Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)
Raspunsuri - Pagina 21
santorini spune:
Danuta cand ai tu timp poti sa imi scrii si mie ce analize ti-a dat dr.? Ca vreau sa ma duc astazi la medicul de familie sa ii cer si eu!
22+ cu 
nazdravanul meu
Danuta1979 spune:
Draga mea,
Eu iti spun ce mi-a dat, dar cred ca e f important si ce analize ai facut tu in primul trimestru.
Deci, in cazul meu, in primul trimestru am facut cam tooate analizele care se dau in sarcina, cu exceptia listeriei, HIV si sifilis. Listeria nu se mai face la Medicover iar HIV si sifilis cred ca a uitat sa mi le dea.
Mie atat analizele de sange cat si cele de urina mi-au iesit atunci toate in limite normale, inclusiv anticorpi la rubeola, toxoplasmoza, hepatite, cotomegalovirus.
Deci in cazul meu nu mi s-au mai dat toate sa le repet in trim. 2.
Asa, la subiect acum:
Analize trim 2 in cazul meu:
- hemoleucograma
- sideremie
- glicemie
- uree
- acid uric
- creatinina
- sumar urina
-urocultura
- test hiv
-VDRL (sifilis)
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
kemsy spune:
Salutari din departari!
Gata cu melancolia, acum deja vorbesc cu baietelul mamei gras 
Monica, sa-ti raspund si eu cu privire la miscarile lui bebe, eu care acum ceva timp in urma eram in paranoia. Eu il simt pe Loris, i-am invatat programul, incepe miscarea de la 7 dimineata, pana seara, cu mici pauze. Ideea e ca il simt diferit si in functie de pantalonii ce-i port. La blugi cu curea se simte mai bine decat la alt fel de pantaloni
. Ca si..descriere a miscarilor: ca niste mici ciocanituri..amortizate
.
Intreba cineva de analize: eu le fac aproape la o luna. Ultimele doua dati mi-a dat sa fac analizele pt ficat-TGP si TGO, fier, glicemie, urina si urocultura. Mentionez ca la urocultura iti iese daca ai ceva streptococ. Eu "m-am pricopsit" cu unul conform ultimelor rezultate, fara sa fi avut vreodata probleme inainte. Ieri am donat sange si aceeasi parametri ii masor.
Starchi:eu nu visez ca fumez, in schimb mai trag dintr-o tigara cateva fumuri, o data pe saptamana
. Stiu, nu e bine, dar cand aud ca altele au fumat si un pachet pe zi in sarcina...nu ma stresez prea tare.
Nu e un exemplu de urmat si nu dati cu parul 
Celule stem si eu vreau sa recoltez, prin saptamana 26-28 voi luat legatura cu o firma din Elvetia. Aici procedura este mai complicata, trebuie sa alergi dupa aprobari daca vrei sa ti se faca, pe la spitalul unde nasti, la ministerul sanatatii, sa faci iar analize de hepatita B, C...etc.
(si totul cu cel mult 30 zile inainte de data posibila a nasterii
)
Gianina
20+ cu
Loris Stefan
bebe
monikus spune:
Salut burticutze,
Iata ca dupa o pauza de aproape doua saptamani de scris in odisee in sfarsit reusesc sa ma laud ca am reusit sa citesc tot ce ati scris. Bineinteles ca nu mai imi aduc aminte nimic.
Poate doar subiectele majore abordate.
In primul rand vreau sa va felicit pe toate cele care ati descoperit deja culoarea carucioarelor. Sa dea Dzeu sa fie toti bebeii sanatosi si sa ne bucuram de ei.
Eu am fost intr-o delegatie si acum ca am ajuns inapoi la munca am aflat ca mi se taie si mie sporul de 75% pt munca cu fondurile europene. Uite ca acum imi aduc aminte ca mai erau 2 fete parca kiki si roxi, (poate ma insel) care au mai avut problema asta. La noi s-au inghetat salariile
. Sper totusi sa se rezolve cumva. Si asta nu e tot, cand am ajuns inapoi la munca am aflat ca sefa e in CO si trebuie sa ii tin si locul
.
Sper sa apuc totusi sa mai intru din cand in cand sa mai vad ce faceti.
Imi pare nespus de rau pt cele care sunteti bolnavioare. Sanatate multa si repaos chiar la pat daca se poate sa nu va ia mai rau.
Spunea cineva (cred ca Monica si Roxx) de o intalnire. Ma bag si eu daca se hotaraste intalnirea undeva in Bucuresti.
Intre timp am schimbat si noi semnatura, am mai crescut putin si vinerea asta pe 15 trebuie sa mergem la TT. Mai sunt doua zile si imi vad odorul
. De-abia astept. Poate aflam si noi culoarea caruciorului.
Cineva a adus minunata veste despre baby expo. De-abia astept sa merg si eu cu toate ca inca nu am curaj sa cumpar. Inca mai sufar de paranoia (ca si unele dintre voi
) si ma gandesc ca poate se mai intampla ceva. Desi, cred ca as muri daca as afla acum la 16 sapt ca ceva nu e in regula.
Si nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc tuturor celor care au incercat sa clarifice problema indemnizatiei si a CIC.
Cred ca m-am intins destul cu scrisul, asa ca, nu va mai obosesc.
Le mai spun bun venit celor noi, (care fie vorba intre noi nu mai sunt chiar asa noi) si, pt ca acum mi-am adus aminte, vreau sa le urez multa santate celor doua fete Roxx si Raluk care au scapat de varicela. Sa dea Dzeu sa fim toate sanatoase tun de acum.
Va
pe toate si promit sa incerc sa nu mai lipsesc atat de mult dintre voi.
Monica
16+
starchi spune:
Danuta,
Se face listeria la Medicover. Eu am facut-o luna trecuta la Medicover Unirii.
Pup!
Starchi
Danuta1979 spune:
Uite cum ma apuca dracii...
Mie la Mediocover Victoriei unde merg mi-au zis ca nu o mai fac (asta la sf lui ianuarie anul curent)!!!
Buna informatie, merci mult de tot! O sa ma iau de ei....!
Analiza asta e de regula acoperita de abonament? Sau extra?
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
crissbebe spune:
Buna fetelor si de la mine...eu azi ma simt la fel de rau...poate un pic mai rau avand in vedere ca nu-mi mai pot misca gatul din cauza durerii de omoplat de la aerul conditionat...si partea cea mai proasta e ca nu pot opriiiii aerul conditionat..Am vb la cabinetul dr. mele si mi-a zis ca tot ce pot lua ptr raceala asta groaznica este un amarat de paracetamol,fibrocil picaturi ptr nas ,vit C - Redoxon multe ceaiuri cu lamaie si ptr umar nu-mi pot da decat o singura data pe zi cu diclofenac unguent...
Ce ma fac?
20 + cu"probabil masculin "
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Uite cum ma apuca dracii... Mie la Mediocover Victoriei unde merg mi-au zis ca nu o mai fac (asta la sf lui ianuarie anul curent)!!! Buna informatie, merci mult de tot! O sa ma iau de ei....! Analiza asta e de regula acoperita de abonament? Sau extra? Dana 21+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
eu am facut analiza listeria la medicover victoriei in mai 2007! nu am platit-o, e acoperita de abonament. singura analiza pe care am platit-o la medicover a fost dublu testul! in rest, absolut toate analizele de sarcina (si la prima le-am facut pe absolut toate) sunt acoperite de abonament!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
starchi spune:
La mine nu e acoperita ca am abonament blue si nici macar reducere pt ca abonamentul e de mai putin de 1 an
.
Starchi
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Salut burticutze, Iata ca dupa o pauza de aproape doua saptamani de scris in odisee in sfarsit reusesc sa ma laud ca am reusit sa citesc tot ce ati scris. Bineinteles ca nu mai imi aduc aminte nimic. Poate doar subiectele majore abordate. In primul rand vreau sa va felicit pe toate cele care ati descoperit deja culoarea carucioarelor. Sa dea Dzeu sa fie toti bebeii sanatosi si sa ne bucuram de ei. Eu am fost intr-o delegatie si acum ca am ajuns inapoi la munca am aflat ca mi se taie si mie sporul de 75% pt munca cu fondurile europene. Uite ca acum imi aduc aminte ca mai erau 2 fete parca kiki si roxi, (poate ma insel) care au mai avut problema asta. La noi s-au inghetat salariile .Monica 16+ |
Da, Moni, eu si Emy eram cu sporul de 75%...Emy a zis ca luna asta inca il primim...si ea e mai optimista, dar si eu cred ca din mai gata cu el...

KIKI
19+ cu