele de la receptie sa incurce si datele!

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Nu am listuta la mine. Iti pot spune pe seara cand ajung acasa.

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!
Mada, doro, raluk, felicitari pentru fetite/baietel .
Miha74, asteptam poze de la taierea motzului , si sa ne zici ce obiecte alege .
Ioana: eu beau cate o cafea pe zi, insa tot am tensiunea mica. Dr mea a zis ca nu e nimic grav daca e mica, important e sa nu fie mare. Mi-a zis sa ma asez cand simt o stare de slabiciune, si sa evit pe cat posibil lesinul . Si, de asemenea, mi-a recomandat sa mananc in...criza, liquirizia (scuze, dar in romana nu stiu daca este si cum se cheama). Chestia e ca are un gust...putin spus scarbos, asa ca ma amultumesc cu cafeaua si apa, peste 2 l pe zi..
Eu astazi am donat sange, abia luni am rezultatele, si am emotii, vreau sa vad cum mai sta treaba cu streptococul agalactiae . Daca e inca prezent, trec pe Augmentin, 5 zile .

Cam atat. Vreau insa sa fac o marturisire: asa de mult mi-am dorit o fetita, ma uitam numai la hainute pentru ea, eram topita, incat, cand am aflat ca am baietel...am fost putin dezamagita. Inca si acum vorbesc cu "am sa o dau...", "am sa o trimit". Ma simt vinovata putin...sper ca bebe nu simte toate astea. . Mai sunt fete la fel?
Va

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Slaba miscare pe aici....
Sa fie de la caldura de afara?

Monica, nu ne-ai spus ce ai mai facut la munca...cum a ramas cu reducerea de salariu..?

Kiki..la tine cum era cu sporul? Nu a mai aparut la salariu sau inca nu s-a hotarat?

Kiki, abia astept sa ne spui ce porti in burtica. V-ati gandit la nume?

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Danuta, inca nu stiu nimic de spor...eu sunt tot in medical si nu am mai fost la serviciu. Mersi de gandurile bune...si noi abia asteptam sa aflam ce sunt bebeii...iar la nume daca sunt baietei Razvan si Dragos (sau Alexandru) iar daca sunt fetite Delia si Monica.

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Kiki, iti pot spune ca eu am luat salariul cu tot cu 75%! Sper ca si la tine sa fie la fel!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Kiki, iti pot spune ca eu am luat salariul cu tot cu 75%! Sper ca si la tine sa fie la fel!

21+ cu

Floricica

Wauuuu!!!Super!!Cred ca si la noi va ramane la fel, cel putin luna asta...

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Buna fetelor,

Nu mai reusesc sa intru nici sa citesc decat pe diagonala ce crieti. Voi avea o luna de cosmar, luna mai. Plec la Cluj 3 zile, apoi am un deadline pana pe 22 mai.

Felicitari pentru carucioarele noi

Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Wauuuu!!!Super!!Cred ca si la noi va ramane la fel, cel putin luna asta...

KIKI 19+ cu

Eu sper ca si lunile urmatoare

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput