Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

starchi eu tin neaparat sa recoltez celule stem, m-am interesat, pe la mijlocul lui iunie trebuie sa comand trusele acelea....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Eu l-am intrebat pe medicul gine daca ne costa dublu si a zis ca nu...si daca sunt 2...pt ca e un singur transport...si a mai zis ca e in jur de 1500 euro pt amndoi. Tu ce stii?

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Am mai vrut sa va zic ca eu azi am fost o mare , mare lenesa...inca sunt in pijamele in pat.

Bafta fetelor care merg azi la eco!!!Eu mai am de asteptat pana sapt viitoare...

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

a sunat minunatul sotz la blood cord center (sau cord blood center ca mereu incurc, ma rog...), ne-au trimis niste fisiere cu informatii, contractele si a discutat ca ne trebuie trusele pe la mijlocul lui iunie (eu avand gemeni si risc sa nasc mai devreme). o sa ne coste pentru amandoi pestii in jur de 55 mili. eu am vorbit cu cu dr. mea despre asta si mi-a confirmat ca le va recolta la nastere...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Am mai vrut sa va zic ca eu azi am fost o mare , mare lenesa...inca sunt in pijamele in pat.

Bafta fetelor care merg azi la eco!!!Eu mai am de asteptat pana sapt viitoare...

KIKI 19+ cu

sper sa reusesc sa citez bine...
asa mi-au zis si mie: banutii astia includ trusele - 2 buc si un singur transport. recoltarea este gratis. dar pt mine sunt o prioritate celulele stem asa ca indiferent cat or costa, le vom recolta

Mergi la inceput

am citat bine, dar nu am citat ce trebuia... pricepi tu..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

KIKI 19+ cu

sper sa reusesc sa citez bine...
asa mi-au zis si mie: banutii astia includ trusele - 2 buc si un singur transport. recoltarea este gratis. dar pt mine sunt o prioritate celulele stem asa ca indiferent cat or costa, le vom recolta

Mersi de raspuns!Dupa nunta si noi cred ca vom lua legatura cu firmele!

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Wow, 2 capitole in 2 zile, in stilul asta nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez, mai ales ca ma asteapta si un morman de treaba

Deocamdata va povestesc cum a fost la mine, dupa ce reusesc sa citesc, fac si "comentarii pe marginea textului", daca e cazul....

Deci...programare la 14.30 la dr herghelegiu...pe la 15.30 (nu intrasem inca, se intelege) iese domn dr din cabinet dand din umeri si zicandu-i asistentei ca nu stie ce sa faca pt ca nu-i mai merge ecograful noi ne uitam la el, el la noi, ca-n filmele cu prosti....gravidutze la 30 si ceva de sapt pe acolo, se plangeau ca ele n-o sa mai aiba cand sa ajunga, noi veniti de la 250 de km distanta, va dati seama.....ma rog, pana la urma cica se rezolva, incepe sa mearga, cu un singur "bruiaj" la dopler.......pe la 16.00 intram si noi....nu aud decat "aspect normal"... "aspect normal", peste tot.......muzica pt urechile noastre in graficele de ti le arata la final, la multi parametri eram chiar in zona de "ideal" ursulica nu prea sta la poza, isi pune mainile tot timpul pe fatza, in concluzie, singura poza pe care o avem e cu o manutza langa fatza (o s-o scanez maine si o incarc pe webshots).....avem si dvd, am facut si 4d, deci dr nu e chiar asa de speriat....intr-adevar, nici nu a glumit sau stat la discutii prea mult cu noi, dar oricum nu pt asta ne-am dus acolo....
si de bine ce ma plangeam ca o sa ma tina prea putin, am stat o ora pe masa pt ca exact cand termina cu mine i-au adus alt ecograf, a durat pana le-a schimbat, si a facut si teste pe mine cu cel nou

in fine, concluzia e ca totul e PERFECT!

sper sa reusesc sa citesc totul azi, si sa vad ca totul e ok cu toata lumea

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

danuta tinem pumnii sa iasa bine analiza!!

dar ce ti-a spus dr? e periculoasa in sarcina sideremia marita?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Din pacate e periculoasa. Fierul in exces e f toxic pt fat. Eu inca sper ca a fost greseala de laborator. Oricum, si daca n-a fost, am incredere in dr. mea ca o reglam noi cumva.

Multumesc fetelor pt incurajari.

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Selen, intradevar "aspect normal" e tot ce ne dorim sa auzim toateFelicitari pt vestile bune!!

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Bravo Selen! Ma bucur ca totul e perfect normal! Si eu trebuia sa ma duc joi la Bucuresti, dar mi-au gresit programarea si ma duc joia viitoare. A fost ok sa faci la 24 de saptamani, nu? Ca si eu tot asa o sa am sapt viitoare!

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput