Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)
Raspunsuri - Pagina 19
starchi spune:
Salutare fetelor!
Multumesc pentru raspunsuri
, daca e vb sa alerge sotul, e f bine. Pls, dati-mi si mie paralola pentru userul comun sa-i dau munca independenta, sa aprofundeze omul treaba
.
Felicitari fetelor care au scapat de varicela, sarcina linistita de acum in colo. Si sanatate multa celor racite!!
Maine am si eu morfo la Iosup la Fortis, m-a sunat aseara asistenta pt confirmare. Cica ma costa 400 lei si daca vreau sa inregistrez sa vin cu memory stick si inca ceva (ce nu-mi amintesc cu niciun chip
). Dar nu cu CD sau DVD.
Astept cu nerabdare vesti de la fetele care au azi morfo. Le tin pumnii sa vina numa cu vesti bune. Eu am niste emotii 
...
starchi spune:
Danuta,
Tin pumnii sa fie bine, linisteste-te si fa-ti analiza din nou
.
Fetelor, apropo de
...am intrat in faza in care mi-e pofta de nu mai pot sa fumez. Am inceput iar sa vizes ca fumez. Sunt niste vise horrror, trag un fum (repet - in vis) si mi se consuma toata tzigara...nu-mi pottolesc deloc pofta macar in somn si ma trezesc, evident, obosita si nesatisfacuta
. Sper sa-mi treaca.
Si tot din zona "tara arde si baba se piaptana": voi v-ati gandit daca recoltati sau nu celule stem? Ca asta e motivul pentru care nu dorm eu de 2 nopti
.
Starchi
techila spune:
starchi eu tin neaparat sa recoltez celule stem, m-am interesat, pe la mijlocul lui iunie trebuie sa comand trusele acelea....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
Doro76 spune:
Neata burtici iubite 
Va multumesc tuturor pentru felicitari!Le inteleg pe fetele nervoase pe medicii de familie. Si al meu a inceput sa faca figuri, in sensul ca se crede foarte important, ca decide el in legatura cu sarcina si nu ginecologul. Incerc sa nu il bag in seama. I-am cerut o trimitere pentru eco morfo pe care o s-o fac la Filantropia...el ca de ce fac acolo..ca de ce nu stiu ce. M-a enervat cumplit..
In legatura cu intalneala...as veni cu mare placere, dar fiind in week/end nu pot sa-mi las singur sotul si nici copilul. Si asa abia ne vedem in timpul saptamanii..Poate mai faceti intrevederi si in timpul saptamanii ca tare as vrea sa va cunosc
Selen, cum a fost la Herghelegiu? Sper ca nu ai avut probleme cu programarea, ca eu am vorbit la timp sa o schimb pe numele tau!

Va pupic dulce de tot
Doro
22+ cu
si Eva Maria (28.04.2005)
Doro76 spune:
Am uitat 
Are cineva idee cat poate costa o eco morfo intr-un spital de stat?
Doro
22+ cu
si Eva Maria (28.04.2005)
monica_dicut spune:
starchi, eu la Iosup doar cu stick si atat. Anul trecut dadea pe cd sau dvd dar se vedeau groaznic, cred ca le copia asistenta aiurea. Acum pe stick sunt super. Si iti mai da el cateva pozici cu bebe scoase la ecograf.
clau, pai unde vreti. DE ex anul trecut ne intalneam in Tineretului ca erau si terase, plus ca gaseai loc de parcare
. Dar am putea si in Cismigiu, Herastrau, nu stiu, unde convine la majoritatea. Nu stiu cum mai e cu terasele in Cismigiu si Herastrau.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui starchi Danuta, Tin pumnii sa fie bine, linisteste-te si fa-ti analiza din nou .Fetelor, apropo de ...am intrat in faza in care mi-e pofta de nu mai pot sa fumez. Am inceput iar sa vizes ca fumez. Sunt niste vise horrror, trag un fum (repet - in vis) si mi se consuma toata tzigara...nu-mi pottolesc deloc pofta macar in somn si ma trezesc, evident, obosita si nesatisfacuta Si tot din zona "tara arde si baba se piaptana": voi v-ati gandit daca recoltati sau nu celule stem? Ca asta e motivul pentru care nu dorm eu de 2 nopti . Starchi |
cu fumatul nu stiu ce sa-ti zic. mie mi se face rau numai daca ma gandesc la fumul de tigara. fii tare si nu ceda

eu am primit cerut deja contractele si am si primit contractele de la Cord Blood Center din Cluj. Nu le-am semnat inca pentru ca sunt tot felul de date legate de spital pe care nu le stiu deocamdata. N-am vorbit inca cu doctorita mea dar nu vad de ce nu ar vrea sa-mi recolteze.
Ioana
21+ cu 
bebe Carol Ioan
starchi spune:
Techila, am vazut tot felul de pliante pe la tot felul de cabinete. Cum te-ai hotarat? Eu ma voi consulta si cu dr dar voiam sa stiu si de la voi.
Starchi
kiki_cri spune:
Buna dimi si de la mine!!!
Si o cafeluta !!!
Danuta, imi pare rau ca te simti rau
sa stai in patuc sa te faci bine!!!
Starchi, la faza cu tigarile te inteleg...eu m-am lasat de fumat de aproape 3 ani!!!!si acum in sarcina de cateva ori am visat ca fumam...dar nu asa o tigara cu 2 la rand si imi ziceam in vis...Doamne eu sunt insarcinata si fumez si tot nu ma puteam opri
asa ca...
Legat de celulele stem...eu inclin sa zic ca da...vom recolta, dar inca nu am facut nici un demers in privinta asta...asteptam sa treaca si nunta si dupa ce vom fi mai liberi cred ca vom lua si legatura cu o firma care se ocupa de asta.Desi, mai ales acuma cu criza asta...parca la orice te gandesti de 2 ori...cu toate ca am zis ca sa dea D-zeu sa nu le folosim niciodata, adica sa nu ne trebuiasca...
KIKI
19+ cu 

Ellenuta spune:
danuta tinem pumnii sa iasa bine analiza!!
dar ce ti-a spus dr? e periculoasa in sarcina sideremia marita?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun