Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Nici vorba de perna nici la noi...in somn se parcurg cel putin o data 360 grade
Mi-ar placea sa-si pastreze obiceiul asta, e mult mult mia sanatos pt coloana sa dormi fara perna.
Mimo, super fata ta-nasica pe care o felicit pt Froggies, am vazut ca avusesera parte si de comentarii rautacioase ca de unde atatia votanti. Au meritat premiul!
Pozele promise aici. Din pacate filmuletul n-a vrut sa mi-l descarce. Oricum, filmul de baza va fi cand va merge...si oricum atunci umplu pagina cu bunatati de papat si de baut
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ccris_ccris spune:
Mimo, ce finutza frumusica are Teo! Si ei ii sade tare bine cu parul drept!
Sa va fie de bine!
ramo_cata spune:
mimo frumoase pozele si
teo pt premiu ,multa bfta in continuare..noapte buna mimo
luny ,nicol si andru de cateva zile are o iritatie la poponeata..cand ii apare cand ii dispare,cred ca si caldura e de vina ca transpira plus pishulica si cacutza ei au pielea sensibila...eu ii dau cu bepanthen si spalat cat mai des...deabia astept sa se faca cald f cald afara sa-l las fara pampersuc..ii iau chilotei si asa ne petrecem zilele fierbinti...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Luny, pt mine nimic nu se compara cu crema de fund de la Chicco-minune! Totusi sa te gandesti si ce i-ai dat de mancare...uite, si Iulia mi-a mai facut iritatii-bubite de la kiwi de ex. Daca-s lucruri mai acide...
Chilotii Pampers sunt bestiali, tin realmente uscat, tin ff mult (cand am fost duminica in parc pur si simplu am uitat ca mai trebuie si schimbata si a stat cu chilotii de la 10 pana pe la 18
-absorbisera excelent). E mai greu cand ii pui, cand ii scoti cu kk dar m-am obisnuit. Din astia avem acum.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Misha, bine ai venit! sa-ti traiasca puiul!
Si Vlad are bronsita de o luna si nu-i mai trece
...bine...acum e pe trecute...de fapt de o luna jumate, de cand a facut laringita si a dat in bronsita...
Luny, violet de gentiana, buca goala, uscat cu feonul, iar buca goala si pus pampersul...dar de la ce s-a iritat el?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
cami33 spune:
S-A CALIFICAT ROMANIA

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Nici vorba de perna nici la noi...in somn se parcurg cel putin o data 360 grade Mimo, super fata ta-nasica pe care o felicit pt Froggies, am vazut ca avusesera parte si de comentarii rautacioase ca de unde atatia votanti. Au meritat premiul! Pozele promise aici. Din pacate filmuletul n-a vrut sa mi-l descarce. Oricum, filmul de baza va fi cand va merge...si oricum atunci umplu pagina cu bunatati de papat si de baut ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Luny, pt mine nimic nu se compara cu crema de fund de la Chicco-minune! Totusi sa te gandesti si ce i-ai dat de mancare...uite, si Iulia mi-a mai facut iritatii-bubite de la kiwi de ex. Daca-s lucruri mai acide... Chilotii Pampers sunt bestiali, tin realmente uscat, tin ff mult (cand am fost duminica in parc pur si simplu am uitat ca mai trebuie si schimbata si a stat cu chilotii de la 10 pana pe la 18 ![]() -absorbisera excelent). E mai greu cand ii pui, cand ii scoti cu kk dar m-am obisnuit. Din astia avem acum.Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Naty vezi ca (,)chiloteii cand ii scoti, mai ales cu kk, ii pot dezlipi din lateral foarte usor si apoi ii scoti ca niste pampersi normali..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...