Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
yesssssssssssss, Romania este in semifinala!!!!!!!!!!!yupiiiiii

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:

YUHUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 blanka, eu tie iti ziceam greieras misha, zi-mi cum l-ai pacalit sa-ti dea nasucul....ca al meu zbiara de zici ca il alerg cu drujba (si eu care dadeam lectii pe aici ). in schimb sta cuminte la fas-fas in nas cu pivalone. chiar il distreaza. de masca nu stiu ce sa zic...unii stau cuminti, altii au streche. al meu e din categoria 2 mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |

Ce tare esti! Vad ca Stef s-a dat putin pe brazda, ultima data cand i-am pus masca pe fata ii cantam din thomas si ma strambam la el si radea tare cu masca pusa
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Nu puteam sa ma culc fara sa o admir pe nasica Mimo si pe Teo , dar si pe finuta lor cumintica foc
! Felictari echipei pt premiul intai!
Naty e asa scumpa Iulia
!
Si am tras repede cu ochiul si la Rebecuta de Clau
, cocheta ca intotdeauna!
BRAVO ELENA, BRAVO ROMANIA!
Chiar ca ma culc!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
mihatp spune:
repede-repede sa va 
deci romania e in finale
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
luny, eu sunt fan chilotei! la alex foloseam de la libero, mai ales in perioada cand invata sa faca la oala. sunt foarte practici, ii pui si ii dai jos usor.
scuze, nu mai stiu cine intreba dimineata de scutece de inot. eu i-am luat lui teo anul trecut de la cora, huggies. au fost foarte buni, mai ales ca nu am vrut sa ne riscam sa faca un big kk in piscina hotelului ![]()
revin la luny. intrebai de bulgaria. depinde ce vrei. eu am fost in albena, la vile vest. avantaje:pret excelent, liniste, pace, spatiu!!! (2 dormitoare, 1 bucatarie proprie, 2 terase) plus parculet in fata lor. masa de dimineata si de seara ne-o faceam noi in bucatarie (care era complet utilata), pt ca nu suntem mari consumatori la aceste momente ale zilei. masa de pranz o luam la hotelul de alaturi, plateam la fiecare pranz o suma fixa si aveam bufet suedez, cu de toate! tot in cadrul pachetului aveam acces la piscina unui hotel din zona.
dezavantaj major, motiv pt care nu mai mergem acolo - distanta mare de plaja. muuuuult !!! si multe scari! enorm de multe. cu un copil mic e foarte greu. alt dezavantaj, care pe noi nu ne-a afectat...nu sunt modernizate, adica mobilierul e mai vechiut, nu nou nout. pe mine nu m-a afectat. era curat si asta ma interesa.
la nisipurile de aur am stat la hotel elena 4*, la AI - hotelul curat, frumusel, piscina, mancare bunicica, se putea si mai bine...pt noi a fost ok, fiind mai inclinati spre vegetale. lumea se inghesuia la carnaraie, asa ca noi am fost happy. bauturile proaste. tot! noi am tinut-o pe apa si rar pe suc.
dezavantaj - statiune galagioasa. am prins hoarde de nordici care faceau un tambalau...la noi in hotel erau niste englezi scandalagii...
distractii cat cuprinde, numai ca noi eram cu "atas"....dar tot am fost in discoteca intr-o noapte pana la 1 si m-a parat copilul la mama 
anul trecut am fost in k-tin si elena, la grand hotel varna 5* (care nu sunt date chiar pe bune). punctul cel mai cel este piscina. dementiala, superba, de vis! mare, cu apa termala, aveau si piscina interioara, in caz ca se nasolea vremea. alt punct bun, sala de forta, rai pt al meu. excelenta! super dotata si moderna! nu 3 aparate facute praf ca la hotelul din anul anterior.
hotelul curat, frumusel, cam comunist dupa mine...avantaj, camera mare cu paturi enorme!!! plus patul de bebe pe care ti-l ofera ei. mancarea buna, iar avantaj noi
. pana la plaja faci 10 min, plaja nu mi-a placut deloc! mica si urata, cam murdara. hotelul are si discoteca gratuita, dar nepo****ta. eram numai noi
. macar asa am scapat de fum de tigara ![]()
statiunea....foarte linistita. pentru familisti si pensionari
. pt noi a fost un avantaj asta, ca am vrut liniste si pace. mai nasol era ca dupa 10 seara parca paraliza tot. nu mai gaseai nimic deschis, decat un mag non stop.
activitati pt copii la hotel 0, cu toate ca ei se lauda ca au nu stiu ce kindergarden...vrajeala!
in schimb, am ochit un alt hotel, la care tare as vrea sa ajung anul asta, cu toate ca m-a informat al meu ca din anumite motive s-ar putea sa nu
...se numeste Azalia, e chiar pe plaja, este superb! are piscina ext mareeee, cu tobogane si una interioara. are si animatii pt copii seara. este foarte fain....
v-am plictisit?? ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ramo_cata spune:
noroc cu voi ca altfel maine aflam si eu rezultatele..in dormitorul cu calculatorul nu am tv ...
elena
romania...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihatp spune:
si sa ii urez randunicii Misha
un bun aterizat pe crenguta. nu durerile nasterii te "califica" de randunica (ca tot a fost semifinala la euro) ci prezenta puiului in casa
asa ca stai cu noi la ciripit
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
da' nu ma pot retrage pana nu-i zic lu' Naty cat de dulce a adormit Iulia,
hlizita![]()
mimo
, vazut pozele, da' pana nu vad rochita din plin nu ma desclar satisfacuta
rebe ca de obicei frumoasa foc